- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
MineFox54 #1990 üzenetére
Ebben az esetben azért gondoltam a mono mikrofonozásra, mert ha csinál az ember egy nagy bázistávolságú A/B stereot akkor a mászkálás fura dolgokat fog csinálni stereo képben, szerintem zavaró lesz a mászkálás, ha a két forrásból mono-t csinálunk, akkor nem tudom hogy fog-e a dolog fázisanomáliákat okozni. A cardioid karakterisztika jól elhelyezve szerintem a szükséges forrást jól be tudja fogni, különböző X/Y, ORTF, NOS stereo párokat elhelyezni meg tök felesleges abból az okból hogy gyakorlatilag nem kell az egy darab cardioidot szélesíteni se, illetve stereo kép se kell.
Én vennék egy Behringer UMC22 hangkártyát meg egy t.bone SC140 miksit, hozzá kell még 10m XLR-XLR kábel meg egy alap K&M állvány, ebből nem vennék hulladékot. Ez így komplett 113.60€, de valami hulladék állvánnyal kijön 100€-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest