Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
KoRn meg a System az két kurva jó banda
kedvenceim, márcsak azért is, mert van benne egyéniség, más mint a többi, és összetéveszthetelen meg ha már a hangzásnál tartunk, akkor a KoRn bass gitárosa tudhat valamit, mert félelemetesen jól szól a bass gityó
imádom ezt a jellegzetes kattogós hangzást.de az egész jól van összerekva, meg volt szerencsém szigeten hallani őket, igaz, hogy télleg szar volt, de nekem akkoris élmény volt, mivel élőbe akkor hallottam őket először.
Jah meg, boccs, hogy eltértem a témától, de végülis ezis idetartozik valamilyen szinten. főleg, hogyha valami cuccot akar venni az ember, akkor egyáltalán nem mind1, hogy milyen stílushoz veszi, egy techno rettenetre tervezett cuccon egy akkusztikus zene csak egy szétmosot akármi lesz, de nem okoskodom, mint mondtam amatőr vok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi belépő szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest