- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
Sőt!
Nekem anyukám pl 50 éves, és egy world levelet is alig tud megírni, de amióta van fent a linux, Suse 8.1 óta; és megmutattam neki a játékokat rajta-fel szoktam rakni az összeset, hadd válogasson kedvére, azóta elkötelezett híve! :DD
Azóta már néhányszor összeomlott a rendszerem, xp/suse vegyesen, ált. csak az egyik működüik rendesen--nem tudok nyugodni, valamivel mindig babrálni kell, aminek meg is van az eredménye :) vagy :(.
Szóval volt olyan, hogy anya addig nem hagyott nyugtot, amíg fel nem raktam neki a linuxot, az egyik 'balesetem' után :B. Még valami, mikor mondtam anyának, hogy a linux alatt biztos, hogy nem fog semmit elrontani még véletlenül sem, és a vírusoktól sem kell félnie, ha a neten játszik(www.jojatek.hu,...), etc..., teljesen jól el van vele. -
kamikaze boci
őstag
A hdd helyzet megoldva (xp helyre tette, megvan a hiányzó is)
Már volt fent a Suse egy kisebb hdd-n, akkor gond nélkül elvolt magában. Én azt hittem, hogy a partíciós módit is simán tudni fogja.
Jelszó:
Épp ez volt a furcsa, hogy míg első telepítésnél kérte hogy adjak meg jelszót, most nem. Később mégis megjelent az ablak, amibe bármit írtam, nem felelt meg neki.
Ez is magyar, és mondom korábbi alkalommal jól működödtt, csak a kicsi hdd és a gagyi (100 éves) vga miatt nem tudtam használni rendesen.
Szóval, én szeretném a Linuxot (praktikus és érzelmi okokból egyaránt), de nem adja magát... A Suse van kéznél, és ha egyszer fel tudom rendesen telepíteni, az isten se fogja megmenteni a használattól. Mindezzel együtt még hosszú az út addig, amíg a Linux széles körben elterjedt oprendszer lesz. Túl bonyolult. Nem vagyok egy zseni, de nem kell elővennem a kézikönyvet, ha be akarom kapcsolni a számítógépet. Mi van, ha egy ''anyukám'' júzer ül le a Linux elé?
Most leszedem a 9-est, azzal teszek újabb próbát. -
kamikaze boci
őstag
Közben azért elindult a Linux is, és elindult az XP is egyszer. Vagyis kezdetben jónak tűnt. Aztán a Linux valamiért jelszót és felhasználó nevet kért, aminek az okára nem jöttem rá, ezért újra raktam. Indításkor csak egy grub felirat jött be, a gép pedig nem reagált semmire. A történet többi részét már ismered.
Most megy az XP-s mélyformázás, utána kipróbálom a PQM rescue-t (honnan szerzek floppyt:F).
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest