- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
válasz
dudika10 #332 üzenetére
Megőrjít ez a hangfal
Képzeld minden jó volt, aztán kikapcsoltam, következő indításnál meg már nem szólt semmi. Azóta leszedtem, felraktam mindent, próbálgattam, most megint jó, de ahogy működésre bírtam hát az kacifántos.
A VIA HD VDECK az alap, integrált audió driver. Na enélkül nem megy semmi. Ráraktam az unixonart de az magában nem megy, megint csak kell az asus xonar driver. Most be van állatva a vezérlőpultban is az 5.1, driverben is, mégse megy ha 6 csatornára van beállítva. Most úgy szól mind a 6 hangfal, ha 2 csatornára van állítva -
mijos
senior tag
Nekem az 5.1-el lenne problémám. Nem szól csak 3 hangfal a 6-ból és nagyon zavaró, hogy nem tudom kihasználni. Azt hittem azért van, mert nincs 5.1-es hangkártyám, megvettem de semmi változás. Beállítottam, hogy 5.1-ben szóljon de annyira kevés. 5let, hogy mi baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Fotó állvány eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest