Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
KenKesey #175371 üzenetére
Igen, anno minden más volt.
Elfogadtunk, alkalmazkodtunk és azzal "főztünk" ami volt.
Emlékszem rá, hogy épp a 80-as évek legvégén volt, amikor megjelentek a nyugati fehérjék.
A konditeremben, ahova én jártam 2 féle fehérjét lehetett kapni, volt a sportrobi, meg ugye az "új", ami kb. 3x annyiba került.
Az izmosság meg nem a (por)fehérje függvénye, bár nem tagadom, én is azt hittem, hogy biztos ahhoz is köze van.Akkor azért a cuccok is igancsak jó minőségüek voltak, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy eredetiek.
Mondjuk én csak hallomásból mondom ezt, mert soha nem nyomtam, de azok, akik mondjuk a 80-90-2000-es években bevittek néhány (görög) deca, vagy (orosz) tesztó kúrát, brutálisat fejlödtek tőle.
Manapság meg szinte minden hamis, gagyi, semmit nem érő.
Vannak a valódi élsportolók, akik hozzájutnak a jóhoz, a többieknek meg marad a sz@r.Én már ha fehérje porról van szó, csak azt veszem meg, ami bevált, finom.
Érdemben nem múlik rajta semmi, de akkor legalább kulináris élvezetet adjon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest