- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi
senior tag
válasz
Hacked_4009 #77 üzenetére
Kedves István!
Ha már itt a lehetőség, én szeretnélek megkérni másra is.
Ha van egy kis időd, látogass el kérlek a http://euroastra.com/ weboldalra is, ahol az euroAstra nevű online újságot találod.
Szerintem legalább olyan ''érdekes'' téma - ehhez a cracker-dologhoz hasonlóan - az, hogy kinél, miért és hogyan tart a rendőrség házkutatást; olyan címen, hogy illegális software-eket használ. Talán a felháborító lenne a legjobb szó arra, amit a BSA-val karöltve művelnek kis hazánkban. Sajnos az ügy nem kap elég publicitást, mert a nagy portálok nem foglalkoznak vele, az euroAstra hangja meg kevés hozzá. Arról nem is beszélve, hogy a lakosság egy jó részéhez az online sajtó nem is jut el, mert az internetelérés megfizethetetlenül drága.
Igazán jót tenne az ügynek, ha egy olyan kaliberű és példányszámú lapban jelenne meg róla egy tartalmas és igényes cikk, mint a Magyar Nemzet.
Ha bármi kérdésed lenne, állok rendelkezésedre. A Prohardver rendszergazdája vagyok. -
cookiemonster
csendes tag
válasz
Hacked_4009 #19 üzenetére
Kedves Dévényi István!
A többiek már jelezték, hogy nyílt korábban egy fórum erről a témáról, itt a PH-en. Magát a fórumot itt találod:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=5206
Ez egy Nimrod nevű arc nyitotta, kb. ilyen dumával: régi öreg hacker vagyok, azok voltak a régi szép idők. Szvsz nagyon fényezte magát, de esetleg vedd fel vele a kapcsolatot.
Ezen felül figyelmedbe ajánlom Toxic hozzászólását (#23), ami elég kimerítően tárgyalja egy IGAZI hacker hozzáállását, hitvallását.
Amúgy sok sikert a cikkhez! -
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4009 #70 üzenetére
megnyitottad már a korridor.hu/TV - őn a topikodat? Én a helyedben ezt tenném, mert a fickó rögtön le fog csapni a dologra. Ha ennyire érdekel, egy próbát, ahogyan te mondtad, megér.
-
killer
tag
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Tisztelt Dévényi Úr!
Ahhoz én igen kevés vagyok, hogy befolyásoljam a döntését, de véleményem azért lehetEgyetértek az előttem szólókkal abban, hogy a normális értelemben vett ''profi hacker''-rel Ön soha sem fog érintkezni semmilyen formában sem, pláne nem egy interjú erejéig. Az ''elég profi'' kategória szeretné elkerülni a nyilvánosságot (Nyilvánvalóan. Lehet hogy ő a sarki boltban az őszhajú néni...), a ''kőkemény profinak'' pedig - akinek nem okoz gondot a nyilvánosság, azaz nyugodtan tud kommunikálni a neten nyom nélkül - miért állna érdekében nyilatkozni?
Hogy kicsit építő jellegű legyen a hozzászólásom, bár a cikk pontos témáját és a kérdéseket nem ismerem: esetleg olyan ''hackert'' kellene keresni, aki nem rombol, csak tesztel, azaz a daganat jóindulatú, netán ezzel keresi a kenyerét. Valószínűsíthető, hogy némelyik, speciálisan ezzel foglalkozó biztonságtechnikai cég szakembere ugyanannyit tudhat a témáról, mint fekete barátja, viszont neki nem okoz gondot nyilatkozni. -
CsendPenge
őstag
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Nos, én nem vagyok hacker (egyátalán, mi a hacker?). Nem tartom valószínűnek, hogy tényleg fog jelentkezni egy hacker, szerintem nem is lenne értelme, mert hozzászólásodból gondolva rossz szemszögből közelíted meg a témát. Várod azokat, akik már betörtek ide vagy oda. Ennyi? Csak ennyi? Ha igen, akkor nem fog sikerülni a cikk megírása, legalábbis minőségi értelemben nem (szerintem). Szerintem ha valóban egy jó cikket akarsz írni, ami eloszlat egy keveset az előítéletekből(amiből ugye van jó sok), akkor próbáld meg tisztázni a fogalmakat. Pl. egy érdekes adalék lehet ehhez a http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=5206 linken elérhető topicban a 23. hozzászólás (Toxic). Az első hozzászólás gazdája meg arra jó példa, hogy mit fogsz találni, ha változatlan irányban mész tovább. Ha meg kész lesz a cikk, akkor -ha lehet- tedd közzé légyszíves, hogy hol érhető el neten.
-
McJames
senior tag
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Pontosítsunk. A szó régi, avagy új értelmében vett ''hackert'' keresel? Azt hiszem, hogy inkább ''crackerek'' vagy ''scriptkiddie-k'' az a csoport, akikkel beszélgetned kellene. Ezek az emberek pedig nem ezen a ''szájton'' találhatóak, inkább valamilyen chat-helyen nézz körül...
Igazi hacker esetleg még elő is fordulhat a PH-n - én tutti nem az vagyok, sajnos (a szakmai ismeretét irigylem)-, de ilyen ember meg nem fog itt - itt pláne nem - megnyilvánulni erről a témáról. (Étkezőasztalra csizmát?)
-
rog
addikt
válasz
Hacked_4009 #11 üzenetére
átgongdoltad te ezt rendesen?
ha ''hacker'' lennel, te felvenned a kapcsolatot az ujssagiroval? -
tothjozsef
aktív tag
válasz
Hacked_4009 #9 üzenetére
Szerintem meg nincs szó felháborodásról, csupán tény, hogy itt a harveré a főszerep. Ha meg IGAZI hackert keresel a neten, akkor nehéz lesz megtalálnod. Már ha tényleg igazi hacker. Bár egy cikkhez egy majdnem igazi is elég, nem?
-
Turmoil
senior tag
válasz
Hacked_4009 #4 üzenetére
Kedves István!
Szerintem ez nem az a hely. Egyetlen nagyszájú valaki volt, aki még nyitott is ilyen témájú topikot errefelé, de azt se tudom, hogy létezik-e még. -
baroczp
tag
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Na, szerintem ez a topic sem lesz hosszú életű...
Rossz helyen keresgél, Dévényi úr! -
Superman
nagyúr
válasz
Hacked_4009 #1 üzenetére
Ez most vicc, vagy provokáció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest