Hirdetés

Aktív témák

• penene

őstag

válasz Vandit. #4944 üzenetére

igen, igazad van.
    Egyébként nemistomki mondta nekem, hogy minden edzés után kéne mindenre nyújtani, amit használt az ember...

A merevség nagyon jogos, világéletemben az voltam.
    Pl. a puncitárogatónyi terpesz nekem már sok, és pl. azon is szoktam nyújtani, hogy felrakom X kilóra, és akkor 1 percig meditálok (mert kb. 5-6 centivel szélesebbre megy a gép alapból, mint amennyire nekem a terpesz megy).

Reggeli nyújtások is jók lennének, csak baromira nem fér bele időbe, bár csak felkelés kérdése..De mindig lusta vagyok. :D
    Amúgy statikus nyújtáson melyik gyakorlatokat érted?
    Terpeszbe ülés és ráhajlás pl, vagy nyújtott lábbal ráhajlás, netát a kitörés pozícióban levő nyújtás?

Foci edzésen is mindig én voltam a leggázabb nyújtásban, annyira nem fektettem soha hangsúlyt rá... Aztán csodálkoztam, ha meghúzódtam. :D

MOD: Comb távolítást is csinálok (az ugye az, amikor hasonló gépen ülök, csak távolítom a lábaim, nem pedig közelítem).
    Az ellentétes az mondjuk így elsőre azért is volt szimpi, mert tényleg szinte az nyújtott engem.. :) De természetesen annyira nem éreztem hatását, így is jó a seggem. :B

[Szerkesztve]

Aktív témák