- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
válasz
userxy #104489 üzenetére
Á nem kell, csak a sületlenségeket nem érdemes szajkózni.
Lajkó ez a 30 perc szabály is egy szabály. Ha nem akarod betartani, elmész a csarnokhoz, azt körberohangálhatod ahányszor csak akarod. Fasza futópálya, el lehet lökni a csajokat és ismerkedni velük.
Mondjuk van szabályzat a törülköző használatára, és a cipő hordására is, azokra is szarnak a parasztok, mer némelyik képes mezítláb vagy strandpapucsban edzeni. Ezek engem sokkal joban zavarnak, bár én teszek az aerobra.
Egyébként én eddig három teremben voltam, és mindegyikben kompromisszumot kellett kötni. A Cutlerben még nem jártam, de ott is biztos lenne amit zavarónak találok. Sajnos ez ilyen, ha az embernek nincs otthon teljesen felszerelt edzőterme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest