- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
válasz
Boxer001 #10004 üzenetére
mennyi tanulmány kell? Ahány edző annyi van kb
múlt héten váltottam, ahogy írtam klasszikus testépítő jellegű edzést csinálok.
Hétfő: váll, tricepsz - most kezd múlni az izomfájdalom mindkét testrészben
szerda: hát: múlt héten még hétfőn is fájt a hátam, most csak gyengéd izomláz
péntek: mell, bicepsz - a múlt hetinek már az emléke sincs meg,viszont az "áthallások" miatt kicsit kényelmetlenek az edzések. pl. szerda áthúzás hátra, a tricepsz fájdalom miatt, a mai edzést talán nem kell magyarázni.. Viszont ez egy idő múlva tuti nem lesz így, azaz talán másnap vagy harmadnap érezni fogom 4 nap múlva meg már el is felejtem hogy edzettem.
Az jó kérdés, hogy mi a fontosabb- teljes regeneráció (vagy túlregeneráció) vagy minnél többször megedzeni.
Szerintem ez egyénenként, edzésstílusonként és testrészenként változik. De sztem tök mindegy.Maradjunk annyiban hogy nem vagyunk elég intelligensek, hogy többször edzünk egy testrészt egy héten, mert ahhoz már jobban kell tervezni az edzést, nem biztos hogy aszétcsapom magam mint állat működik
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Boxer001 #10002 üzenetére
Végül is erre épül a teljes testedzés is, csak ugye ott a keretet az alap erőgyakorlatok adják, és nem csinálsz minden más izomcsoportra 3-4 gyakorlatot, mint osztottnál. Amúgy a regenerációval van összefüggésben, ha hétfőn megedzed a melled, nem kell eltelnie hat napnak, hogy megint képes legyél mellezni. Mondanom se kell, hogy helyes étrend nélkül ez sem hoz nagy eredményeket, de ezt úgyis tudod.
enginev3.0: 2g fehérje/kg és 5g ch/kg, ez a standard, de aki hízékony alkat, annak az 5g ch biztos, hogy sok. Az általános iskolai matek meg csak megy.
-
Ijk
nagyúr
-
törölt tag
-
-
meroly
veterán
válasz
Boxer001 #9437 üzenetére
Áhhh.... a lehetetlent önmagamhoz képest teljesítettem, a csodára még várni kell, ahhoz kevés az 1 év.
Most gondold el, mi lenne ha olyan okos lennék mint te, addig jó nektek, míg nem teremben edzek.(#9438) Tamoo: nem sajnos, kell a motiváció.
Ha philoxenia kérné az más -
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #9314 üzenetére
Vagy a napi 300g fehérje.
Egyébként a válledzés volt mindig is problémás, mert a vállam az istennek nem akar dolgozni, helyette a hát és a csuklya. Sokáig tartott mire át tudtam tenni a terhelést a vállamra, de kellenek a kis súlyok. Remélem pár év alatt sikerül felhozni őket. -
Ijk
nagyúr
válasz
Boxer001 #9291 üzenetére
Nem merem.
Mellről nyomás smith keretben, oldalemelés gépen, vállgép, csigás lehúzás mellhez, csigás lehúzás tarkóhoz, mellhez húzás szűk fogással, T-rudas evezés, kábeles evezés szűk fogással, evezés gépen, hátsó váll mellgépen, lábemelés, hasprésgép, hasprés, hiperhajlítás gépen, állóvádli.
-
Eagl3
veterán
válasz
Boxer001 #9207 üzenetére
Ja...
Nem tudom igazából, szerintem ilyen pótcselekvés lehet. Nem mondanám, hogy éhség, mert nem vagyo éhes sőt, ma 40 deka csirkét alig tudtam megenni, kicsit elteltem vele.
Kávé meg ugye édes, lassan eliszogatom, jól esik. Csak mikor besokallok belőle durván bepörög a szervezetem, az meg nem annyira kellemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest