- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
dunkel #29930 üzenetére
azért nem feltétlen, annyira én sem dőlök előre, mint ahogy a 2. linken lévő pali, bár az elsőn a súly kicsit nagyobb volt, mint amivel normálisan tudna szériázni, de azért nem volt egy annyira rossz gyakorlat, látszik rajta, hogy nem kezdő (tehát tudja, hogy mit bír, nem kell annyira tartania a sérüléstől sem) akkor meg simán belefér már az ilyen mértékű csalás - aztán azt nem tudom, hogy ez nála egy standard edzés, vagy csak a felvétel kedvéért, én az ilyet nem tartom viccesnek, néha kell "csalni" egy gyakorlatban
-
-
penene
őstag
válasz
dunkel #16965 üzenetére
Nincs előttem az excel, nem otthon vagyok. Megmondom őszintén ránéztem, és azt mondtam, jólvan ez nekem sok.
8 gyaksi az sok. 4-5 elég lehet, de az akkor 1 alkalomra. Bár ha már annyira rommá van edzve a háta, hogy nem bírja sokkolni 5 gyakorlattal, akkor érhető a 8.Nálunk a szép deltás azt jelenti, hogy szép vállas...
Hiába nagy ország ez a Magyarország, mindenhol minden máshogy van értelmezve.
-
nostrum
tag
válasz
dunkel #16956 üzenetére
Az első olyan tervem, amivel 2 hónapja folyamatosan (ha lassan is) tudok erősödni, és a közérzetem, kedvem is szuper. Szerintem már előjött volna, ha a túledzettség probléma lenne.... azért kösz a tippet
Most gondolkodtam rajta, hogy ha a munkaidőm engedné, teljesen átállnék a 2 days ON 1 day OFF ciklusra... ha egyszer megtehetem, meg is lesz...
Váll nap külön van.... még valami?
Nekem a delta nem a váll... de lehet hogy keverek valamit...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest