Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv a hozzáértőknek...lenne pár kérdésem...
A fejhallgatóm (AKG K512) elég gyatrán szól az integrált hangkarival Windows7 alatt (XP alatt szépen szólt, sőt erőteljesebben...de ugyanez igaz a 2.1-es hangfalamra is, XP alatt hangosabb volt.
Szóval, egy fejhallgató erősítőn gondolkoztam el, de ahogy nézem az árakat kicsit megtorpantam, annyit nem szeretnék rá költeni...
Ebay-en nézelődtem, ehhez hasonló kis erősítőkkel érnék el valamiféle javulást? A füles tulajdonságai: [link]
Illetve, a kimenete ennek ugye "kábeles" (nem tudom a szakszót erre, tehát a csupasz kábel végét kell befogatni az output kis csipeszek közé
), na most létezik, hogy valamilyen barkácsolással megoldható legyen ennek a "jack-esítése"? Tehát hogy az outputhoz egy jack csatlakozót tudjak rádugni (fülest jelen esetben). Magyarul kábeles-jack átalakítás létezik?
Előre köszönöm a válaszokat, nézzétek el ha hülyeséget írtam, annyira nem vagyok ebben a témában otthon
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), na most létezik, hogy valamilyen barkácsolással megoldható legyen ennek a "jack-esítése"? Tehát hogy az outputhoz egy jack csatlakozót tudjak rádugni (fülest jelen esetben). Magyarul kábeles-jack átalakítás létezik?
.