- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hacked_4027 #50 üzenetére
Nem igaz, hogy meg kell magyaráznom a ''7 hozzászólás''-témáját!
PONTOSAN arra gondoltam, hogy ne ítélj elsőre! (sem hetedikre).
Van egy másik topic is, amelyben elmondta valaki, hogy hogyan képzelt el engem és Den-t is. Nagyon mellélőttek!
A véleményem valami olyasmi volt, hogy nem hinném, hogy bárkit is megismerhetnél ilyen rövid idő alatt... (hosszabb idő alatt is nehezen!) -
baroczp
tag
válasz
Hacked_4027 #26 üzenetére
Szia elvagyok!
Én is ott voltam a ''topic-ellenzők'' táborában, az első hozzászólások között, és kicsit azért arcon vágott, hogy ''álszentnek'' bélyegzel meg embereket akiket nem is ismersz (többek között engem is...) Egy illegális szoftvert nem találnál nálam sem otthon (mandrake linux), sem a munkahelyemen (hetente futkozunk, hogy ne legyen hiány a license-ekből)... -
Den
veterán
válasz
Hacked_4027 #50 üzenetére
Belátja, de szerintem zárjuk le a vitát. Túlragoztuk már.
Mindenki félreértett mindenkit és ezért már mindenki elnézést kért mindenkitől. -
ArchElf
addikt
válasz
Hacked_4027 #30 üzenetére
[FLAME]ITT MINDENKI HEKKER!!![/FLAME]
AE -
CsendPenge
őstag
válasz
''Egyrészt nem hiszek ebben az álszenteskedésben, ami most itt folyik,''
Oké, de én ebből azt a következtetést vontam le, hogy ez mindenkire értendő, aki ebben a topicban megnyilvánult. Szerintem a félreértés kölcsönös volt, felejtsük el. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Hacked_4027 #28 üzenetére
Az itt megforduló emberekről kérlek szépen egyelőre ne akoss véleményt, a 7 hozzászólásoddal, nem hinném, hogy BÁRKIRŐL is reális képed van, vagy lehetne.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
...Nem mindenkire vonatkozott az, amit mondtam, csak arra, ...
Én nem is mindenki nevében kértem ki az általad megfogalmazott vádakat, csak mint olvashatod, a magam nevében és azok nevében akiket ismerek.
Te nem vagy közöttük. -
CsendPenge
őstag
válasz
Hacked_4027 #22 üzenetére
Nos, személy szerint én is szeretném vissza utasítani a vádjaidat. Nézz már körül egy picit, mielőtt a véleményed kinyílvánítod. Lehet, hogy nem vagyunk Grál-lovagok, de azért látatlanban nem kéne letenni - mindenkit.
-
Turmoil
senior tag
válasz
Semmi álszenteskedés. Az itt található cikkeknek/témáknak semmi köze az alvilághoz, nulla táptalajt biztosít a környezet, ezért kétlem, hogy 1-2 hozzászólásnál több származna olyan embertől, aki tilosban jár. Minek írna ide?
-
tothjozsef
aktív tag
válasz
Honnan a fenéből veszed ezeket? Mármint ezt az álszenteskedés-dumát? Te valamit nagyon félreértettél! Miért nehéz elképzelni azt, hogy itt TÉNYLEG hardverrel foglalkoznak az emberek (ellenpélda: fáradt gőz..
)?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
...ebben az álszenteskedésben, ami most itt folyik, miszerint ez hardverről szóló honlap és itt aztán nem lehet egyetlen egy hacker sem, itt mindneki talpig becsületes - fölötte már nem biztos ... :-)))
Magam nevében és mindazok nevében akiket ismerek visszautasítom
alaptalan vádjaidat, álszenteskedés és miegymás témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest