- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Eladó Samsung Galaxy S2-eshez autós tartó töltővel. Ilyen, csak nincs ráírva, hogy Kidigi.
Illetve 2100mAh-s, tokba épített pótakksi is eladó szintén S2-eshez!
Kérésre fényképet küldök, ár megegyezés szerint! -
G@ben
addikt
1 napot ígértek, ebből lett a héten már biztos nem.
Nem veszek állványt, mert nem most kezdem el megtanulni a centírozást. A kerékben van kb 300km, minőségi alkatrészekből áll, szóval csak annyi baja van, hogy nincs középre állítva. Egyébként meg se nézték...Bobrooney: benézek oda, köszi!
Jazzos: és bringatúrán az üres üvegeken gurulok?
-
G@ben
addikt
SOS!
Tud valaki olyan bringaboltot Győrben vagy környékén, ahol középre tudnak centírozni egy kereket? Nem kicsit a középsíktól balra vagy jobbra, hanem középre.
Peppe, Georgesport, Lelkes kiesik, itt tuti nem megy. Elég sürgős lenne, péntek estig kész kéne lennie! Csak azért szólok ilyen későn, mert a Peppe 1 napos határidővel ígérte, most meg, hogy odavittem, mondták, hogy nem tudják pont középre berakni. -
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #26220 üzenetére
Köszi, be fogok nézni oda is, de első blikkre kicsi lesz szélességre és mélységre.
-
G@ben
addikt
Szeretnék venni egy íróasztalt, de a Kikán kívül hol találok még nagyobb választékot? A Zafír bútort ismerem még, de a netes kínálatuk nem győzött meg.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #25659 üzenetére
Idéznék:
"benyas lesz, km futas abszolute nem indokolja a dizelt, hiaba van dizelfetisem"
"Ha talalnek jo 1.8ast nem erdekelne a picit magasabb sulyado es biztositas, siman belevagnek, ha talalok. 1.6 is eleg, sosem voltam rallyversenyzo, arra kell, hogy munkabajarnon az ember, asszonyt hozza/vigye melobol, meg a szokasos sallangok (bevasarlas, neha kirandulas)"
"imadnam a dizelt, de kifizeted helyettem az evi extra 3-400€ biztositast + 4-500€ sulyadot?"
Igen, ezt mind te írtad. Dízelt venni kevés kilométerre, rövid utakra, extra adóval konkrétan őrültség.
Ennyi... -
G@ben
addikt
válasz
golya32 #25624 üzenetére
Akkor szerencséd van azzal a motorral, meg a tankolásokkal. Azért dízelnél a 90 lovas literteljesítmény nem kicsi, ott már komoly nyomások vannak, illetve nagyon kicsi tűrések, aminél egy apró hiba is nagyon sokba kerülhet (pl rossz kúton tankolsz), illetve tökéletesítették az égést, ami nagyon jó, mert néhány ritka kivételtől eltekintve nem húz koromcsíkot, viszont olyan apró koromszemcséket képez, ami bizony átmegy a katalizátoron, nem akad fenn, és a tüdőbe érve sokkal mélyebbre megy, ahonnan nem igazán tud kiürülni. Megjegyzem, ez a a mai kisméretű turbós benzineseknél is megvan, hogy ne csak a dízelt szidjam.
-
G@ben
addikt
Van valakinek eladó eurója középárfolyam környékén? 800 kéne.
-
G@ben
addikt
válasz
memphis221 #25549 üzenetére
Most úgy néz ki, hogy nálam is, csak a torrent feltöltési korlátját vettem vissza a felére. Nem töltöttem fel, csak pár kB-tal, de a magas korlát úgy néz ki, visszafogta erősen. De hogy miért csak 2 hete, amikor hónapok óta úgy megy, azt nem értem.
Na mindegy, köszi a választ, illetve sagesz-nek a tippet! -
G@ben
addikt
Másnál jó mostanában a Digi? Kb 2 hete olyan lassan jönnek be az oldalak, hogy az elképesztő. Van, hogy azonnal megnyitja, van, hogy fél perc után, van, hogy nem elérhető, de egy frissítés után már jó. Speedtest szerint a sebesség rendben, a ping 8ms. Próbáltam Firefox-ot, Chrome-ot, barátnőm laptopján Explorert, de mindennel ugyanaz a helyzet. Próbáltam, hogy a routert kiiktatom a rendszerből, de úgy meg nem jött be semmi.
Találkozott valaki ilyennel? -
G@ben
addikt
Jut eszembe, a PH emailes értesítője nektek is két formában jön meg? Egyszer a régi, egyszer az új.
-
G@ben
addikt
Beszél itt valaki franciául? Le kéne fordítani pár élőszavas mondatot.
Ez érdekelne. -
G@ben
addikt
válasz
Ukraan #25188 üzenetére
Épp a napokban olvastam, hogy két embernek is leesett a markolatpanel, de nekem még tart. Egyedül a dugóhúzó nyúlt meg egy kicsit, amikor szobatársam egy különösen makacs bort akart kinyitni.
Az agancsosról nem tudok nyilatkozni, ha tetszik, vedd meg, de ennyiért már Victorinoxot is lehet szerintem kapni, ami egy fokkal jobb. Persze az nem agancsos. Esetleg próbálj meg alkudni! -
G@ben
addikt
Van valakinek bevált trükkje arra, hogy egy ilyen csatlakozót, mint itt a fehér, hogy lehet széthúzni? Meg se moccan, eltörni meg nem akarom.
-
G@ben
addikt
Valakinek nincs elfekvőben USB3-as, min. 75cm-es hosszabbító kábele? Nem nagyon akaródzik bolti áron venni.
Esetleg 2db is jöhet... -
G@ben
addikt
Eladó:
Acer Aspire 5720g
15.6"
Intel core 2 duo t7300 2.0 GHz
2GB RAM
GeForce 8400M GS 1GB
500 GB winchesterTapipad nem jó ezt leszámítva minden ok.
Kijelzőt gariban cserélték.Irányár: 30.000 Ft
-
G@ben
addikt
Van valakinek egy táptesztere? Erősen gyanús a tápom, hogy kezdi megadni magát. A következő értékeket mutatja:
Amit találtam BIOS-ban: +3,3V az 3,36, a +12V az 11,795. Sem 5V-ot, sem a mínuszokat nem írja.
Viszont elindítottam egy Everestet, nem tudom, mennyire lehet benne megbízni, de ezeket mutatja:
+2,5V: 1,5V
+3,3V: 3,34V
+12V: 11,84V
+5V készenléti: 3,6V
VBAT telep: 3,06VHa vállalná valaki, akkor a mérés helyéhez közeli parkoló feltétel, mert bazinagy a gép és a táp erősen bele van rögzítve, nem igazán tudom kiszedni.
Még annyi, hogy ha számít, hogy ez a táp még 20 pines. -
G@ben
addikt
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
G@ben
addikt
válasz
MR_Joe #24708 üzenetére
Lehet. 3db hosszabbító kábelem van. Két 75 centis és egy 60 centis. Azért tettem be anno a 60 centiset, mert a 75-ös alkalmanként ledobálta mindenféle hozzányúlás nélkül is.
Asszem USB3-as kártya lesz egyrészt a sebesség miatt, másrészt a nagyobb áramerősség miatt, mert úgy tűnik, az a gond. Legalábbis nekem ez jön le: 70-es hosszabbítóval sokszor ledobta, 60-assal már csak villanykapcsolásra, közvetlen rádugva jónak tűnik. (kopp-kopp) Valószínű épp annyit esett a kábelen a feszültség, hogy a szükséges minimum alá ment. De cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom! -
G@ben
addikt
Érdekes jelenséget tapasztaltam: másolok a külső vinyómra USB-n keresztül, csak onnan kapja a tápot, majd felkapcsoltam az asztali lámpát, ami ugyanabba a hosszabbítóba van dugva, mint a gép. Egyből eldobta a vinyót, majd utána kiírta, hogy használat előtt formázni kell. Szerencsére megy tovább rendesen, de ilyenkor mi van?
Kapott egy pillanatnyi áramlöketet a gép, amitől az USB árama leesett annyira, hogy egy pillanatra elvesztette a vinyót? Megjegyzem, USB2.0-ról van szó. Ha ez a gond, már rendelem is az USB3-as kártyát, ami elvileg jóval nagyobb áramot tud adni, talán az megoldja a gondot.
Vélemény erről? -
G@ben
addikt
Ilyenről van valakinek tapasztalata?
-
G@ben
addikt
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, nem gondoltam volna, hogy ennyi reakció lesz majd.
A faragásra csak annyit, hogy egy késmániás embernek az csak jó. -
G@ben
addikt
Szokásos hülye kérdés: a panelben mennyire hullatja gyorsan a levelét a karácsonyfa? Állítólag 3-4 nap alatt teljesen kopasz lesz, de valahogy nehezen hiszem el. Gondolom a fűtésnek lehet hozzá köze, hogy általában túlfűtik a lakásokat.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #24544 üzenetére
Elnézést, nem tudtam, hogy ennyire bonyolult. Abszolút nem értek a webszerkesztői feladatokhoz, sima felhasználó vagyok, azt hittem, hogy ez viszonylag könnyen megoldható.
Nem kötelezően megoldandó, csak olyan ötletem támadt, amivel jelentősen megnőnének a nyerési esélyeim, mert ez ilyen trükkös, szívatós játék.
De ha nem megoldható, akkor nem. Így csak a szerencsében bízom.
Bocsánat, ha kicsit rápörögtem, de harmadik éve rendezik meg és ilyen szívatás még csak hasonló sem volt soha és örültem volna, ha ki tudom használni. -
G@ben
addikt
válasz
Dryman #24542 üzenetére
Szegény ember szeretne nyerni, erre így leoltják...
Pedig ha segítenétek, igencsak megnőne az esélye, hogy nyerjek! De most már mindegy, ma már nagy valószínűséggel elindítják a játékot, cégnél meg nagyon le van korlátozva a netem, onnan nem tudok linkelni...
Mindig csak bántják a kicsit... -
G@ben
addikt
Viszont azért, hogy megelőzzük a jövő évi ilyen jellegű kérdést, jelenleg általam is látható topikot le lehet-e menteni úgy, hogy jövőre linkelhető legyen, miután már eldugták a gonosz moderátorok?
-
G@ben
addikt
Van egy nagy gondom: egy regisztrációhoz kötött fórumban van egy játék, amit csak régi tagok láthatnak. Eddig megfelelek a feltételeknek. Ezen belül vannak archivált topikok, amit már csak moderátorok látnak. Na, az egyik ilyen topikból kéne előhalásznom egy bizonyos hozzászólást linkelhetően. Van erre bármilyen esély, hogy megtaláljam a google archív részén? A hozzászólás szövegét, a topik címét és a hozzávetőleges dátumot ismerem.
-
G@ben
addikt
Nem tudja valaki, hol tudnék venni 2 literes palackot üvegből?
-
G@ben
addikt
válasz
zsigee #24267 üzenetére
Elírtam. Pápa felől Takácsi után történt az első balkanyar után rögtön. A sorrend ez volt: kombájn, pótkocsis traktor, ekés traktor. Majdnem Pápa óta követtük őket, aztán Takácsi után a kombájn lekanyarodott jobbra Vaszar felé, a többiek mentek tovább. Ekkor kezdtem azt nézni, hogy a tárcsa (mert nem eke volt, hanem tárcsa, csak hiányosak ilyen téren az ismereteim) eléggé leng oldalra. Gondolkodtam is, hogy hogy fogom megelőzni. Aztán már csak a port láttam, meg hogy megforog a Fabia. De az a durva, hogy követtem már jó ideje, de nagyon sokára láttam meg, hogy duplakerekű (már erősen sötétedett). Akkor láttam, amikor a szembejövők a padkára húzódva mentek el mellette. Csak az jutott eszembe, hogy ha nincs is rajta tárcsa, akkor a kiálló kereket kapja el simán a szembejövő, mert az sem látszik. Volt rajta sárga villogó, meg ment a vészvillogó, de az is jóval beljebb van, mint a kerék meg a tárcsa. Ezekre nem kell a maximális szélességre rakni a villogót?
-
G@ben
addikt
Gyerekek, óvatosan az utakon!
[link]
A traktor mögött a harmadik voltam. Hátul duplakerekes traktor, felemelve az eke nagy magasságba, 20-25-tel mentünk utána, aztán Gyarmat után porfelhő, a traktor húzódik jobbra, majd a szembejövő Fabia megforog. Leszakadt az eke és elkapta a kocsi. Bal első keréknél sérült, plusz a bal oldali A és C-oszlop, de úgy, hogy a csomagtérajtó is hátrébb ment. Hárman utaztak benne, de sértetlenül szálltak ki. Még most is magas a pulzusom meg a vérnyomásom, pedig bennem van már a nyugtató pálinka. Hazafelé annyira ideges voltam, hogy egy kanyarban félig lementem a padkára a szembejövő busz miatt, annyira nagy oldaltávolságot akartam tartani. -
G@ben
addikt
válasz
stairmaster #24259 üzenetére
Hmm...
Egy szép piros P betű forog középen, de nem hozná be a műsort. Tegnap este óta, pedig nem is változtattam a gépen semmit. -
G@ben
addikt
Másnál sem megy a Port.hu tv-s része vagy csak engem tisztel meg vele?
-
G@ben
addikt
Ha valakinek akad otthon fölösleges kartonpapír, ami legalább 8-10 mm vastag és nagy kiterjedésű (hűtő, mosógép, fűnyíró doboza), az írjon már egy privátot! Köszönöm!
-
G@ben
addikt
válasz
boogie84 #23985 üzenetére
Nem tudom, milyen minőséget osztanak, de a dx-en 1,5 dollártól indulnak, ami kb 400 Ft. Csak azt macerásabb beszerezni.
Módosítok: aki szerez és bolti árnál olcsóbban megszabadulna tőle, keressen meg, talán megegyezünk!Jazzos: akkor mennék én is kocsival!
Egyébként M1 leállósáv? Szinte 0 forgalom, ha mákod van. -
G@ben
addikt
Hol lehet ilyen stílusú szikepengét venni Győrben? Praktikerben nincs, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest