Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chris-77
üzenetére
"Én úgy tudom, hogy simán felvehetsz bármit, viszont a felvételt engedély nélkül nem oszthatod meg senkivel.
Tehát nem töltheted fel mondjuk a youtube-ra."Igen, ez volt a helyzet, egészen 2014. március 14-éig. Aztán jött az új Ptk., am ami már explicit korlátozást tartalmaz a felvételek elkészítésére is. Ehhez jön még hozzá az adatvédelmi szabályozás.
Ez így együtt szerintem egy szerintem meglehetősen életidegen, erősebb jogos érdekeket sértő szabályozást alkot, amit viszont mégiscsak be kell tartani.
A GDPR miatt most nagy a mozgás adatvédelmi területen, és ennek bizony a magánszemélyekre is lesz hatása.A tendenciák sajnos elég rossz irányba mutatnak, lásd nyugati szomszédainkat, ahol 10e eurónál indul a büntetés egy fedélzeti kamera használata miatt.
MaCS
-
szadam123
csendes tag
Sziasztok!
Van egy IP kamerám, amit nem érek el internetről.Publikus fix IP, Port forwarding, DMZ, és ddns beállítva. Helyi hálózaton, helyi IP-vel Internet Explorer-rel simán bejön a bejelentkező felület és be is tudok lépni és látom a kamerát és a NETSurveillance WEB gui-ját. Azonban ha http://PublikusIP-vagy-hostname:port -on próbálok belépni akkor előjön a bejelentkező felület, azonban a user/pass beírása után azt a hibaüzenetet dobja fel hogy: "Nem található eszköz". Emellett az OBS Studio program simán veszi a streamet interneten keresztül.
Milyen beállítás lehet hibás? Miért nem találja az eszközt?
Nekem úgy tűnik, hogy a port forwarding és a ddns-el nincs gond mert a bejelentkező felület bejön. Próbáltam a kamera dns beállítását 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4-re állítani, de nem változott semmi.
Már elég sok fórumot végigolvastam de nem találtam megoldást, remélem Ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm! -
chris-77
csendes tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
[OFF]"A menetrögzítő kamerákra egyelőre egy hajszálnyival enyhébb a tilalom, de hamarosan rájönnek, hogy tulajdonképpen ugyanaz a kettő."
Én úgy tudom, hogy simán felvehetsz bármit, viszont a felvételt engedély nélkül nem oszthatod meg senkivel.
Tehát nem töltheted fel mondjuk a youtube-ra. -
válasz
bigrock
üzenetére
Nem igazán látom a fejetlenséget a szabályozásban -- az sajnos teljesen egyértelmű: közterületre nem irányíthatunk rögzítő kamerát. Ezen persze lehet vitatkozni, én sem szeretem, de ez van.
A menetrögzítő kamerákra egyelőre egy hajszálnyival enyhébb a tilalom, de hamarosan rájönnek, hogy tulajdonképpen ugyanaz a kettő. Mármint adatvédelmi szempontból, és mostanában ugye az a szent tehén.

MaCS
-
Sziasztok,
Kültéri wifis kamerából mi az ajánlott? Olyan kellene, ami:
-bírja a kültéri használatot
-wifin csatlakozik a hálózathoz
-memóriakártyára rögzít
-távolról nézhető mobilon (Android), plusz pont, ha mozgatható is.
-mozgásérzékelés és természetes éjjel is lehessen látni valamit a felvételből.Ár nincs megszabva, a legjobb ár/érték arányú cucc kellene, ami két hétnél tovább megy, EU raktárból az ára miatt (kettő kellene). Nem nekem kell, kollégámnak. Tudhat felhőbe is menteni, de ha fizetős, úgysem használják majd a funkciót.
-
bigrock
Topikgazda
Talán korábban már írtam: van egy nagy ügyfelünk, pár éve kb. 6 hónap lefolyása alatt >10 mFt értékben loptak el tőlük acél termékeket, a biztonsági őrök hathatós közreműködésével. Persze, lebuktak a lopók az őrökkel együtt. Ment a bírósági tárgyalás, ahol a kamera felvételeket mutatták be terhelő bizonyítékként. Tanult őr barátunk ügyvéden keresztül visszaperelte a céget, miazhogy 168 óránál tovább megőrizték a felvételeket? Nem tudom, mi volt a végkifejlet, de érdekes dolgok ezek...
-
sugarforce
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
Azert van itthon egy ket ervenyben levo szabalyozas, ami eddig is vonatkozott a kamerazasra, tarolasra, rogzitesre, a gdpr nem szol bele hatalmas mertekben.
Aki megfelelt az eddigi szvtv es info torvenynek, annak nagyon nem kell belenyulnia a rendszerbe.
Tajekoztatast meg eddig is kellett volna alkalmazni. -
bigrock
Topikgazda
válasz
Viktoár
üzenetére
Egyelőre teljes a fejetlenség a szabályzásban. Itt olvasható némi érdekesség, de ember legyen a talpán, aki a gyakorlatban ezt alkalmazni tudja. Csak egy apróság: ha a kamerád a saját portádat nézi, a bejövő postást/vizest/gázost stb... tájékoztatnod kell, hogy videofelvétel készülhet róla. Fura világot élünk...
-
Viktoár
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
Felénk az egyik zöldséges boltnál a bejárat felett van kirakva egy kamera ami a bolt előtti területet figyeli.
Kérdeztem a tulajt hogy kivel és hogyan szokás ezt engedélyeztetni. Azt mondta ő nem kérdezett senkit/semmit csak felrakta és kész. Szarik rá hogy szabad-e de az ő áruját ne lopkodják el.Egyébként ennek a szabályozásnak hol lehet utánaolvasni illetve hogy milyen szankciókra lehet számítani?
Nem akarok én rosszat senkinek csak szimplán érdekel a dolog.
-
-
_stick_
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Azt szeretném nézni, hogy ki akar bemászni az erkélyre. Elrettentésnek nem akarok kamu kamerát, sztem azokat pontosan ismerik és megállapítják távolról is. A képen látszik, hogy a bejárati "fém-üveges pavilon" fölött van egy ablak, nálunk, az a háló ablak. Ott is be lehet jutni, bár macerásabb, mert nem tudja úgy megvetni a lábát, mint az erkélyen. Egyébként az előző lakónál kb 10 éve volt betörés és látszik a háló ablaknál a roncsolás, de feladták és az erkély ajtón jutottak be végül. Azóta biztonsági, kiemelés gátló ablakok lettek beszerelve, zárható alu redőnnyel.
Az erkélyről a "legkönnyebb" bejutni, de egy beltéri kamerán is gondolkozok, hátha a mégis sikerülne neki a hálóból... -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Első emeleti lakás erkélyére szeretnék egy kamerát. Nem pont ez az, de ilyesmi a kialakítás. Nem vagyok otthon a témában, szerencsére még nem kellett ilyesmivel foglalkozni, de a közelünkben hamarosan beindul egy társasház építése és több szálon is szeretném a biztonságot megerősíteni.
Mit ajánlotok?
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék üzembe helyezni egy Xiaomi daffang DF3 kamerát de már vagy huszadszor próbálkoztam és mindig ezt dobja . Connection timed out.
MI lehet a gond? -
válasz
Henrico
üzenetére
Ez egy igen kiváló, csúcstechnológiás, aldis Maginon IPC1, fenomenális VGA felbontással.
Egyébként meglepően jól használható.
A gázórát egyébként próbáltuk komolyabb kamerákkal is befogni, de a nagyon rövid tárgytávolság, nagy kontraszt és becsillanó téma nehéz helyzetet teremt.
MaCS
-
bigrock
Topikgazda
-
Henrico
tag
Segítségeteket, tanácsotokat kérném: Lenne egy sötét dobozban levő gázóra, amihez problémás bemászni... Tudnátok olyan kamerát ajánlani, amivel a számok olvashatóak lennének a töksötétben?
kb. 20 cm,re tudom tenni a kamerát az órától. -
lampada
csendes tag
válasz
chris-77
üzenetére
Sziasztok!
Egy szögegyszerű kérdésem lenne laikusként.
Szeretnék egy darab kb.90 fokos látószögű IP kamerát a bejárati ajtónk elé, amit rákötnék direktben a UPC dobozkára és ment FTP-re, illetve ránézhetek böngészőből. Ethernet kábel elér odáig, wi-fi nem kell. Fix fókusz, alap éjjellátás, HD felbontás már elég.Létezik-e ilyen, hogy bemegyek Budapesten egy boltba, és a., Tudják, miről beszélek. b., Meg is tudom venni?
-
bigrock
Topikgazda
válasz
chris-77
üzenetére
Itt keresd, PC Client Software alatt.
-
chris-77
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a cikkben szóba kerül egy bizonyos VMS nevű program.
Tudnátok segíteni, hogy melyről lehet szó és hogy honnan lehetne letölteni?

-
nTom
aktív tag
Megérkezett még egy kamera kínából
Eladó lesz egy Tenda 4 portos Poe switch, kinőttem, 8 portosat vettem helyette, majd felrakom a bazárba
-
Soma01
veterán
válasz
bigrock
üzenetére
Ez a Mikrotik jó lenne szerinted? Ahogy olvasta, az alapján igen.
A Tp-link passzív PoE-t használ gyárilag. Adatok: 24v, 0.5A, a tápot így adja: (+) 4, 5 csatlakozó, (-) 7, 8 csatlakozó. Ha jól látom, gigabiten a Mikrotik is ezt használja. -
válasz
Gondwana
üzenetére
Nem igazán gondoltam végig, és ha végiggondoltam volna, akkor sem valószínű, hogy ezt kiokoskodom.
Eredeti szavaimat részben revideálva akkor azt mondanám, hogy az A mode PoE esetén ezért kell valamilyen eszköz a táp és a jel szétválasztásához, nem elég magát a drótot kivezetni.
Ez hasznos volt, köszönöm!
MaCS
-
válasz
Gondwana
üzenetére
"A PoE egyre ritkábban kerül a 4578 erekre, IP kamerában még nem is láttam ilyent, ellenben az 1236-ra meg igen."
A kettő között elég komoly különbség van.
A 4-5/7-8 megoldás ezeket az ereket külön, csak tápellátást biztosító érként használja, így azok egy egyszerű érszétválasztóval ki is vezethetőek. Erre az ad lehetőséget, hogy a 100Base kábelek eleve csak 4 eret használnak. Ez a PoE B mode.
Az 1-2/3-6 megoldás már gigabites is lehet, mivel a jelzett erek nem csak a tápellátást biztosítják, hanem adatot is visznek, így megmarad a 4 érpár a gigabithez. Ezért értelemszerűen csak "okos" feladás-leválasztás lehetséges, amihez erre felkészített, lehetőleg szabványos eszközpár kell.
MaCS
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Úgy látom, itt megy a legjobban a PoE téma a kamerák miatt. Lenne egy nem kamerás, de PoE kérdésem.
(Wlan téma) Van egy eszköz (kültéri AP) amit így lehet megtáplálni: "802.3af PoE and 24V/0.5A Passive PoE". (max. 11W) Amit adnak hozzá passzív adapter az biztosan jó, csak az a baj, hogy 230 voltos hálózatról működik csak. De "nekünk" 12 volt áll csak a rendelkezésre (autó) és így kellene megtáplálni az említett eszközt. Mármint magát az AP-t. Switch-eket néztem, de azokat eleve 48 voltos tápegységgel árulják, ilyen bemenetű tápot várnak. Olyan kellene, hogy 12 volt tápfeszültségről, a fent említett PoE tápot ad fel gigabites sebesség megtartásával, kb. 10 méter távolságra.
Most vagy az lesz, hogy veszünk két eszközt, egy feszültségátalakítót 12 voltról, 24 voltra plusz egy passzív gigabites táp feladót.
Vagy egy olyat, ami mindezt egyben megoldja. Van ilyen? -
Gondwana
addikt
válasz
bigrock
üzenetére
A PoE egyre ritkábban kerül a 4578 erekre, IP kamerában még nem is láttam ilyent, ellenben az 1236-ra meg igen. Mivel a "kettőhúsz" már adott, egy ilyen PoE tápfeladóval egyszerűen megoldható a feladvány. (Ez egy passzív PoE tápfeladó, tehát nem zongorázza végig az inicializáló impedanciákat a kisteljesítményű PoE classokon és utána kapcsolja a tápot, hanem folyamatosan adja, csak az 50-60W-os PoE PTZ-knek kevés, ha bekapcsolják az IR-t, másra mindenre jó)
-
bigrock
Topikgazda
válasz
bujdi19
üzenetére
Mivel a PoE az ethernet kábel 4,5,7,8 ereit használja, ezért elméletileg nem megy át powerline adapteren a 48V. Kapható egy ilyen kütyü, ami a leírása szerint átviszi a hálózaton a gyengeáramot is. (meg gigabitet is?)
Ha ez igaz, jó minőségű hálózati kábel szükséges és ugyanazon fázis használata. -
bujdi19
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy powerline tud áramot adni a kamerának mint a poe switch? Mivel powerline használatával akarok telepíteni egy kamerát.Melyik megoldás működne?
router--powerline--powerline--ipkamera;(tud e adni a powerline áramot UTP-n keresztül?
)
router--poe switch--powerline--powerline--ipkamera;(itt csak UTP-n biztosítaná a működést)
router--powerline--powerline--ipkamera(itt kapna egy adaptert) -
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Van egy xiaofang tipusu kaneram...meg mindig nem sikerult a hekket felraknom. Tudna valaki ebben segiteni?Megkoszonnem.

-
gozso
őstag
sziasztok
Fisotech BGLR-40 kamerához passzoló kizárólag Hikvision DVR-t tudnátok ajánlani? (8 csatornás kellene, bővítés nem lesz)
(kamera csere nem lesz, a rögzítő szállt el) -
need
addikt
Sziasztok..
neki futok még egyszer.. [korábban] érdeklődtem kamerák felől.. most találtam egy nekem megfelelőt..és érdekelne a véleményetek
[Ő]lenne az..
tapasztalata van-e valakinek ezzel a típussal vagy márkával?!? -
farkas-j
őstag
Lehet, hogy most ez nem rossz vétel 30$-ért. Még kb. 3 órán át tart az akció, azaz este 9-ig.
-
farkas-j
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Bocsánat nem akartam senkit félrevezetni a Wanscam kamerával. Nem a HW0025-öt hanem a HW0036-ot vettem, és nem 22$-ért, hanem 19,9$-ért. Azért tévedtem, mert a Net Eye appot használom a kamerákhoz és abból néztem ki a típust. A vezérléshez a HW0025-ös profilja van beállítva ebből gondoltam, hogy ilyenem van. Visszakerestem a rendelésem:

A gearbest.com-on vettem anno. A WiFi-jével semmi baj nincs, teljesen jó a hatótávolsága és a sebessége is. -
zsoika
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
Aha...értem és jónak tűnik. Nem kell a szigetelést átfúrni és a gerendán tudom vezetni a kábelt is .....ráadásul közel is van a lyukhoz.
Ezt a fényképet én úgy csináltam, hogy kifelé volt fordítva a teló egy kicsit, de a dóm kamerát szerintem csak le-föl tudom állítani. A nagy látószög miatt akkor gondolom kb azt fogja látni a kamera amit fotóztam+balra még a biciklitárolót.
Tetszik köszönöm a segítséget. A virág meg ha bejátszik akkor lesz egy menetem az asszonnyal
Mivel ide UTP-t tudok vinni (Poe ) és akkor a wifi nem is fontos. Teszek egy kötésdobozt a gerenda tetejére ahol nem látszik és ott tömszelencézve meg is tudom csinálni a kötéseket.
Erre a kamerára gondoltam. -
sambenez
addikt
Természetesen a tető síkja alá. Igen kb a sárga kör környékére.
A kamera nem teljesen lefelé néz természetesen. Úgy állítanám be hogy a kép alsó széle minél közelebb legyen a ház előtti területhez, de annyira előre nézzen hogy azt a sövényes rész a házzal szemben lássa.
Kb ahogy a fényképeden is volt. -
zsoika
addikt
válasz
sambenez
üzenetére
"Minél magasabbra tenném, mert így tud a legjobban maga alá látni."
Ez érdekes gondolat! És ez estben látni fogja az arcokat, nem csak a fejük tetejét?
Jól értem....ferdén felcsavarozod és a kamera pedig lefelé néz ?Ha magasra rakom akkor előre nem tud nézni(csak egy kicsit) mert a ferde tető/hemplatt kitakar.

Kb a sárga körbe -
need
addikt
sziasztok..
Kissé járatlan vagyok a témában és keresek lakásba kamerát nem lenne hátrány az 1080p és mozgás érzékelés.. ill. a 360 fokban mozogjon 20-30 ezres sávon..! mennyezetre szerelném..
[valami] ilyesmi kellene..
elkezdtem pl. erről olvasni és azt írják hogy gyenge a wifi és lassan követi a mozgást..tehát kellene valami tipp amin elindulhatok..

-
zsoika
addikt
Még mindig ott tartok ,hogy nem tudom hová kéne rakni a kamerát hogy jó és szép legyen.

1.,A képen a feketével jelölt kiépített (riasztó kültérihez eredetileg) védőcsövön tudnék akár 12V-al, akár UTP-vel kijönni, de onnan hova tovább? Én a lámpa fölé/klíma alá gondolnám tenni, de a feladót és egyéb kötéseket hová tegyem? Tudom lehet hozzá kötésdobozt venni, de abban elfér ? Az oda vezető kábelezést hogy szoktátok ízlésesen elrejteni....vez.csatornában falon kívül?2., Vagy a pirossal jelölt (ahol most is van a kamera) ablak szellőzőjén keresztül . Ennél a változatnál UTP-t nem tudnék csak tápot illetve az ablak funkcióját is zavarná+ sz.rul is néz ki a szellőzőn átdugott vezeték. Illetve nem lenne túl vandál biztos mert kézzel elérhető magasságba esne. Szóval szerintem ez a legkevésbé járható út ...szerintem.
Kérdezném még hogy win 10 -el működik a szoftver ? Az adatlapon csak win 7,8 szerepel.
-
Viktoár
addikt
35k -ért milyen kamerát ajánlotok ami távolról is forgatható? (PTZ)
Bízom benne hogy ennyiből már elfogadhatót lehet venni akár külföldről is ha jobban megéri.

-
zsoika
addikt
Köszi
"saccold meg hogy hány fokos látószög kell" 90°
"a kamerák adatlapján ott van hogy x mm, ennyi fok." Igen tudom
"A 4mp-es kamerám átkapcsoltam 2mp-es felbontásra, a látószög máris szűkebb lett, csak adott felbontásra vonatkozik a látószög" Ezt nem tudtam
"Felraktam az utcait a ház falára, nappal okés, de éjszaka infránál (exir van benne) a falból ne sok legyen a képben, mert akkor a falat látod, a többi sötét lesz." Logikus ,de köszi a figyelmeztetést.Szóval akkor 2Mp kamerákat nézzek ...elég?
-
nTom
aktív tag
itthon azért 30 körül vannak a dahua - hikvision kamerák, kintről már féláron
saccold meg hogy hány fokos látószög kell, a kamerák adatlapján ott van hogy x mm, ennyi fok.
A 4mp-es kamerám átkapcsoltam 2mp-es felbontásra, a látószög máris szűkebb lett, csak adott felbontásra vonatkozik a látószögFelraktam az utcait a ház falára, nappal okés, de éjszaka infránál (exir van benne) a falból ne sok legyen a képben, mert akkor a falat látod, a többi sötét lesz.
a memkari jó dolog benne, ha gond van a rögzítővel-hálózattal, akkor is vissza lehet nézni, figyelem hogy lehetőleg ilyeneket vegyek ezután
-
zsoika
addikt
válasz
farkas-j
üzenetére
Köszi. 720p-nél mindenképen jobbat szeretnék de fhd szerintem elég. Nem fontos a kinti vásárlás ...ha van belföldön akciós akkor inkább itthoni garisat vennék mint az ebay. Igen 2,8-3,6 ost néztem ezt már kinyomoztam és azt hogy feladó is kell ha csak utp kábelesen szeretném ...mivel nincs olyan routerem, de kipróbálnám a wifi-t is mit tud mielőtt keresztül -kasul húzgálom az utp-t. A riasztónak külön be van csövezve a ház abban nem lenne nagy mutatvány elfűzni de minek ha a wifi is jó.
-
farkas-j
őstag
Muszáj 3-4 Megapixeles legyen? Közel féláron vehetsz 2 Megapixelest elfogadható minőségben. Ezek már Full HD félbontásúak. Én kb. 1,5 éve vettem egy nonem kültéri 720p-s WiFi kamerát 21,9$-ért és azóta is tökéletesen teszi a dolgát az erkélyen. Még éjszaka is elfogadható képet ad, pedig kb. 24m magasan már az infra LED-ek semmit sem érnek így ki is kapcsoltam őket. Nálam is szempont volt a WiFi a kábelezés miatt. Valami ilyesmit vettem. Ráadásul ha lejjebb adod, tuti nem lesz ÁFA köteles a csomag. Ha nagy látószögű kell, akkor keress olyat aminek kicsi az objektív gyújtótávolsága (3,6-2,8mm). Persze ha "minőségi márka" kell, az más, úgy tárgytalan amit írtam.
-
zsoika
addikt
Sziasztok. Egyre közeledik a nap amikor érkezik a fa biciklitároló amit védeni kéne.
Teszek fel néhány képet hogy lássátok hová és mit kéne látnia. Feláltam egy székre és onnan nyújtózva tartottam a telót olyan magasságba ahol a kamera lenne kb.
Jó lenne ha nagyobb szöget belátna ....szóval a bal oldali ház ajtaját és a mi házunk ajtajait is.Szemből így néz ki és jobbra a két ház között(a barna fa keritésnél) lesz a kis fa tároló.

A kamerát ti hová tennétek?
Most az ablak jobb felső sarkában van de már nem működik. Ráadásul alacsonyan van (nem vandálbiztos) és a kábelt is az ablak szellőző nyílásán tudtam kivezetni ami csúnya és az ablak nyitását is akadályozza. A bal oldalon fent a szigetelés alatt van egy védőcső a riasztó kültéri hangszórójának ....azon ki tudnám vinni az utp-t.Olyan kamerát szeretnék ami wifit is tud ...tudom nem szerencsés de csak tápot könnyebben tudnék adni neki. Illetve mem kártyára is vegyen ...bár winyós rögzítést szeretnék de ki tudja mikor jön jól az sd-re rögzítés is. Az ajtó feletti lámpa mozgásérzékelős de kintről kikapcsolható, ezért jobb volna az éjjellátós kamera.
Egy hikivisiont már kinéztem de majd csak később tudom linkelni.
Köszi. -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Totál laikus vagyok a témában,de szeretnék egy hálózati kamerát feltenni a ház falára ami a bejáratot illetve az utcán parkoló autót "figyeli". (~20m)
Mivel első kamera lesz, egyelőre nem szállnék el az árával. Fogjuk fel "tanulópénznek"
Kezdetnek egy Dahua SD22204T-GN megfelelő lenne?Kinek van vele tapasztalata, mire érdemes figyelni?
-
Gondwana
addikt
Amit keresel IE-hez, vagy használd a CMS-t.
(Régen volt olyanunk is, hogy videoseceye.com, de olyan kevesen használták, hogy már nincs) -
q13579
senior tag
Sziasztok,
Milyen oldalon keresztül tudok hozzáférni a VIDEOSEC NVR-em képéhez? Korábban használtam már böngészőn keresztül, de egyszerűen nem tudok rájönni mi volt az oldal címe...
Előre is köszönöm a tippet.
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
beltérre keresek wifis, nem akksis kamerát 10k alatt.
NAS-ra (protokol szerintem nagyjából mindegy) vagy memkártyára tudjon írni, és el tudjam érni kívülről.van valami best buy? dafang?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szeretnék egy darab kb.90 fokos látószögű IP kamerát a bejárati ajtónk elé, amit rákötnék direktben a UPC dobozkára és ment FTP-re, illetve ránézhetek böngészőből. Ethernet kábel elér odáig, wi-fi nem kell. Fix fókusz, alap éjjellátás, HD felbontás már elég.
Egyébként egyiket sem ismerem, mert én több éve szerelkeztem fel kamerákkal, csak más típusokkal.

vacs