- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
korner83
tag
Na bajban vagyok mert meghallgattam ma egy B&W mm-1-et...
Na most ezek után nem tudom hogy fogok bármi mást megvenni, annyira jó hangja van és még hangkari se kell hozzá! Viszont az ára az húzós, de lehet bepályázom a kiállítási darabot - elvileg holnap mondanak rá árat -, iszonyat jól szólt, de majd még saját zenével is tesztelni akarom.
-
korner83
tag
válasz
shalafi66 #304 üzenetére
Mert a Swans kínai lenne? Pedig jókat olvastam róla. De nem tudom Pesten hol tudnék egy ilyet meghallgatni.
Viszont az Audioengine A5-ről rosszat még nem nagyon olvastam, mindenhol dícsérik (annyi h. kicsit jobban melegszik az átlagosnál)
És van is Pesten bolt ahol lehet kapni, remélem meg is lehet majd hallgatni valahol, mert anélkül biztosan nem veszek hangfalat. Szerintetek ehhez elég lesz-e egy Asus Xonar DS kártya?
Köszi!
-
korner83
tag
válasz
dudika10 #298 üzenetére
Sziasztok!
Na meghallgattam a 1255A-et és hát elég nagy csalódás volt!Nálam 5-ből 2.5 pont.
Tudom hogy olcsó meg minden, de sokan írták hogy csak jóval drágábban vannak nála lényegesen jobb aktív hangfalak. Nekem azért ennél minimum 1 szinttel jobban szóljon. Szóval nem kell h tökéletesen szóljon minden téren, de 5-ből 4-et minimum hozza. Nem baj ha nincs nagy hangereje, meg brutális mélye, de könyörgöm szóljon azért szép részletesen felül, középen és valamennyire alul is.
Kipróbáltam az 1800A-t is, de ott meg még a közép is mosott volt (viszont a magasak részletesek voltak) és a mély még jobban puffogott mint az 1255A, olyan doboz hangja volt a mélyeknek.
Ha egyszer nem tetszik a hangja, akkor nem fogom megvenni, inkább emelem a keretet 80.000,- -ra. Hangkártyástul együtt mit ajánlotok 80.000-ig?
Köszi!
-
korner83
tag
Sziasztok!
12nm-es szobámba szeretnek jó minőségben zenét hallgatni. (Régi építésű tégla lakás, 4méter feletti belmagassággal, szőnyeg és sok bútor van)
A lejátszás a PC-rol menne 320as .mp3-ban illetve .flac-ban. Csak sima sztereó hangfalakat szeretnék - 2.1 és többi nem érdekel - erősítő nélkül. Milyen hangkártya és aktív hangfal kombinációt tudtok ajánlani?
Összesen 40-45.000 Ft a keret rá. Főként alternatív rockot és ambientet szoktam hallgatni. A brutális mélyeket nem igénylem
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest