Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Totál laikus vagyok a témában,de szeretnék egy hálózati kamerát feltenni a ház falára ami a bejáratot illetve az utcán parkoló autót "figyeli".
Egyelőre fogalmam sincs hol kezdjem,de nem kell semmi extra.
Van ötletetek hogy milyet érdemes venni?Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Az autónkat szeretném "figyeltetni" mivel jelenleg még nincs lehetőség az udvaron belüli parkolásra.
Ezt a kamerát néztem ki,youtubon elég jó képet adott.
Mit kell hozzá még vennem hogy fel tudjam szerelni és be tudjam üzemelni?
NAS van úgyhogy a rögzítéshez nem szeretnék külön egységet venni.
Ezt a fajta kamerát csak mennyezetre lehet szerelni vagy oldalfalra is? (kültérre)[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Fater szeretne egy kamerát a telkükre ami (többek között) egy lakókocsit figyelne.
A kamera helyétől kb 7 méterre lenne a lakókocsi.Elvárásai a következők lennének.
- Lehesenn mobilon nézni a kamera képét
- értesítsen ha mozgást érzékel
- normális kép
- éjjel is látható legyen ha valaki matat a lakókocsi körül
- wifis legyen,bár úgy olvastam hogy nem ajánlott.Azt mondta 40k a max amit rászánna.
Tudnátok ajánlani valamit?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Totál laikus vagyok a témában,de szeretnék egy hálózati kamerát feltenni a ház falára ami a bejáratot illetve az utcán parkoló autót "figyeli". (~20m)
Mivel első kamera lesz, egyelőre nem szállnék el az árával. Fogjuk fel "tanulópénznek" Kezdetnek egy Dahua SD22204T-GN megfelelő lenne?
Kinek van vele tapasztalata, mire érdemes figyelni?
-
Viktoár
addikt
35k -ért milyen kamerát ajánlotok ami távolról is forgatható? (PTZ)
Bízom benne hogy ennyiből már elfogadhatót lehet venni akár külföldről is ha jobban megéri.
-
Viktoár
addikt
válasz sambenez #7783 üzenetére
Felénk az egyik zöldséges boltnál a bejárat felett van kirakva egy kamera ami a bolt előtti területet figyeli.
Kérdeztem a tulajt hogy kivel és hogyan szokás ezt engedélyeztetni. Azt mondta ő nem kérdezett senkit/semmit csak felrakta és kész. Szarik rá hogy szabad-e de az ő áruját ne lopkodják el.Egyébként ennek a szabályozásnak hol lehet utánaolvasni illetve hogy milyen szankciókra lehet számítani?
Nem akarok én rosszat senkinek csak szimplán érdekel a dolog.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Erről a tipusról mit tudtok mondani az adatai alapján? Vállalható vagy ezért az árért vehetnék jobbat is?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tegnap feltörték az autónkat, és hogy a történelem ne ismételje meg önmagát szeretnék egy kamerát venni ami figyeli a parkolóhelyem. A jogi oldalát most hagyjuk, a szomszédokkal beszéltem ők örülnének neki ugyanis az utcában nincs sehol olyan eszköz aminek lenne akár egy kis "visszatartó ereje".
A lényeg hogy a háztól ~15m-re van a parkoló, ezt kellene 0-24-ben "figyelni" elfogadható minőségben és az itthoni NAS-ra szeretném rögzíteni a felvételt. Kültéri fix kamerában gondolkozok elsősorban, a dóm kialakítás jobban tetszik de nem feltétel. Néha mobilról (android) is szeretném elérni gondolom ez ma már nem nagy kívánság. Ha kihagytam valamit ami fontos tényező akkor szóljatok. Ja igen nem kell "flagship" termék, mezei otthonra való kategórián belül valami bestbuy ajánlatnak örülnék.
-
Viktoár
addikt
válasz jézusom #19927 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mire gondolsz, a főbb igényeimet leírtam. Fogalmam sincs hogy mire kell figyelni egy kamera vásárlásakor, milyen opciók közül lehet választani.
Ami biztos:
- A ház falára szeretném felszerelni, tehát kültéri legyen.
- Tápellátás 230V-ról megoldható kis villanyszereléssel.
- Wifi is lehet de kábelt is húzok be ha inkább azt javasoljátok.
- Nas-ra rögzíteném a felvételt.
- 15m-re lenne az autó, ezt kellene jó minőségben látni. Például az ember arcát fel lehessen ismerni.
- Androidos mobilról is elérhető legyenEzeken kívül milyen opciók vannak? Ha mondjuk ezt egy 10k-s kamera tudja akkor a 20k-s mivel tud többet?
Gondolom ebből lejött hogy "segghülye" vagyok a térfigyelő kamerákhoz.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Köszönöm az ajánlást mindenkinek, nézegetem ezt a c800-at. Látom van kisebb tesója c500 néven, az is vállalható? Annyi lenne a cél hogyha valaki buzerálja a kocsit akkor a rendőrség értékelhető felvételt kapjon.
Elolvastam az összefoglalót is hátha kicsit képbe kerülök, már tudom mit jelent a PTZ. Nagyon hasznos funkció és jó is volna, de gondolom ez olyan mértékben megnyomja az árat hogy az esetemben nem éri meg.
A PoE-nek is utána olvastam, nincs olyan routerem. TP-Link Archer C5 AC1200 van, így plusz kiadás lenne a cseréje. Maradnék a 230V-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Most van egy pici akció az annke oldalán és gondoltam rendelek egy c800-at. A bullet és a turret között csak a kialakítás a különbség? Felhasználás szempontjából van előny valamelyik javára vagy kizárólag a design miatt van kétféle és azt vegyem amelyik jobban tetszik?
Bocs, pont erről írtak előttem.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic