Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
MineFox54
üzenetére
Ebben az esetben azért gondoltam a mono mikrofonozásra, mert ha csinál az ember egy nagy bázistávolságú A/B stereot akkor a mászkálás fura dolgokat fog csinálni stereo képben, szerintem zavaró lesz a mászkálás, ha a két forrásból mono-t csinálunk, akkor nem tudom hogy fog-e a dolog fázisanomáliákat okozni. A cardioid karakterisztika jól elhelyezve szerintem a szükséges forrást jól be tudja fogni, különböző X/Y, ORTF, NOS stereo párokat elhelyezni meg tök felesleges abból az okból hogy gyakorlatilag nem kell az egy darab cardioidot szélesíteni se, illetve stereo kép se kell.
Én vennék egy Behringer UMC22 hangkártyát meg egy t.bone SC140 miksit, hozzá kell még 10m XLR-XLR kábel meg egy alap K&M állvány, ebből nem vennék hulladékot. Ez így komplett 113.60€, de valami hulladék állvánnyal kijön 100€-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest