- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
Bubee82 #166700 üzenetére
persze, szerintem is fontos néha kibillentenie magát az embernek a megszokottból fizikailag és mentálisan is. egyik haveromnak mondtam, akinek nem jön össze a gyerek a csajával, az orvosok sem tudják, hogy miért, hogy változtassanak. ugyanabban a rutinban vannak 10 éve. ha ugyanazt csinálod, ugyanúgy minden nap, akkor annak ugyanaz lesz a végeredménye. mitől várja a változást? persze nem azt mondom, hogy ettől majd összejön a gyerek, de nem lehet tudni, hogy az étkezésben, fizikai aktivitásban, szellemi kikapcsolódásban stb., általában az életmódban végrehajtott változtatások többszörös áttételeken keresztül nem hoznak-e sikert a fogantatásban. (ez csak egy saját elmélet, lehet, hogy faszság, de szerintem nem veszítenek semmit). én is jól elkalandoztam.
-
benfolds
őstag
válasz
Bubee82 #166696 üzenetére
3 napig nem inni? ne idegesítsetek már...nekem egy betegség előtti kivizsgálás meg egyebek miatt volt, hogy 4 napig nem ettem, valóban, tök jó leírás rá ez az "üresség". fura élmény, de azért nem annyira extra. viszont szerintem is érdemes kipróbálni, de csak azért, amiért mindent érdemes egyszer kipróbálni. amúgy nem hinném, hogy az ilyen hosszú, rendszeres böjt túl jó lenne, az már durva szélsőség.
-
benfolds
őstag
válasz
Bubee82 #164328 üzenetére
igazából szerintem a súlyzózás nem csaj sport, de vannak kivételek.
nekem meg lehet néhány guggolást kisebb súlyokkal kell végigcsinálnom, hogy szokja a gyakorlatot az idegrendszerem. amúgy most néztem, az athlean x-es csávónak is van egy "why you hate leg day" videója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged