- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
válasz
dudika10 #332 üzenetére
Megőrjít ez a hangfal
Képzeld minden jó volt, aztán kikapcsoltam, következő indításnál meg már nem szólt semmi. Azóta leszedtem, felraktam mindent, próbálgattam, most megint jó, de ahogy működésre bírtam hát az kacifántos.
A VIA HD VDECK az alap, integrált audió driver. Na enélkül nem megy semmi. Ráraktam az unixonart de az magában nem megy, megint csak kell az asus xonar driver. Most be van állatva a vezérlőpultban is az 5.1, driverben is, mégse megy ha 6 csatornára van beállítva. Most úgy szól mind a 6 hangfal, ha 2 csatornára van állítva -
korner83
tag
válasz
dudika10 #298 üzenetére
Sziasztok!
Na meghallgattam a 1255A-et és hát elég nagy csalódás volt!Nálam 5-ből 2.5 pont.
Tudom hogy olcsó meg minden, de sokan írták hogy csak jóval drágábban vannak nála lényegesen jobb aktív hangfalak. Nekem azért ennél minimum 1 szinttel jobban szóljon. Szóval nem kell h tökéletesen szóljon minden téren, de 5-ből 4-et minimum hozza. Nem baj ha nincs nagy hangereje, meg brutális mélye, de könyörgöm szóljon azért szép részletesen felül, középen és valamennyire alul is.
Kipróbáltam az 1800A-t is, de ott meg még a közép is mosott volt (viszont a magasak részletesek voltak) és a mély még jobban puffogott mint az 1255A, olyan doboz hangja volt a mélyeknek.
Ha egyszer nem tetszik a hangja, akkor nem fogom megvenni, inkább emelem a keretet 80.000,- -ra. Hangkártyástul együtt mit ajánlotok 80.000-ig?
Köszi!
-
KMT
addikt
válasz
dudika10 #296 üzenetére
Ha netán az én összehasonlításomra gondolsz, az egy 2000-es Genius volt. Az összehasonlítás meg csak annyit jelent, hogy kíváncsi voltam.
Ennyiért nem rossz tényleg és "elég" lehet hozzá egy olcsóbb hangkari is, tehát 20-25 körül is össze lehet hozni elviselhető hangot. De 40-50 ezres kerethez már nem ajánlanám, ott már érdemes lehet még hozzárakni. -
maestro87
őstag
válasz
dudika10 #231 üzenetére
De ha van kisebb teljesítményű akkor az olcsóbb szokott lenni.
- Egyébként a fejhallgatóm is az olcsó genius közé tartozik, és a hangerőszabályozója már nem rendesen szabályozza a két csatornát.
- Az egerem is az olcsó genius, és volt amikor kettőt kattant egy kattintásra.
- A webkamerám is az olcsó genius, és se a képével nem vagyok megelégedve (nincs meg a megigért 30FPS, de még 10 sem), meg sem azzal, hogy hiába nyomkodom a gombját, hogy fényképezzen, de nem teszi ezt.
Szóval ezért nem bízom már a geniusokban.
Hangminőségben még nem próbáltam hangszóró terén, de mivel a fentebb említett típusra olvastam rosszakat, akkor csak nem lehet olyan jó. -
Rayyy
senior tag
válasz
dudika10 #191 üzenetére
Köszi a segítséget, de most, tüzetesebb átvizsgálás után láttam meg, hogy nagyobbik membrán "kihorpadt", tehát ez a baj, azért csak a magasakat hallani. Gondolom így kuka a cucc.
Azt találtam ki, hogy veszek két hangfalat és rakatok rájuk rca véget, így a mélynyomó része megmarad a dolognak, a két kis hangfalat meg kidobom vagy odaadom valakinek. Ez járható út? -
Rayyy
senior tag
válasz
dudika10 #189 üzenetére
Igazad van... az a baja, hogy sokkal halkabban szól, mint a bal és csak magas tartományban ad hangot. Ha bizgerálom a kábelét akkor sem recseg, és a hangerő szabályzásra is tisztán reagál. Ha a jack-aljzatába fejhallgatót rakok, annak semmi baja és ha a bal oldali hangszórót dugom a jobb csatornára, akkor sincs baj, tehát tuti, hogy a jobb hangszóró a gázos és nagy valószínűséggel a kábel is jó.
Egy másik fórumon is mondták, hogy kérjek meg egy elektronikai tapasztalattal rendelkező ismerőst, hogy egy sörér' csinálja meg. Egyáltalán nincs semmiféle ilyen ismerősöm, azért kérdeztem, hogy itt a ph!-n van-e valaki, aki megcsinálná. -
Teszla_
senior tag
válasz
dudika10 #176 üzenetére
Köszönöm szépen. Közben más is írt róla véleményt és ő sem volt tőle elragadtatva
kár, pedig a dizájnja nagyon megfogott, 2.1-re pedig nincs szükségem, viszont örültem volna, ha Logitech-et tudok venni.
Gondoltam, hogy 6-7k-ért nem lehet csodát várni, de azt hittem, hogy ez a 2.1 beugró ára, nem pedig a 2.0-é.
Átnézek majd a 2.1-es topicba, hátha találok valami jó típust, amiről jókat írnak, de nem túl drága. Úgyse koncertet akarok csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest