Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most itt nem teregetem ki teljesen a jelenlegi helyzetem, de ez nálam tényleg nem rossz hozzá állás, max annyiban, amennyit leírtam, de ez is érthető sztem.
Viszont mindent nem írok le.
Majd csak jobb lesz.
Geli
Nem tudom, nálunk lehet jó minőségűt kapni sztem, haver is itt vette (Hatvan), de ezzel nem segítettelek ki.
Menj be néhány ''Sport boltba'', aztán nézegesd, mást nem tudok ajánlani. Vagy majd jön valaki talán, aki tud segíteni. 
ZakRob
He?

[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
köts

Gyengébbek kedvéért: (lsd. Boxer
) leírom részletesen.
Olyan könyökvédőre van szükségem, ami télleg tart is, jó minőségű, nem szakad szét 2edzés után, és viszonylag olcsó; ezért volt a ''hol'' kérdés. Ha ez is olyan, mint a térdvédő, hogy van 7Kért darabja, meg van tökugyanolyan 800ért egy pár, akkor nem mindegy
-
ZakRob
senior tag
Jelenleg itt tartok: [link]

(hónaljkutyáról nem akarok véleményeket olvasni
) -
Geli
senior tag
Nem találok bb-n könyökvédőt
tudja vki hol lehet kapni? 
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Oks, igazad van erre a részére...úgy is fogok tenni.
Csak marhára idegesít már, hogy folyton max csak negyed gőzzel csinálhatok mindent, ebbe untam bele, és így már nem motivál.
Na mindegy, előre vitézek, mutassuk meg ennek a ganyéj nulla országnak.

-
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát igen.
Én már úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy ha sosem leszek jó helyzetben, akkor ez van, rohadjon meg, beletörődöm. Még azért reménykedem. 
-
God Vazzeg
veterán
-
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
mennyivel csinaltad?
én 65be tudok 5öt, az után már csak 10kiló van, de nem olyan nehéz lehúzni. (gondolom arra gondolsz, hogy kiemelni addig, amig a könyököd kezdőpozícióba ér) -
(Bundás)
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Arra jó még a kötelezés, úgy húzod le, mint a ''lehúzás csigán'' című gyakorlatnál. Csak úgye a kötél függőlegessé miatt spricc irányba fogod a kötelet, lefele húzva kicsavarod a csuklód - vagy hogy mondjam
- befele spricc irányba, és úgymond beszarsz a végére úgy fogod érezni. 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azok a gyakorlatok terhelik inkább az oldalsó fejet amelyeknél a tenyered befele néz. Ilyen a kötél, a Lantos Johnny-féle brutalitás
és az is amit a Vörös Zoli csinál a BBTV #4-ben, fekve egyekezes súlyzókkal.
A lényeg amúgy az h - ahogy én tapasztaltam - tricepszre hiba túl nagy súllyal edzeni. A koponyatörőnél lehet neki adni, max 8 ismétlésig lemenni, és a többinél 10-12-15 között tartani.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az már lehet nem is lesz akkor.
Vagy kést neki, blankold le róla a zsírt, hátha úgy jobban látszik. 
-
-
(Bundás)
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Tricepsznél minél szűkebben annál jobban megy a szélre..
-
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én középen szoktam vállszélességben, de valószínűleg ha szűken csinálod méginkább szélére megy

[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szerintem adottság kérdése..
Nem tudom melyik gyakorlat terhelné meg jobban az oldalsó tricepszet. Neke pl ez sokkal hangsúlyosabb mint a hátsó, pedig énis ezeket a gyaksikat csinálom rá. -
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
rudas letolás? érdekes, hogy pont azt hagytad ki, én annál érzem leginkább az oldalsó tricepszem

vagy a johny féle gyaksi még...
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Synthol?
-
God Vazzeg
veterán
Valaki okosabb mondja már meg, mit csináljak az oldalsó tricepszemre? A hátsó része terhelődik minden gyakszinál, ahogy érzem, csinálok rá homlokra engedést, csigás letolást kötéllel, és fej felett tricepsz nyújtást. Lórúgást próbáltam, de annál is a hátsó rész terhelődik

-
bandus
veterán
válasz
Manitou
üzenetére
jönnek vissza a kilók, már 71 vagyok, 74-ről estem vissza...Deerekat nem szoktam mérni, de a kockák még látszanak, szal nincs gond, nyárra jó lesz az is. Én is olyan 38-9 körüli kart céloztam meg. Vállban és hátban kéne főleg erősödnöm. Nyárra jó formában megelégednék egy 77-76kilóval

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Minek menjen le. Lenézett, szétalázta aki épp ott volt, aztán haza ballagott.

Látom mindenki nagy tervekkel vág neki az évnek.
Hajrá! 
-
Manitou
veterán
Hasonló erőben vagyunk fekvenyomiban

Nekem meg most az a cél hogy derékból vagy -5cm legalább, úgy hogy a legminimálisabb izomveszteség legyen. Vagyis mondhatni ''diéta''. de mégse, csak olyan lightban. Már súlyban 76,9 vagyok
Erő még eddig nem ment el, sőt van amiben erősödtem
Ha mind lemenne derékról ami kéne és előjönnnek az alsó kockák is, akkor szerintem lennék vagy 70-72 kiló
és ehhez a súlyhoz jó lenne egy hideg 38-as kar. Aztán innen kezdenék el tömegelni , de úgy hogy csak mérsékelten, hogy ne legyen nagy behízás belőle. És szép lassan felmenni karban egy kerek 40-re. SÚlyban meg mondjuk egy 75-re, de ez csak ilyen találgatás. 
-
LOTR
addikt
akkor én is beírom, hogy február 2.-3. hetében kívánom folytatni a kb november végétől elég haloványra vett edzéseket, a kajával nem sok gond volt, mert ettem rendesen (tömegelősen
), viszont erőben valamiben nagyon visszestem, másban meg meglepően egyáltalán nem, gugolás simán ment, viszont a vállbólnyomás, hát az említésre sem méltó 
-
Geli
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
lol, papi nem gyengén tolja...biztos az egisnél dolgozik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/konfus/a022.gif)
-
Geli
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
''Mondom kabbe, menj arrébb ''

Akor te jó erőemelő lennél....benyomunk a seggedbe két ilyen vírust,leszel 40kiló vasággyal, és úgyis menni fog a 130
lazán megnyernéd a vb-t....
Én most kerek egy hónapja kezdtem újra, és összességében elégedett vagyok, sikerült összeszednem magam olyan szintre, hogy nem sajnálom magamtól a bogyókat
Fehérjét meg nyár óta nem toltam, sajnáltam magamtól, csak szagolgattam 
[Szerkesztve] -
bandus
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Én jövőhéttől mindent rendbe hozok, remélhetőleg, ez nem állapot. Most mértem egy bicót hidegen, valamivel 36 alatt van.. Nyárra össze kéne dobni egy jó kis strandfazont. Múlthéten, még betegség előtt 5öt sikerült beleerőszakolni 70be, végén egy kis segítséggel. Tavaly ilyenkor 80ba ment ennyi, és 90 volt a csúcs. Mostmár szégyellek tükörbe nézni, úgyhogy belehúzás lesz.. Karban olyan 39ig el szeretnék jutni, majd emglátjuk mi sikerül.
Janesz: tavasszal mostmár tényleg ászánom a pénzt, és vennék egy oakleyt. Számíthatok rá, hogy hozzájutok olcsóbban, vagy már nem foglalkozol ilyesmivel egyáltalán?
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Még ősszel nálunk meg bejött egy papa, oszt megkérdezte hogy belenyomhat-e a 100kg-ba.. Piramis felénél jártam épp.. Mondom neki: lehet sok lesz! Aszongya, akkor álljak mögé, segítsek! Nosza odaálltam, belenyomott 15-öt, oszt lerakta
160-ig ment fel, pedig féllábbal a sírban van már
El is gondolkodtam, hogy át kell értékelni a dolgokat
Doowasle aláírása eszembe jutott egyből 
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát én kb olyan faszán nézek ki, hogy egy ilyen tizenéves gyerek nyomott reggel 60-nal, aztán amikor végzett és látta, hogy megyek oda, végigmért és megkérdezte, hogy levegye-e.
Mondom kabbe, menj arrébb
100 alá szerencsére nem kellett mennem szériában, pedig tükör alapján egy olyan 32,5kg-os csúcsot kinézni belőlem

Geli: én először mindent rendbehozok (kaja, ivás, pihenés, edzés) majd utána, remélem márciustól SZEREKHEZ nyúlok
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
válasz
Markgx10
üzenetére
mindig ez a kox

a súly nálam is problémásabb, de nekem legalább az erő is
Most tartok ott, hogy már csak 5kiló van fekvenyomásból hátra (többibe mind visszaerősödtem, van amibe még erősebb is lettem), de súlyból még 7
(monjuk ebből legalább 3 víz,most nincs vízfejem
)
Nahh nembaj, hétfőtől jönnek a gyógyszerek

-
God Vazzeg
veterán
-
Bubee82
őstag
A kreatin téma már kicsit lerágott csont. Nemrég pont erről volt szó, keress vissza. A kreatin annyira egészségtelen mint az a hús amelyiket megeszed (és tartalmazza a kreatint). Edzés előtt sztem elmegy a tészta. A tömegnövelő azért tömegnövelő mert van benne fehérje + ch (cukor formájában), mellé csak egy normális étrend kell.
Bővebb információ: #1 hozzászólás, FAQ. -
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak, hogy beálljak a sorba: 1,5 hónapja nem edzettem. Egyrészt munka, aztán heregyulladás, most influenza...

A kajám tragikus (pl. ma még nem ettem), erőm semmi.
Ide sincs kedvem írni, mert ugye ''gyúrósok ide'', rólam meg most senki nem mondaná meg, hogy valaha is jártam terem közelében.
Már nem is mérem magam, -1,5 cm karnál abbahagytam.
Mindegy, jövőhéten újrakezdem (a nulláról), Jungle már itt figyel a szekrényben. -
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amíg a napi fehérjebevitelem nem éri el az 50gr-ot és az étkezésim száma nem haladja meg a 3-at, addig nem dumálok

-
Avalon
tag
@LOTR & Bubee82: Köszönöm az infokat.
Jövő hónaptól veszem a tömegnövelőt, mert most kezdtem csak újra 8 hónap kihagyás után. (Akkor nem szedtem semmit, nem is volt annyi eredménye
)
Egyébként kreatint ajánlottak még (tabletta, azt hiszem), mert arra azt mondták nagyon látványos, de én azért félek attól, hogy nagyon látványos, nem hangzik túl egészségesen.
Edzés elött viszont jó a tészta nem (a szénhidrát miatt)? Egyébként a tömegnövelő elég önmagában, nem? Mást nem kell? (nyárig szeretnék +6kg-t felszedni, heti 4edzéssel)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
fehérje a húsban, halban, tojásban (túróban) van, a tésztában szénhidrát van
a tömegnövelőt megiszod egyből edzés után, amikor hazaérsz, akkor meg eszel valami hús+rizst
tömegnövelő mellett annyit kell enni, amennyit tudsz, a tömegnövelő csak kiegészít, ne arra alapozd a napi beviteled -
Bubee82
őstag
Ezért lenne jó a folyékony étel, alias turmix. Reggel azért jó. Én is próbáltam egy időbe csirke-rizst tolni felkelés után, de sok értelme nem volt mert csak ott volt előttem oszt pihent

Avalon:
Annyit kell enned amekkora az igénye a szervezetednek. Ezt ki kell számoni. A tészta nem a legjobb, de tömegelésbe elmegy néha. Edzés után hús-rizs az alap. A rizsnél jobb chforrás nem nagyon van. Jól tölti vissza a glikogént. Ezért edzés után (turmixot követő 40-60 percen belül) kritikus.
[Szerkesztve] -
Avalon
tag
Nekm az lenne a kérdésem, hogy hogy edzés után miket kell enni, amiben sok fehérje van? Csirke az jó, de tésztát is lehet? Vagy azt inkább hanyagoljam? Tojásra nekem egyébként azt mondták nem az igazi, mert kevés fehérje van benne, viszont a sárgája tiszta zsír.

Egyébként tömegnövelő melett mennyit kell enni? Ugyanannyira sokat, vagy az azért helyettesít valamennyit?
Ps.: Bocsi a láma kérdésekért, nem vagyok valami nagy bio-gasztraunóta, vagy hogy hívják őket. -
penene
őstag
Halkarika?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva:
Nem lehet rotálni a dolgokat? Mert gondolom a tojást, zabot, turmixot, halrudat kezded életedre megutálni, megunni, mert mindig azt etted folyamatosan..
Kaját inkább nem mondok, mert tisztasági-kondis szemmel nem tudnék elfogadható minőséget mondani.
Én többször teljes kiörlésű pékvalamivel csirkemellsonkát, paradicsomot, paprikát eszem. De tudom, hogy ennek fehérjetartalma közel nem éri el azt, amire szükség lenne. (tehát valószínű majd ezt felváltja egy magasabb tápértékű étel, vagy rotálom valamivel, hogy ne legyen semmi se olyan nagyon unalmas...)
Egyébként a csirkemellsonka az átverés, vagy valami azért van benne? Mert tom a rendes sonka televan telített (vagy telítetlen??) zsírral, és nagyon gáz.. Gondolom valamennyire a csirkemellsonka is hasonló, csak mivel csirke, ezért gondoltam, hogy vmivel csak tisztább...De nem tekintem elsődleges fehérjeforrásnak, csak ezt is beleillesztem a kajálásba alternatívaként, bár természetesen egyre próbálom a tisztaság felé fordítani a dolgokat, csak nem olyan gyors (pl. sertés sonka és kolbász helyett a csirkesonka... aztán meg ezt is kiváltani vmivel...
)
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
én meg ma voltam úgy, hogy a eggeli halrudaknak már a szagától is rosszul vagyok (tegnap megettem a felét amire azt mondtam, hogy msot végem, de mára már ránézni sem tudok)
ki kell találnom valami más fajta reggelit, csak nem tudom mi legyen ami gyorsan megvan, adjatok tippeket - a tojás, a zab, és a turmix kivételével és természetesen a halrúd
kösz -
penene
őstag
Ennyi fürdős kurvát, anyám.

Ráadásul még pár ilyet írtok, és én is belustulok a TV elé..
Ma voltam orvosi alkalmasságin, bekérte csaj magasság / kilót, erre mondja, hogy hú, híznom kell, mondom épp azon vok. Mondja egyek sok csokit, az úgyis boldogsághormont szabadít fel. Én inkább nem szóltam semmit, hanem csak mosolyogtam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap anyukám addig izélt, amíg bevágtam 4 szelet begjlit és 3 konyakosmeggyet.
Persze jó kis csirke vacsi után... Mondom a konyakosmeggynek, és a bejglinek bekapás előtt: na belőled is zsír lesz örülj vazze... HAMM.
Aztán jólesett, amikor már lexartam, de már agyilag kezdek rezisztens lenni, wáááá...
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi, igaz ami igaz szörnyen nézek ki, de ma is edzettem, innentől nincs megállás, sztem jó lesz a talira (amire leghamarabb nyáron megyek el
) 44-45 között is, most az a cél, hogy ami megvolt az visszajöjjön. Érdekes, hogy mindahhoz képest, hogy egy zsíros csontváz vagyok, az erő nem ment el annyira mint gondoltam
Mondjuk kisegítve nem vagyok vele
Ennyi. Meg jó reggelt! 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én is húzok a véreresbe.. A halacska már az emésztőkészülékbe figyelget, szal most már szabad a pálya

-
Boxer001
veterán
Nyugi én jóval több.
Nincs lóvé, bérletre még akad, de kajára, na arra nem, úgy hogy max átmozgatás lesz majd. Már vagy 2 hete győzködöm magam, hogy le kéne menni, de így nem bírom magam rávenni, hogy úgy se tudok annyi kaját venni, maszatolni meg már kinek van kedve. 
Na ne rinyáljunk, majd lesz ez jobb.
szerk.:
Basszus mindenki picsog.
Legalább nem vagyok egyedül. 
[Szerkesztve] -
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nem vagy egyedül
Nálam csak a kaja a gond, az edzés nem... 
-
etilin
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor nem köveztek meg: több mint egy hónapja nem voltam lennt a teremben

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Bubee82
üzenetére
Nincs lóvé, lakásfelújítást tolom még mindig, estére szinte mindig beesik valami olyan meló, ami miatt nem tudok menni edzeni, szal suxx
Mielőtt valaki kitalálja, nem tudok reggel menni edzeni, mert csak du 4-8-ig van nyitva a terem
Gondolkozok rajta, hogy itthonra, melléképületbe berendezek valami maszatolós termet, mert ez így nem állapot 
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Úgy látom mindenki elpunnyadt vmi miatt
Nem lesz ez így jó 
-
God Vazzeg
veterán
Elég jól tartod akkor magad, én valamelyik nap betévedtem a terembe, oszt majdnem megtakart a 120kg
Látszik a nem kajálás, meg a nemedzés
Méreteket nem is mérek inkább, de annyi a meló, hogy egyelőre lapulás van
Majd egyszercsak elkezdem ám komolyan, mert hiányzik, azért is nem írogatok annyit ide, mert se időm, meg nem is edzek, szal minek

-
Janesz
őstag
közel 4 hét kihagyás után elkezdtem edzeni..

de már muszájból..kedvem most se nagyon van..de már kezdtem szakadni,úgyhogy ráfanyarodtam..
mellezésben 20kg-ot gyengültem..
a 150 épphogy kiment..140kg-ba 5 ment .. 
nah de itt van az asztalon a MASS FX..

-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Személyes tapasztalatok alapján kukinál gondoltam

Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- PS5 fat konzol
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/kep/faces/wilting.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.ugly.plzdiekthxbye.net/medium/m078.gif)

![[kép] [kép]](http://www.ugly.plzdiekthxbye.net/small/s035.gif)
Viszont mindent nem írok le. 

Ezt nem kellet volna. ![[kép] [kép]](http://www.ugly.plzdiekthxbye.net/small/s001.gif)

Csak marhára idegesít már, hogy folyton max csak negyed gőzzel csinálhatok mindent, ebbe untam bele, és így már nem motivál.

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/sexy_smilies/7.gif)
Mivaaaa?

![[kép] [kép]](http://www.smilies-world.de/smilies/smilies_Picture/unsortierte/eek3s.gif)