Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Hidd el, hogy zsírosabb izomtalanabb stb. vagyok mint valaha. Mivel holnap elkezdem, ezért az ígért adatok, no comment, lehet röhögni:
Derék: 87cm
, Kar:42cm (1-2mm-rel felette max), Súly: 92kg, Mellkas: 117cm, Comb: 62cm
Ugye a diéta végén 80-as derék mellé 43 felett volt a karom

-
Geli
senior tag
tyűűű 5000 öteze' sok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet nyitni nyú topic?
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Manitou
üzenetére
az oldalemelésnek én már rengeteg ''fajtáját'' láttam a termünkben. általában szarul csinálják az emberek. a poén, hogy már én is rengeteg verziót kipróbáltam, és amikor azt hittem, hogy jól csinálom, akkor kipróbáltam máshogy, és úgy mégjobb volt. nagyon sokáig nem éreztem rá, sőt, még most sem az igazi sztem.
a hátammal ugyanez volt, de szerencsére ott már javult ez a dolog. -
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Én is pont oldalemelést láttam

Ez úgy nézett ki , hogy lendületből fel oldalra, de nem állt, meg, hanem egyúttal ment tovább és fent a feje fölött még nyújtott karral összekoccantotta

Továbbá hasrólpattintós negatívpados nyomás
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
huuu vazze en milyen oldalemelest lattam

szal a csavo rendes alaphelyzetbol inditott, felemelte a sulyt kozvetlenul a valla melle, es onna nyomott meg rajta vagy 10 centit felfele. nah hogy egy masodpercet se dolgozott a valla az teljessen tutko
nagyon brutal volt latni azt a kalimpalast
-
BobChemistry
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nem, csak tejet isznak

-
LOTR
addikt
már leírtam, hogy mifelénk hogyan csinálják
van egy valamilyen fém tál, vagy kerámia, belerakod a húst, rá a fűszert, öntesz bele olajat, majd felöntöd vízzel, hogy ellepje a húst, bevágod a sütőbe, majd ha kész kiveszed, lehet, hogy így sokkal több olaj elfogy, mintha serpenyőbe készülne, de negyed óra meló csak -
fLeSs
nagyúr
-
penene
őstag
fLeSs: voltam kinn 15-20 percet sétálni, talán a palacsinta felét megmentettem...

-
Vandit.
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem tudom.Szerintem hamarabb eljön,mint gondoljuk.Ahogy hallottam a következő olimpiára már nem cuccal készülnek,hanem DNS-lánccserével.
Ez nagyon durva.
Olvastam egy (Nekem)új spiró szedési sémát,lehet hogy majd kipróbálom.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
''Szal akkor ezért kéne egyszerre ''kevesebbet'' kajálni, de 2-3 óránként ahelyett, hogy egyszer bezabálok délben, és akkor utána meg az ''kitart'' este 8ig???''
azért kell 2-3 óránként enni, mert így nagyjából egyenletesen tartod a vérckorszintedet, vagyis így minimális a zsírlerakódás. amikor bezabálsz nem az van, hogy a tested most tudja, hogy na akkor a most megevett sok kaját szépen lassan kell feldolgozni mert sokára lesz a következő kajálás, hanem a felesleg elraktározódik és csá. -
penene
őstag
jah, szóval akkor annyi a különbség, hogy a gyorsnál 1 órám van focizni menni, a lassúnál meg 2-3???

Akkor világos... na akkor húzok el futni 2 kört a ház körül..
Szal akkor ezért kéne egyszerre ''kevesebbet'' kajálni, de 2-3 óránként ahelyett, hogy egyszer bezabálok délben, és akkor utána meg az ''kitart'' este 8ig???
De ez most nem csak gyúrós szemmel... Mert akkor nagyon szarul csinálják az emberek, akik esznek reggel 1 kis reggelit, jól bezabálnak délben, mivel legközelebb csak munka után 7-8 körül esznek... Juj...
[Szerkesztve] -
penene
őstag
fú, nem bírtam megállni.. Ettem szép natúr csirkemellett, rizzsel ebédre, az sem volt kisadag, de lecsusszant... És olyan szép volt az a Gundel palacsinta, hogy nem bírtam megállni, és bevágtam abból is egy egész szépet... Naaa, majd este ledolgozom...
Bár tudom, hogy ez nem így működik, akkor valszeg elég sok kalóriát vettem magamhoz, hogy mire eszmélek, már zsír lesz belőle, vagy mivel lassú felszívódásút vettem, így annyira nem félő, mondjuk ha a köv. adagom meg egy hajszálnyival meg kevesebb CH tartalmú? Vagy ilyenkor már mind1, mert úgyis zsír lesz, mivel a szokottnál táposabb volt az ebéd..
Ezzel annyira nem vagyok tisztában, csak azzal, hogy a gyorsnál tutira lehet szívni a sokkal, de a lassúnál lehet-e korrigálni egy szolídabb utóétkezéssel 
Bár nem mintha MOST perpill ártana 2-3 gramm extra zsír felvétele, de ezzel tisztába akarok kerülni egy életre, mivel még 20 év múlva is aktuális lesz a téma, sőt akkor inkább.
Hogy be lehet-e szívni pl. 1 ilyen najó akkor most bezúzok egy kis extra palacsintát ebéddel, ha pl. utána meg akkor szolídabban nyomom (pl. kevesebb rizs
)
[Szerkesztve] -
Vandit.
addikt
so interesting
[link] -
Viewsonic
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
muta a fejed

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem baj, csak más eljárás. Azért szóltam, hogy tudd, mit csinálsz
Mellesleg jobb, ha kis vizet raksz hozzá, mert puhábbra sül, csirómellet nagyon el lehet baxni ha túlsütöd.. 
Sűtés után flekken fűszert szoktam rászórni, persze ez nektek nem ajánlott, mert sok benne a só, és sok vizet köt meg, így olyan hombár fejetek lesz mint nekem
-
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Saz baj? Jobb ha sütöm?

penenenene: sózni nem szoktam vagy nagyon ritkán. A csípőseket leszámítva nem eszem fűszeresen.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hmm... csinálj már egy videót róla.

Én nagyon rosszul csinálhatom..
kb. 5 percig sütöm, közben megforgatom 1-2* a husit, de nyitott fedővel, gőzölög 1000rel, és baromi sok olaj fogy.. de ha kevesebb olajjal csinálnám, tuti leégne.. szal valamit nem jól nyomok. Lehet a ''láng'' (elektromos
) túl nagy, meg ilyesmi.
Így is nagyon finom, de amennyi olajról ti beszéltek, én tuti 5*6x többel csinálom.. És az bele is szívódik akkor a húsba.
Jorus: hát jah, néha szoktam tekergetni a spárga gombolyagot.
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hm, szóval akkor te nem is pácolod, meg semmi.
Csak natúrban feldobott csepp olajon + víz (gondolom azért raksz rá sót
)
Jól értelmeztem??
Amúgy én mióta darabkákra, csíkokra vágom, és megforgatom olajban + öntök bele fűszersót (és végülis így pácolom), baromira ízlik.. De hát tudom, hogy több a zsírtaralma is.
Ki még nem számoltam mennyi, lehet annyi éppen kell amúgy is de valszeg picit több.
Csak mivel gyors az anyagcserém még (bár elvileg fél év múlva jön a lassulás
), ezért nem számít annyira egyelőre...
Anno ehhez képest 3* szemetebb, és zsírosabb kaját ettem bálaszám, és mégse híztam el...
De tudom, hogy ülő munka + korosodás = nagyobb esély az elhízásra, vigyázni kell, és ezt meg is teszem... És nem hallgatok a kollégákra, akik csak irigykednek, hogy vékony vagyok... és mondják, hogy egyek szalonnát. 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
''feldobom egy csepp olajon, de csak addig míg ad egy kis színt a felszínnek, aztán felöntöm vízzel és csókolom''
Akkor te párolod a húst.. Sütni nem így kell, illetve én kevés olajba szoktam, legtöbbször még vizet se rakok alá, vagy ha igen, akkor csak 3-5cl mennyiséget
És gyorsan rá a fedő 
-
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
igen, igazad van.
Egyébként nemistomki mondta nekem, hogy minden edzés után kéne mindenre nyújtani, amit használt az ember...
A merevség nagyon jogos, világéletemben az voltam.
Pl. a puncitárogatónyi terpesz nekem már sok, és pl. azon is szoktam nyújtani, hogy felrakom X kilóra, és akkor 1 percig meditálok (mert kb. 5-6 centivel szélesebbre megy a gép alapból, mint amennyire nekem a terpesz megy).
Reggeli nyújtások is jók lennének, csak baromira nem fér bele időbe, bár csak felkelés kérdése..De mindig lusta vagyok.
Amúgy statikus nyújtáson melyik gyakorlatokat érted?
Terpeszbe ülés és ráhajlás pl, vagy nyújtott lábbal ráhajlás, netát a kitörés pozícióban levő nyújtás?
Foci edzésen is mindig én voltam a leggázabb nyújtásban, annyira nem fektettem soha hangsúlyt rá... Aztán csodálkoztam, ha meghúzódtam.
MOD: Comb távolítást is csinálok (az ugye az, amikor hasonló gépen ülök, csak távolítom a lábaim, nem pedig közelítem).
Az ellentétes az mondjuk így elsőre azért is volt szimpi, mert tényleg szinte az nyújtott engem..
De természetesen annyira nem éreztem hatását, így is jó a seggem. 
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Én hoztam fel októberben egy 5l-est és így ránézésre, mivel nem töltik tele, fogyott belőle vagy 2 deci. Én úgy csinálom a pulykát, hogy feldobom egy csepp olajon, de csak addig míg ad egy kis színt a felszínnek, aztán felöntöm vízzel és csókolom, ha átpuhul kész. Rakhatnál rá igény szerint szószt vagy mártást és akkor egész sokmindent ki lehet belőle hozni, de gyúrós vagy, úgyhogy natúr kell nyomni

Vazz most nézem elolvasom amit írtál. Pedig ált. továbbgörgetem

-
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Hát ha túl, akkor mind1, majd ránézek a Stahl konyhájára.. Végülis ez nem lényeges itt valóban.

Rögtön a fenék alatti ín-izom az micsoda? Mert mióta csináltam a kitörést, érzem (persze csak ha kitörést próbálok csinálni, vagy csak próbálgatni). Bittos nem az izom lett lázban (bár örülnék ha az lenne, de ott szerintem csak egy szalag van a fenék és comb között), hanem meghúztam, grrrr.
Pedig ma akartam csinálni, de így akkor inkább nem. Egyébként minden más combgyakorlatot simán megcsináltam, csak a kitörésnél (alsó pozícióban) érzem, hogy húzódik, meg fáj mint állat... (meg a puncitárogatásnál sem volt gáz vele)
Csak vicc, hogy mind2
Mondjuk 6 éve nem terpesztettem akkorát, így annak ellenére, hogy óvatosan csináltam, simán meghúzhattam. 
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
Piramisban 1x50

Elején gyorsan nyomni 20at, aztán lassan 10et, majd újra gyorsan 20at...
Vagy nem így kell?
olajos dologra nincs semmi 5let? Mert ha már egészségesen akarok kajálni, akkor az olajra is figyelnék, hogy kevesebb, meg jobb minőségűt használjak.
Olívában pácolni oké, gondolom teleszívja magát olívával. De aztán ki is kell sütni, ahhoz meg akkor mondtátok, hogy nem kéne olíva, m. drága pl.. Meg egyáltalán mennyi.. Én szerintem rohadt sok olajat használok, és ezt nem azért mondom, mert spórolok vele, mert ezen már nem múlik, hanem mert akkor azt mind meg is eszem gondolom, ami így belesül.
És bár öntök ki elég sokat, de több mint 3/4ét felhasználom sütéskor, és az gondolom nem párolog, hanem a husiban tanyázik. 
Köcc konyhatündérek
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Jó reggelt!
Először is tegnap este, rövid rosszullét után nagyon belázasodtam (gyerektől elkaptam ezt a vírusos inflenzás gecit vagy mit
) Ezzel csak az a gond, hogy mióta edzek kb 3-szor annyit vagyok beteg mint azelőtt
Pedig nyomom a vitamint, a tejsavóról is mindig írják, hogy milyen jó immunrendszer erősítő hatása van stb. Na mindegy, azért 6-kor lementem és melleztem egyet, bár vannak kétségeim, hogy megérte-e egyáltalán felkelni, az egész estés kínlódás után olyan szinten gyenge voltam, hogy 90-be alig bírtam 8-at nyomni, feljebb meg sem próbáltam, de úgy voltam vele, hogy idén még nem hagytam ki egy edzést sem, most sem fogok. Tudjátok vagy húz a szürke vagy megdöglik
(ma reggel majdnem megdöglött
) Kb. ennyi.
Na úgy látom egész penenésre sikerült a hsz-om
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Az igen.
Basszus, én 11k-ért járok per hó.
Igaz, jóféle Nautilus gépek vannak, meg minden egyéb hájtekk motyó, de azért na. 
-
penene
őstag
köszi!
Hát, én eddig úgy csináltam, hogy olajba tettem a husit + fűszert, és kavargattam, pácolgattam egy darabig, és azt úgy ahogy van öntöttem a teflonba, mert annyi olaj elég volt (még maradt is).
Te ha pl. így csinálnád, akkor előtte leöntenéd az olívát, és rendes olajjal tennéd a teflonba (a pácolajat meg legközelebb is használod?) -
penene
őstag
Wehe

Hát kb...
Vandit: A kitörés bejött nekem nagyon, köszi! Nagyon hasznos gyakorlat, és egész jól bírja a térdem is, ha ésszel, és óvatosan csinálom. Igencsak hatékonynak éreztem.
Csak kb. a 20. ilyen után úgy éreztem, hogy a fenekem alatt szét akar szakadni ott valami.. Először azt hittem húzódás, de mondta kolléga, hogy valszeg az izmom éreztem (amit nem sűrűn használtam eddig..
) Bár lehet húzódás, mert ha próbálok most rá 2 napra csinálni ilyet, érzem, hogy ott az húzódik szépen... nem hinném, hogy izomláz, de passz. tény hogy elég merev vok, főleg abban az irányban, szóval simán lehetett húzódás, bár óvatosan csináltam, de ki tudja. Majd kiderül, de legalább arrafele is nyújtok. 
Jah kérdés: láttam mutogattatok már olajokat, de most a legfrissebb tapasztalat kellene:
Ti milyen olajat használtok??
Én most perpill sima Vénusz napraforgó olajat, meg néha Floriolt.
Nem tudom mi a különbség az olajok között? (zsírtartalom???) Vki olívát használ, az jobb? meg milyen? miért? finomabb? egészségesebb?
Köszi!!
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Oksa akkor feltétlen megfogom írni.

-
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Penene egyre rövidebbre fogja a mondandóját, erre te...

-
fLeSs
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
és a kockás has megvan?
-
Norbo03
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Hát eldöntöttem 5X10-ket fogok csinalni és kész.

-
BÁ Nutrition
addikt
probalgattam dietazni. nem horror dieta volt vegul is, de a ch-t az elegge levittem tobb hetig 100 gr-on voltam talan egy nap 50en, de nem vagyok biztos
mer ugye volt amikor 22 orakat aludtam hetvegen
szal akkor nem vittem tulzasba az evest. a feherje se volt tul magas, messze nem 3 gr/tskg olyan 150 gr korul lehetett naponta atlagban. utso 2-3 hetben napi szinten ment a brokkoli. ettol erre a hetre mar ugy belassult az emesztesem hogy hihetetlen, mar komolyan aggodtam mikor 4ik napja nem voltam budin. oszt benyomtam par nagy bagettett de akkor is csak egy vekony kis csikot sikerult kitolnom magambol
a legnagyobb hiba az volt hogy masfel honapig nem is toltottem vissza ch-t.. ettol aztan drasztikusan elment az ero. talan ket hete volt hogy 400gt-ot ettem vasarnap. mult heten hetvegen mindket nap akartam, de csak vasarnap sikerult tolteni, mivel szombaton bealudtam delelott es csak vasarnap reggel 4kor ebredtem fel
na azota magsabb ch-n vagyok. kb 300 gr-on, es neha megvan a 400 is. most mar elegge betoltodtem, mert ha rafeszittek egybol csupa er a bicom, 2 hete meg total eltuntek mar az erek.
edzes: a masik teremben nem igen volt kedvem edzeni, nemigen fogott meg a hely szelleme.. se kozosseg nem volt. ezert kb 3 het volt hogy 1szer voltam mindossze, a tobbin meg 2szer. mindez december eleje ota tart. ehhez hozzajott az is hogy akkortajt marha sokat tuloraztam igy idom is veszesen keves volt. szal dieta alatt pl egyszer sem hataztam.. ma viszont az uj helyen igen
tegnap kar, ma vall es hat, nagyon szuper a hely, es fele utra van csak. kozosseg is van, meg az egesz kiraly ugy ahogy van. nem annyira csilli villi, bar vannnak ujabb gepek is.
fekvenyomo keret sajna nincs, en azon szoktam mindig nyomatni a 45 fokot. ez kicsit furcsa lesz, de a tobbin nyerek annyit hogy nem gond.
szal osszessegeben a sulyvaltozassal elegedett vagyok, donto tobbsege hasrol ment le. meg seggrol is. a 48as karon en is meglepodtem tegnap, olyan 45nek gondoltam, de azert nem bantam hogy nem akkora
nagyon tuti itt a bicepsz es tricepsz gep. ugyhogy az 52-ot siman elerem szerintem, nem is kell hoza tul sok ido. akar mar nyar elejen meglehet, legalabbis azt gondolom, de majd meglatjuk.. a vallgepek is szuperok, meg van jo vadli ill, hasgep is. lenyeg hogy most kedvben is nagyon elkaptam a fonalat.. mert mar nagyon nem volt semmi. semmi orom nem volt az agesz edzesben, a masik teremben ''nagyok'' se voltak, akikkel lehetett volna versengeni. itt legalabb adott elvileg
bar meg nem lattam a ''foellent'' ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eroben is sokat varok most, remelem serules nem fogja zavarni a felkeszulest. -
LOTR
addikt
na akkor kérdezek
éppen most megláttam a régi súlyzóimat 2db 4 kg-s
hát elég könnyűek, de gondolkoztam, hogy mit lehetne velük csinálni
és jópár vállgyakorlatra jók lennének (Bernát-os videó óta 5kg-mal csinálom az oldalemelést 4*8, és van, hogy az utolsó széria elég nehezen megy, pláne most, hogy 2 hónapig jóformán nem jártam edzeni), és arra gondoltam, hogy ha itthon vagyok hétvégén, akkor egy fél órás átmozgató-jellegű válledzést beiktathatnék
szerintetek ennek lenne értelme, így hogy kb 50-80%-os súllyal csinálom az egészet?
mert annyival nem kisebb a súly, mint a rendes edzésen használtak, viszont ahhoz meg kicsik, hogy túledzem a vállam
na várom az ötleteket
kösz -
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
te a Koko szobatása vagy? -ja kómás, aki éjjel nappal bulizik

szerintem kedden megyek edzeni, akkor kell felmennem elintézni a paírokat, és miután megvolt valószínű, hogy a hazaút előtt még lenézek egy hátazás erejéig -
Foglalt név
addikt
-
Norbo03
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Oksa akkor így fogom csinalni ha lesz bent vlki. Akkor maradjak a 3X10-nél? E én ezt a3X10-t onnan vettem h a bb-n van egy ien edzés terv és ott ajánlották.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
ez azt jelenti, hogy egy év alatt megtörténik a felújítás?
milyen lesz az alagsor, ott marad még a focipálya, vagy az is a gyúroda része lesz? -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Az igen korrekt, először azthittem, hogy havonta ennyi

Más: kellene nekem jó gyúrós póló, valami olyasmi, int amit Kormos Zoli is visel a legutóbbi bbtvben. Jó bő, lógós, stb.. Hol szerezhető be ilyen? -
Foglalt név
addikt
válasz
Norbo03
üzenetére
Egyedül szar. Akkor mindig biztos súlyra mész, úgy nehéz tömegelni. Ebben janesznak adok igazat, annyit csinálj, amennyitől üvöltesz már és akkor sem megy és akkor tegyél még rá egy lapáttal. Persze mindezt fejben értem. Tehát ne 800kg-t rakjál rá és abba próbálj egyet nyomni, hanem ha pl. 70el megy 3*10, akkor nyomj még egy 6-ot belőle, aztán mikor a hetedik már nem akar menni, akkor kösd fel a gatyát és nyomd ki azért is. Aztán még egy esetleg. Érezd, hogy kétszer belehalsz, akkor van értelme.

-
Foglalt név
addikt
-
Norbo03
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
És te akkor mit javasolsz?
5X10-et?(tömegelek)
[Szerkesztve] -
válasz
Foglalt név
üzenetére
Gondolom ha engem másik koliba vesznek fel (asszem a kármán a géészkaré), attól még járhatok oda edzeni
Az árak hogyan alakulnak? -
Foglalt név
addikt
Schonherz-nek irjak. Ez most elkoltozik a felujitas idejere a karman-ba. Aztan ha kesz az epulet, akkor egy egesz korrekt termet epitunk. Most egy olyan 5-6m erteku gep van, jo lenne kozel megduplazni. Ha minden igaz, sikerul a kardiotermet is egy helyre pakolni vele es lesz rendes oltozo-zuhanyzo, szoval egesz kulturalt lesz 
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ezt hogy érted? A kolis termet építhetitek újjá? Akkor ha felvesznek pont jól jön ez nekem is
A vásárhelyi vagy a másik, amit nemtudom hogy írnak? 
-
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, Kar:42cm (1-2mm-rel felette max), Súly: 92kg, Mellkas: 117cm, Comb: 62cm

szóval döntsd el, hogy akkor most mi is van...