Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
persil #185536 üzenetére
ok. en akarhol olvastam ilyesmi temaban, mindenki mindig azzal foglalkozott csak, hogy x tomeg, y testzsir %. ha felszedek 5 kilot, es ranezesre nem vagyok zsirosabb, akkor engem nem nagyon erdekel, hogy abbol mennyi viz es mennyi nem. vagy milyen tenyezon valtoztat, ha ezt tudom? mashogy eszel, iszol edzel esetleg? nyilvan nem sulycsoportot akarok megutni, szoval vizhajtas ilyenek nem erdekesek.
en vizzel olyan szinten foglalkoztam csak, hogy barmikor kreatinoztam amikor abbahagytam mindig lement 1-2 kg viz is.
de akkor ertelmezzetek ugy, hogy ennyi vizet es izmot szedtem fel. meg ki tudja mennyi zsirt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest