- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
HUTCHDB #175577 üzenetére
Nem arra céloztam, hogy illegális, tiltott dolgok lennének benne. Olyan ez, mintha a fájdalommal jelezné a szervezeted, hogy fáj a fogad, de ahelyett, hogy elmennél fogorvoshoz, inkább bevennél egy fájdalomcsillapítót (ami szintén nem tiltott szer).
Leírtad, hogy "számtalan olyan eset fordult már elő velem, hogy fáradtan érkeztem az edzésre". Erre én azt válaszoltam, hogy hasznosabb lenne a szervezet jeleivel foglalkozni, mint hogy stimulánsokkal elnyomjuk azokat, főleg hobbi szinten. Az ég adta világon semmi nem múlik azon, ha kimarad pár edzés, cserébe kipiheni magát a szervezet.
Aelod:
Igen, pont erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 G2 Core i5-1135G7 (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged