- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Woodslave #70971 üzenetére
Busa
Kevés zsír, az is gazdag omega-3ban, magas fehérjetartalom és kimondottan olcsó. Igazi testépítő kaja. De nem véletlenül olcsó. Hiába kiváló a tápértéke, nincs kimondottan jó íze. Persze, aki szigorú diétát visz és örül, ha végre más ízt érez, mint a csirke-rizs, annak jó. De ha egy átlagemberhez esik közelebb az étkezési rutinod és nem 3 ízre szorítkozik, akkor nem biztos, hogy be fog jönni.
Anno, mikor BP-n laktam és a fővám téri vásárcsarnokba jártam csirkemellért (olcsóbb volt ott a hús, mint a hentesüzletekben), akkor futottam bele a busába. Asszem a filének 800 forint körül volt kilója (2-3 éve). Kicsit szálkás, de azért nem olyan vészes. Megnéztem több tápanyag-táblázatot is, meg véleményt róla. Kiderült, hogy tápanyag-összetétele kiváló, aki tisztán akar enni, annak tökéletes. Csak nincs jó íze. Ugye az átlagembernek pedig ez a lényeges szempont, mert az ízéért eszi a kaját. Ezért nagyon olcsó. De így is leginkább állateledelbe szokták bedarálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Iqos cigaretta
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GC24 - Bemutatkozott a Dying Light: The Beast
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged