- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz
mocsanisi #20415 üzenetére
36 éves vagyok. Mit várok tőle? Igazából túl vagyok már egy pár kreatin kúrán, ismerem a hatását, de Triboostert még nem szedtem. Viszont a mi kaszanovánk rendesen megfertőzött ezzel a tesztoszteron fokozással, csodákat várok tőle!
Más: a párom sokallja a heti négyszer két és fél órát, amit a teremben töltünk. Egy párszor vitatkoztam vele ezen, de rájöttem a megoldásra.
Korábban én is itthon edzettem (mint itt a nagyok), meg is van a kondigépem. Ez egy összetett gép, lehet rajta lehúzást, tárogatást is végezni, szabad súlyból van majdnem 100 kiló, plusz két egykezes, plusz francia rúd. Megegyeztem az asszonnyal, hogy továbbra is lemegyünk négyszer, de beleszorítjuk az edzéseket másfél órába, a többit itthon kenem.
Csak azért is hatalmas leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Peugeot, Citroën topik
- Ukrajnai háború
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest