Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
-
KMT
addikt
válasz
korner83 #299 üzenetére
Erről például jókat hallani: Audioengine A2
És a maradékból már lehet próbálkozni esetleg külső DAC-kal is, vagy egy jobb hangkártyával.
Viszont fontos, hogy ne hagyd, hogy megmondják neked a frankót. Szánj rá időt, és hallgass meg minél többet. Valamint azt is javaslom, hogy először a dobozokat vedd meg, járasd be őket, szokd meg hangjukat akár alaplapi kimenetről, és utána javíts a forráson, így lesz mihez viszonyítanod. Ez most azért is fontos, mert az olcsóbb DAC-ok közt azért akad 1-2, ami alig jobb, mint egy jobb integrált hangkeltő...
-
KMT
addikt
válasz
dudika10 #296 üzenetére
Ha netán az én összehasonlításomra gondolsz, az egy 2000-es Genius volt. Az összehasonlítás meg csak annyit jelent, hogy kíváncsi voltam.
Ennyiért nem rossz tényleg és "elég" lehet hozzá egy olcsóbb hangkari is, tehát 20-25 körül is össze lehet hozni elviselhető hangot. De 40-50 ezres kerethez már nem ajánlanám, ott már érdemes lehet még hozzárakni. -
KMT
addikt
válasz
korner83 #289 üzenetére
Nem értem, miért kell ennyi topikban megkérdezni...
Na mindegy, itt válaszolok, mert ide talán még ráfogható, hogy beleillik a kérdésed.
Ennyiből nem nagyon fog kijönni a dolog. Hangkártyából a Prodigy HD2 az, ami már jól szól, ez a keret majd' felét elvinné... Aktív hangsugárzókban nem vagyok otthon, de 20-25 körül nem hiszem, hogy találni olyat, amit hosszabb távú hallgatásra bárki szívesen ajánlana.
-
KMT
addikt
Úgy látom, sokan tisztában vannak itt a "hangszóró" jelentésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest