- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Zomb€€ #23385 üzenetére
este eszed a ch-t
mivel a cbl lényege (egyik) hogy töltött glikogénraktar legyen edzéshez (egyéb hormonális dolgok mellett) este kell a ch-t bevinni, mert reggelre nem ürül ki sem a máj, pláne az izom. De mint írtam mindkét módszert leírja 1. edzés után 2. edzés előtti este ha minden nap edzel akkor jó neked
-
siti
őstag
válasz
Zomb€€ #19915 üzenetére
másrészt: napi egy-kétszeri kaja mellett sem fogsz éhen halni, de nagyobb valószínűsége van, hogy több kalóriát viszel be egy étkezéssel, mint amire éppen szükséged van, a feleslegből meg nem izom lesz, hanem pocak, de majd jönnek a harcosok és meggyőznek az ellenkezőjéről, bár én a seregben napi 3-4szer ettem.
-
_NCT
addikt
válasz
Zomb€€ #19723 üzenetére
Azért kíváncsi leszek hogy fog neked bejönni ez a dolog. Én is hasonló cipőben leszek, azzal a kivétellel hogy nekem A héten lesz súlyzós, B héten meg thaibox edzés (műszak miatt, csak még nincs beosztásom, így nem tudok előre tervezni
), valamint 20 kg-val könnyebb vagyok, igaz én a 80kg-hoz ragaszkodni akarok és tartani akarom.
Te hobbi szinten nyomod, vagy komolyabb terveid is lesznek a boxal?
-
drogery
tag
válasz
Zomb€€ #19723 üzenetére
szerintem heti 2 súlyzós edzéssel lazán lehet tartani a tömeget. akár még fejlődni is.
küzdősportolóknál, labdajátékos atlétáknál is elég jól működik. főleg ha van on/off szezon.
ahhoz, hogy jó teljesítmény legyen a ringben és kinézet mellé, ahhoz kell a genetika, ami neked pipálható.
a starting strength is jó választás lehet vagy hasonló minimális periodizációs program kevés alapgyakorlattal. az neked kell tudni, hogy mennyire rúgják össze a combod karod.(#19722): úgy gondolom, hogy a tested egy komplex szerkezet aminek az edzését nem izmokra, hanem mozgásmintákra kéne bontani.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zomb€€ #17181 üzenetére
Én folyamatosan "életem formáját" hozom. Szerencsére 3 év edzéssel nem igazán fejlődik vissza az ember, hanem mindig előre.
95-re tervezek lemenni, a jelenlegi definiáltságommal nagyjából elégedett vagyok.Mi a fene hogy fél nap alatt 100 hsz? Néhány embert ki kéne már rakni szófosásért.
-
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Zomb€€ #16589 üzenetére
nekem még nincs akkora izomtömegem illetve nem vagyok olyan szálkás hogy ezek az apróságok kijöjjenek
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy fel kell építene egy alapot aztán meglátom hogy mire kell több figyelmet fordítani hogy arányos legyek
1 éve nyomom rendesen, 184cm/82kg úgy 12% körüli tzs
mondjuk a bicepsz akkora lemaradásban van, hogy az kivétel -
S e t h
nagyúr
válasz
Zomb€€ #14512 üzenetére
Fiatal csikóként én is a súlyok bűvöletében éltem és túlzott jelentőséget tulajdonítottam a fekvenyomásnak, pedig a mellgyakorlatok között abszolút nem a szent grál. Egy fajta erőszint mérce, mert az egymás közötti beszélgetések kultikus,visszatérő kérdései ,hogy mekkora bicepszed van, mennyivel nyomsz fekve.
Én fél éve nem nyomtam fekve sima padon, áttértem ferdepadra, és azt kell mondanom, ill. írnom 2000 év edzés után, hogy tudott újat mutatni fejlődésileg.
Sima fekpadra mellezésnél már csak egykezes nyomásnál térek vissza, a hagyományos fekvenyomást hanyagolom. -
siti
őstag
válasz
Zomb€€ #14512 üzenetére
megfontolandó. én most cserélem le a fekvenyomó padot mellgépre. nagyokat lehet azon edzeni, bár én még kicsi vagyok.
has láb volt. atta.
edzés utáni fehérjét átütemezem napi adagra. eddig pihenő napokon nem volt. lehet reggel is lesz egy adag. a csirke adagot nem akarom növelni. ha ez után se lesz látványos fejlődés, akkor edzek tovább.
-
Jojo5
őstag
válasz
Zomb€€ #14115 üzenetére
már ki vagy, csak nem veszed magad észre...
más: ma VÉTKEZTEM ÉN IS! sonka+tojás+4 féle kicsi sütike és 2 palacsinta, sőt délután, ha egy ismerős nőneművel elmegyünk valamerre akkor 2 gombóc fagyi is lesz, de előtte még lezúzok mellezni meg gyalogolni egyet a terembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest