Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
igen, igazad van.
Egyébként nemistomki mondta nekem, hogy minden edzés után kéne mindenre nyújtani, amit használt az ember...
A merevség nagyon jogos, világéletemben az voltam.
Pl. a puncitárogatónyi terpesz nekem már sok, és pl. azon is szoktam nyújtani, hogy felrakom X kilóra, és akkor 1 percig meditálok (mert kb. 5-6 centivel szélesebbre megy a gép alapból, mint amennyire nekem a terpesz megy).
Reggeli nyújtások is jók lennének, csak baromira nem fér bele időbe, bár csak felkelés kérdése..De mindig lusta vagyok.
Amúgy statikus nyújtáson melyik gyakorlatokat érted?
Terpeszbe ülés és ráhajlás pl, vagy nyújtott lábbal ráhajlás, netát a kitörés pozícióban levő nyújtás?
Foci edzésen is mindig én voltam a leggázabb nyújtásban, annyira nem fektettem soha hangsúlyt rá... Aztán csodálkoztam, ha meghúzódtam.
MOD: Comb távolítást is csinálok (az ugye az, amikor hasonló gépen ülök, csak távolítom a lábaim, nem pedig közelítem).
Az ellentétes az mondjuk így elsőre azért is volt szimpi, mert tényleg szinte az nyújtott engem..
De természetesen annyira nem éreztem hatását, így is jó a seggem. 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De természetesen annyira nem éreztem hatását, így is jó a seggem.