- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesztenye84
csendes tag
válasz
bazsi345 #1493 üzenetére
Így ahogy rootkiller leírta. Annyit fűznék hozzá, hogy akármilyen jack/rca átalakítót veszel kuka az összes.
Ha pc-t kötsz a keverőre a legtöbbnél ami zenekari, az utolsó csatornákon van direkt rca bemenet.(bár ez sokszor ugye EQ nélkül van ami nem mindig jó)
Próbáld meg azt hogy ha egy csatorna megszólal a keverőn akkor a másik kábelt is abba dugjad bele ami szól.
Nem árt megnézni az adott csatornák balance-át, hátha az a baj. Sok minden lehetséges. Azért a keverő típusát nem volna rossz tudni. -
gesztenye84
csendes tag
válasz
csabyka666 #1485 üzenetére
Ha régi cuccokhoz szeretnél drivert win7-re, akkor próbáld meg a vista driver-t vagy kompatibilitás módot, vagy guru3d oldalon vannak driverek. Én is itt találtam drivert az Xfi Platinum Fatal1ty champion kártyámhoz.
-
gesztenye84
csendes tag
A legszebb amikor megcsinálsz valamit egy drága monitoron, aztán a zenekar hazaviszi és 20 perc múlva 128kbs mp3-ban landol a youtube-on
Felesleges milliókat áldozni kis stúdiókba hiszen a legtöbb ember ócska tesco-s bluetooth hangfalon vagy laptopon hallgat zenét vagy telefonon.Még mielőtt leírná valaki. Igen legyen otthon jó monitor mert jó hangot adj ki a kezedből ez igaz. De egy jó fülessel is lehet masterelni sztem.
-
gesztenye84
csendes tag
válasz
rootkiller #1459 üzenetére
Igen ezt hagytam ki, hogy ebben az esetben nincs bitsűrűség romlás pl nekem a 2 tascam is ilyen
-
gesztenye84
csendes tag
válasz
istvan170 #1457 üzenetére
Ha jól tudom sok hangkártya amikor lehalkítod bitsűrűségből is vesz el, de lehet hogy nem így van .
Tehát javasolnám a 0 db-t a gép hangerőjében és a hangkártya kimenetén, és a hangrendszert halkítanám lejjebb. DE! A monitor hangfalak hangja is eltérhet más-más hangerő tartományban. Ha nem akarsz megsüketülni sztem jobb a kisebb közeltéri hangfal, ha van helyed és nem az arcodban van közvetlenül akkor lehet nagyobb. Nem mindegy mekkora térben mekkora ládákon hallgatsz vissza -
gesztenye84
csendes tag
Sikerült beszereznem egy másik Tascam hangkártyát az FW 1804 mellé.
Egy jó kis Tascam FW 1082-t DAW controller és hangkártya egyben, ugyanazt tudja a hangkártya része mint az előzőnek. Nagyon jó dolog ez a motoros poti.Régen amikor meglett a hangkártya mindig álmodoztam egy motorfaderes cuccról, de akkor még több 100 ezer ft volt egy ilyen és itthon nem is lehetett kapni. 90 ezerért sikerült megvennem jó állapotban. Ha belegondolunk egy Behringer BCF 2000 111 ezer most és abban nincs hangkártya.
-
gesztenye84
csendes tag
A gitár hangerő poti letekerésével megölöd a gitár hangját.
Olyan hangkártya kell a jelből felvételhez amiben van direkt gitár bemenet, egyéb Dj meg akármilyen hangkártyával lehet felvenni de az olyan is mint írtad.
Én a Tascam-ra esküszöm mint hangkártya. FW1804 van de mivel eléggé hanyagolják a támogatást (64 bites OSX-re nem találtam semmit ezért még mindig Windows az oprendszer) le fogom cserélni egy újabbra.
Volt SB XFI Fatal1ty Champion kártyám vagy mi a neve mert ezer féle képpen hívják (ehhez volt távkapcs is, pci kari és előlapi panel is) otthoni használatra jó, filmezni, játszani zenét hallgatni, mellesleg 5.1 hangkimenet optikai kábelen ami jó ha van olyan erősítőd ami fogadja (nem lesz brumm)
-
gesztenye84
csendes tag
válasz
Sir McMonk #1049 üzenetére
Amit belinkeltél Microamp változtat a hangszínen (nekem ilyen van)
Nagyon nem fogsz olcsóbban kapni ilyen megoldást ami értelmesen is néz ki meg egyben van
Esetleg több kimenetes usb hangkártya vagy firwire aminek mondjuk van egy main out-ja és egy headphone
ezek kb 15-20 körül vannak már
Jelenleg ez a 18 sávos hangkártya ketyeg itthon. Bal oldalon a midi zongora alattHangtechnikai, hangszigetelési, stúdiózási, zenei szoftveres, pc alapú stúdió alapokban nyugodtan írjatok PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged