-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrvp
aktív tag
Csak azért válaszolok, hogy ne legyen félreértés, aztán tényleg hagyjuk a témát. Shadowbullnak szántam: egy jó ember szexuális beállítottságtól függetlenül szereti a gyerekét. Aki emiatt kitagadja vagy megszakítja vele a kapcsolatot az egy barom és ez nem azon múlik, hogy liberális vagy radikális nézeteket vall. Az jött le a hsz-ból, hogy szerinte az a "hithű radikális" aki elhiszi, hogy nevelésen múlik meg felül az ilyen nemzetiben elkapta a buzivírust dolgoknak, de az csak egy idióta. Szóval, ha valaki tényleg kíváncsi a másik véleményére, akkor normálisan kérdezzen ne egyből támadjon lásd: Nightmare és a tej, edzőválaszol.
-
törölt tag
na, akkor majd a legkozelebbi buszkesegnapi felvonulason majd integetek neked a kocsirol
Egyebkent mindig meg akartam kerdezni egy hiteles radikalis arctol: mennyiben valtozna a vilagkeped, ha kiderulne hogy a fiad meleg? Tudom, nem derulhet ki, mert rendesen nevelted, meg nem jart a nemzetibe, nehogy elkapja a buzivirust, de pusztan gondolatkiserlet szintjen: mi lenne ha egy kemeny edzes utan a fiad eloallna aztan azt mondana: fater, en meleg vagyok?
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem valahogy kevésnek tűnnek az ismétlésszámok
ha mondjuk nyomok 160at akkor 140be 6ot bele szoktam nyomni, szal két ilyen sorozat 12 perc alatt és meg is csináltam a csodamódszert.. holott máskor ezt 5 perc alatt csinálom meg
bár mondjuk 144-el kell csinálni. szerintem 3 sorozatba lazán menne, el se fáradnék -
_NCT
addikt
Mikor nem eszem a banánt, akkor is ez van. Először a zabpehelyre gyanakodtam tejjel, de se a tejre se a zabra nem voltam allergiás, gyanús volt. Aztán egy reggel elfelejtettem bevenni reggeli előtt kreatint, nem volt bajom egészen 10 óráig, mikor is kajálás előtt bevettem és ráettem. Akkor kezdődött az egész.
Szóval sajna nem a banán, banántól sohasem voltam szeles. Maximum a banán csak rásegített.
meroly: sima poros volt a délutáni, mármint edzés előtti pörgetőben van 3G és azután is nagyon baszta a gyomrom (Pedig rendesen feloldódik). Szájtekes monohidrát fosatott és a vérnyomásom is felb@szta, CreaBomb, Attack! meg kb sz@rt nem értek, ott még ráadásul hányingerem is volt.
-
_NCT
addikt
Valószínű most hanyagolom egy ideig a kreatint, legyen szó bármilyenről. Délután vettem be a mai utolsó adagot (amúgy most kapszulásat tolok, 1125mg van egyben), ettem utána 2 banánt, majd azután megint elkezdett jönni a szelesedés. Azután mire leértem a terembe 6ra elmúlt minden bajom, edzés előtt toltam Pow3rd!-t amiben van 3g monohidrát (vízben fullon oldódós) majd fél órára rá megint puffadtam, de olyan szinten, hogy alig tudtam koncentrálni az edzésre, állandóan félre kellett mennem fingani. Zavaró és szar volt úgy hátazni-csuklyázni-vállazni, hogy a legnagyobb erőlködés közepette görcsölt a hasam.
Nem hinném h kevés vizet iszok, ma bement 3.5 liter. Alapjáraton (pihenőnap) olyan 2-2.5 liter szokott lecsúszni. Szóval ez van, így jártam a kreatinnal.... Nem pazarlom most a pénzt monohidrátra, inkább veszek ízületvédőt, az azért mégis csak fontosabb. (jól elbaszott belem van, meg szervezetem, stimulánsokra is durván reagál a szervezetem).
-
S e t h
nagyúr
Azért nem mindegy, hogy hatalmas akarsz lenni, vagy jól is akarsz kinézni, mert a két óra edzéssel az elsőhöz több esélyed van.
Intenzitás növelésén nem gondolkodtál?Egyrészt legalább felére tudod csökkenteni az edzés időtartamát, másrészt a vérbőség új dimenzióit is megismernéd.Félre ne érts, van akinek tényleg a hosszú, alacsony intenzitású edzés jön be, de ez szerintem inkább az erőszint növelőkre, tömegelőkre, erősportot űzőkre jellemző, a pure testépítéshez kicsit növelni kell a fordulatszámot. -
-
No mi az idetévedtél az oakley topikból?
Kipróbáltam ezt az MHP MYO-X-et, jó, hogy nem adtam érte pénzt. Bár ahogy néztem dícsérik, én egyelőre semmi extrát nem tapasztaltam.
Lábazással elég jól haladok, 105-be belemet 3x teljes mélységig, felhúzásban 150-nél járok, de még sztem +10-15kg belefért volna. De ez még elég friss, majd erősödök.
-
-
meroly
veterán
Jó időben elkezdte, 15 évesen sokkal könnyebb mondjuk mint 28 évesen vagy később, szerintem. Ha nem is folytatja, jó alapot ad neki bármi sporthoz. Mi egyelőre úszásra járatjuk, dehát még csak 4 éves, mondjuk szereti. De a súlyokat is néha lejön velem emelgetni. Ebből látszik mekkorákkal dolgozom
GiP23: köszi a tippeket, hát előre véve, a bicepszem full kifáradt, úgyhogy ott vissza kellett venni a súlyokból, meglátjuk vasárnap az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest