- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
válasz
dudika10 #191 üzenetére
Köszi a segítséget, de most, tüzetesebb átvizsgálás után láttam meg, hogy nagyobbik membrán "kihorpadt", tehát ez a baj, azért csak a magasakat hallani. Gondolom így kuka a cucc.
Azt találtam ki, hogy veszek két hangfalat és rakatok rájuk rca véget, így a mélynyomó része megmarad a dolognak, a két kis hangfalat meg kidobom vagy odaadom valakinek. Ez járható út? -
Rayyy
senior tag
válasz
dudika10 #189 üzenetére
Igazad van... az a baja, hogy sokkal halkabban szól, mint a bal és csak magas tartományban ad hangot. Ha bizgerálom a kábelét akkor sem recseg, és a hangerő szabályzásra is tisztán reagál. Ha a jack-aljzatába fejhallgatót rakok, annak semmi baja és ha a bal oldali hangszórót dugom a jobb csatornára, akkor sincs baj, tehát tuti, hogy a jobb hangszóró a gázos és nagy valószínűséggel a kábel is jó.
Egy másik fórumon is mondták, hogy kérjek meg egy elektronikai tapasztalattal rendelkező ismerőst, hogy egy sörér' csinálja meg. Egyáltalán nincs semmiféle ilyen ismerősöm, azért kérdeztem, hogy itt a ph!-n van-e valaki, aki megcsinálná. -
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Valami baja lett az Altec Lansing 2.1-es hangfalszettem jobb hangszórójának vagy a kábelének, tudtok valakit, aki javít ilyesmit? Egyáltalán lehet ezt javíttatni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest