- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
xxSanchez #89384 üzenetére
lábedzés előtt aki érzékeny, annak nagyon pedánsan kell enni, inni, pihenni előtte.
Ha nem diétázol, akkor edzés előtt aznapra legyen benned legalább 1200 kcal és 150g CH. Edzés előtti étkezés light legyen, burgonya, können emészthető zöldség és nagyon alaposan rágd meg.
Ha kávézol vagy pre-WO cuccot nyomsz, akkor minde 50mg koffeinre jusson legalább 3 deci víz, fokozatosan igyál. Vérnyomásellenőrzésre én szoktam csinálni magamom tesztet.
Ez abból áll, hogy bemelegítés végén lefekszem ~30 másodpercre a földre.
Ha letelt, akkor hirtelen felállok. Ha beszédülök, akkor még nem oké a olog, mert az érrendszerem nem melegedett be eléggé ahhoz hogy a nagy nyomásváltozásokat kezelni és kompenzálni tudja.
Ilyenkor iszom még 2-3 decit és melegítek pár percet vagy csinálo valami felvezető gyakot, mint dobozra fellépés, guggolás súly nélkül, lábnyújtás kis súllyal. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
xxSanchez #87972 üzenetére
BCAA van itthon, azt meg hanyagolom.
CLA-t meg Karnitint rendeltem, 200mg multivitamint, meg 5kg feherjet.
Most reggelire bevagtam 2 tojast, kis fej hagymaval, 3 koktel parival rantottanak. Ebedre vettem fel kg-s rumpsteak szeletet, azt elfelezem, egyiket ma, masikat holnap. Meg holnap kiprobalom a csirke turmixot is, vettem plumb tomatot.
A rantottamban a ket tojas kb 120 kaloria lehetett, mivel kis tojasok voltak. Hagyma, paradicsom olyan 35 kaloria. Ettem hozza egy szelet ryvita-t, 35 kaloria.
A rump steak 200 grammal olyan 250 kaloriat tartalmaz, zsiros reszeket levagtam rola. 165g brokkolival eszem majd, 56 kaloria.
Ma csak egy shake-et iszok, az 104 kaloria.
Estere 125g sovany turo, az 106 kaloria. Ez a mai betevom.Ez igy osszben 706 kcal. De kerekitsunk 750-re, ugy a tiszta. Sok?
Na meg karedzes, kis labbal vegyitve. Jeah....
-Mike-: Kb. 8 eve ettem utoljara.... Es igen, emlekszem, hogy nyugalmi allapotban folyamatos izomrangasaim voltak sok-sok percen keresztul, random idopontban. Foleg a hatamon jott elo.
-
MPowerPH
félisten
válasz
xxSanchez #87969 üzenetére
Kozben modositottam, feltettem meg 1 kerdest.
Azert nem szamit, hogy milyet is veszek, mert auto kapom ra a 35% vouchert minden vasarlasra, leven ott dolgoztam, es alig van igy kulonbseg az izesitett es izesitetlen kozott, arban. Az epres pedig nagy kedvencem.
De akkor jol gondoltam, a Stevia most nem lesz jo.
-
-
törölt tag
válasz
xxSanchez #85991 üzenetére
Én az elmúlt 2 hétben 3-4 kilót szedtem fel, és nem tudom mitől.
A kaján a diétán és kb semmin nem változtattam az elmúlt 2 hónapban, sőt, többet bringázom mint előtte.
És jó része izom, mert a forma folyamatosan javul, szóval nem értem hogy most hogy jött pont a legnagyobb melegben.
Nem hiszem hogy a napi 150-200 gramm CH elég lenne tömegeléshez. -
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest