- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hacked_4051
csendes tag
Röhejes, mikor nem hozzáértők, pláne akik csak épp ismernek valakit nyilatkoznak arról ki az igazi, meg ki ért hozzá. Azért is, mert nem egyedül csinálták, és az Elendert abban az időszakban többen, több csoport is feltörte, meg aki igazán nyomja a szakmát, az nem látszat hacket csinál, és üzenget más lamma csapatoknak,tagoknak, pláne nem nyomja fel a többieket a zsaruknak, hogy kiengedjék...
Mr Dévényi: Gratulálok!
Kedves Uram, nem ismerem, de azzal, hogy nem gondolkozik, csak egy hardveres újságba ír, 'mer hogy szerezzek én egy hekkert' rémálma kergette hajnalban.... Tegye inkább ezt: nem kell túlságosan megerőltetnie magát, csak kinyitni más újságot is, mint a Magyar Nemzet! WOW!
Kis hazánkban kettő azaz 2 darab Legal Hacker csapat lézetik, mely cégen keresztül, hivatalos formában hack-el. A többi magánzó, és nem igazán fogja őket elérni. Az egyik csoport alapítója tulajdonképp a másik, hamarabb alakult csapatból kirúgott tag. Azt, hogy melyiket találja meg ezekután, a leleményességére bízhazzuk. Gyanítható, hogy a komolyabbikat 95% nem éri el sehogy. azé SoXerencsét! -
zrubi
senior tag
Köszönöm, köszönöm a támogatást...
Már kezdtem elnyomva érezni magam... De a lényeg, hogy ez nem egy magyar kifejezés, és még akkor sem helyesen használják, ha a többség (magyarországon) azt gondolja, amit parci is írt...
Majd gyűjtök némi linket is, hogy ne a levegőbe beszéljek...
Bár Emvy linkje is elég meggyőző szerintem. -
Hacked_4009
csendes tag
Naív vagyok (ezért lettem újságíró), de azért annyira nem, hogy azt gondolnám: egy ilyen felhívásra majd dőlnek a profik, és elmesélnek mindenfélét. A cikk úgy indult, hogy az elenderes srác nyilatkozni akart. Aztán az ügyvédje letiltotta. A téma azonban továbbra is érdekes, és szeretnék jól írni róla. Ennyi, gondoltam bedobom a köztudatba az ügyet, mert egy esélyt megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest