- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigya
őstag
Igazad van.
Én azt mondom, hogy a legtutibb belefolyni a dologba, és utána megfejelni egy tanulással.
Tudom, érdekes megfordítani, de én így gondolom. Sok esetben, csak megtanulja az ember egy szitu megoldását, tudja mit-hogy-hova. De lehet, hogy nem tudja pontosan a miértjét, csak valamit nyökögtek neki az aktuális munkatársai, akiktől elleste.
Aztán, ha utána keres a jóember, vagy tanulja akor tökre tisztában lesz vele.
Ha megtanulsz valamit, akkor nem biztos, hogy egy problémás esetnél, bevillan az, hogy ha van ez meg ez, és ez meg ez a hibajelenség, akkor mitől lehet, mit kell tenni ellene.
Adot esetben, lehet, hogy a cucc is és a jelenség is inkább a rutint követeli meg.
Nah ebből jó szarul jövök ki, de mostmár nem törlöm! A lényeg sztem! Egyik sem megy a másik nélkül, de én úgy gondolom, hogy naaagyon jó az, ha van tapasztalat, és az ember arra tanul. Igazából csak ezt akartam elmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest