- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Grunya
aktív tag
Megoldottam a problémát. A Masterbooter boot managerét telepítettem az mbr-be, így most már minden OK. Valózínüleg a Knoppix lilo-ja kavart be valamit.
Egyébként én sem értem, hogy sokan miért használnak több megás programokat partíciók kezelésére, mikor olyan sok kis okos program létezik ezekre. Egy ms-dos bootdisk-ken símán elfér a ranish partition manager + a masterbooter. E két kis program segítségével, szinte minden hasonló probléma megoldható. -
Grunya
aktív tag
Nem, hanim a ranish partition magic-kel. (www.ranish.com) Szóval még akkor particionáltam, mikor megvettem a winyót. Azóta jópár Linux disztribúciót telepítettem ugyanarra a reiserfs partícióra. Csak most ez a knoppix eltüntette az egyik ntfs-emet.
Kb így néz ki a winyóm:
1. 512 Mb swap
2. 8 Gb. reiserfs
3. 60 Gb. ntfs
4. 40 Gb. ntfs
Mind a négy partíció primary. A lilo a mbr-ben van. Jelenleg a 40 gb-os lett hidden ntfs és hiába írom át normál ntfs-re, minden ujraindításkor ''vissszaváltozik''.
[Szerkesztve] -
Grunya
aktív tag
Knoppix install után az egyik ntfs partíciómat nem látja a windows. Hogyan lehetne ismét láthatóvá tenni? Nem merem felülírni a partíciós táblát az efdisk-kel, nehogy elvesszenek róla az adatok. Jelenleg a file type: hidden ntfs. A linux látja. Gondolom még visszahozható valahogy a win számára is. De hogy??? Asszem az lehet a baj, hogy mountolva volt, mikor lelõttem a linuxot. Most már viszont hiába umountolom... :(
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest