Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
gesztenye84 #1495 üzenetére
Kell venni Klotz kisjack-2nagyjack kábelt, ilyen 2500 körül van, azzal kötni be amit lehet
-
PapaMaci
őstag
válasz
gesztenye84 #1495 üzenetére
A legtöbb keverőnél az RCA bemenetet csak monitorozni tudod.
-
válasz
gesztenye84 #1487 üzenetére
Attól tartok, XP-nél megállt a fejlesztés.
Gyakran szokott az történni, hogy ami XP-nél elfogy, azt nem lehet ráerőltetni a 7-esre. Vista driverek jóeséllyel szoktak menni 7-en, de köszi, guru3d nem is jutott eszembe! Ha tesztelem a kártyát, megnézem ott is. -
rootkiller
őstag
válasz
gesztenye84 #1487 üzenetére
Volt az Audigy 2 ZS-hez is valami csinált csak a hangerőszabályzás ment furcsán.
-
PapaMaci
őstag
válasz
gesztenye84 #1470 üzenetére
Én nem nagyon tudok fülesben dolgozni. Nem érzem a teret. Ok, felvételnél rendben van, de utómunkát, mastert, csak dobozon.
Én már rég megideologizáltam, miért költöm a rengeteg pénzt. Hi-Fi-zek itthon. Muszáj, hogy jól szóljon. És csak is magam miatt, mert amit Te is írtál, úgy is 128-as mp3 lesz belőle, meg PC szpíkeren hallgatja majd a felhasználók 80%-a.
De még is leírom
Ha bármi problémája van a lehallgatásodnak, annak lenyomata lesz az elkészült anyagon. Szóval csak ezért (meg hogy ne rajtam röhögjön az egész szakma), muszáj jót csinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest