- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #26711 üzenetére
Kösz a tippet Bali, úgy néz ki jó választás volt a Transcend.
Fixen 12000 KByte/s felett van az írási sebesség USB 2.0-án Totál Komondorral. Van egy 64GB-os Kingstonom is apámnál, az emlékeim szerint nem volt ilyen gyors.HP meg jöhet nekem is Doktor Úr!!!
Thaler2: Nekem van egy fehér Samsung ML1610 egy megkezdett és 1 vagy 2 tele tonerrel. Egyetlen szépséghibája, hogy nem veszi fel a lapot...
-
Dorien
veterán
64GB USB pendrive-oknál a sebességkülönbség csak USB 3.0 mellett jön ki?
Reon Electronics - ezt a márkát kerüljétek messzire. Az elején csak qrva lassú volt, most meg már formázni se lehet...Ezeket nézegetem:
64GB Kingston DT100G3 USB 3.0 - 9590 Ft
64GB Transcend JetFlash 700 USB 3.0 - 10500 Ft
64GB Kingston HXF30 HyperX Fury USB 3.0 - 12880 Ft -
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26548 üzenetére
Azért megsúgom neked, hogy Dryman itt a topikgazda már több mint 10 éve.
-
Dorien
veterán
válasz
BaKeSZ87 #26540 üzenetére
Engem ezek az okostelefonok hagynak teljesen hidegen. Épp elég otthon a PC, mint hogy még máshol is ezt a sz@rt nyomkodjam. A naponta töltéstől meg a frissítésektől is agyf@szt kapnék...
Zenekütyü, zenehallgatás az már más tészta, de az agybadugós füleseknek itt elég jelentős fizikai korlátaik vannak. Egy jó nyitott, félnyitott over-ear fejhallgató 50mm-es driverrel összehasonlíthatatlanul nagyobb, pontosabb teret és természetesebb hangzást biztosít. Utcára, tömegközlekedésre persze nem valók. Otthonra 40k-ból már kijön egy Fiio E10K + Superlux HD681 EVO kombó. Az átlagember lehidal, ha meghallgat vele 1-2 zeneszámot, amiről eddig azt hitte, hogy ismeri...
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26516 üzenetére
Sorry, hogy rontom a bizniszedet, de ez nem csak az én véleményem. Kb. a HD600, HD650 az a kategória ahol a Sennheiser már megfontolandó. A 10k körüli kategóriában fejhallgatóknál a Superlux, Takstar, fülhallgatóknál a Soundmagic az ami ár/érték arányban a legjobbak közé tartozik. De ha valakit komolyan érdekel a téma, az úgyis megkeresi a releváns topikokat.
-
Dorien
veterán
válasz
sotetlovag97 #26507 üzenetére
A Sennheiser nagyon gagyikat gyárt ebben az árkategóriában. Az olcsó AKG-k már egy fokkal jobbak...
-
Dorien
veterán
válasz
Viszlát #26031 üzenetére
Kereskedőnél is lehet normális állapotú autót venni és magánembernél is sz@rt. Általában ami jó állapot és jó áron van, azt a nepperek 2-3 nap alatt elviszik, kiglancolják, esetleg az óráját visszatekerik, és emelt áron árulják. Tetszés szerint válassz egy szervizt az adott környéken, ahol átvizsgálják. A szemrevételezés és a próbaút úgyis sokkal többet számít ennél.
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #25960 üzenetére
PoliPC-nél ez alig több, mint 9k: [link]
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #25670 üzenetére
Fordok nem tetszenek? Szerintem a legjobb ár / érték arányú autók (legalábbis itthon) baromi jó futóművel, váltóval, kormányzással, élvezet vezetni őket. Én a 188 centimmel teljesen jól elférek a Focusban is, a Mondeoban meg óriási hely van. Alkatrészek is jó árban vannak, olcsóbban fenntarthatóak a VW konszernes kocsiknál. Én egy ilyet vettem (1.4 benzin, 2004-es évjárat) és nem bántam meg:
Országúton 5,5-6 l a fogyasztása, városban 7-7,5 l.
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #25659 üzenetére
Szokásos használt dízel kockázatok: kettős tömegű lendkerék, magas nyomású szivattyú, porlasztó, turbó, EGR. De ha nem kell javítani, akkor alul is nyomatékos és jól fogyaszt. Ha nem mész sokat vele, akkor nyugodtabban alszol, ha szívó benzinest veszel. Tudtommal Jazzos is eljár 7 l körül az 1.8 benzin Avensissel. Ha mégis dízel lesz, akkor a D4D motort szokták javasolni a D-CAT helyett.
Ja, íreknél ennyivel magasabb az adó / biztosítás a dízelre? Akkor mi a kérdés?
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
Balinov #25590 üzenetére
Meg kell nézni pl. Bárdi webshopban, hogy az adott típushoz, évjárathoz (gyártás, nem forgalomba helyezés) van-e kettős tömegű lendkerék vagy nincs. Néha a kuplung szett is tartalmazza, de általában külön van 200-300e Ft-ért. Jellemzően csak modern dízelekbe rakták, kivétel pl. a Ford Focus / Mondeo TDDi vagy a Kia / Hyundai dízelei. Ha benzines is kapott akkor az valami nagyon új turbós csoda lehet.
-
Dorien
veterán
Ezt a vizespalackos nyestriasztást csinálja valaki közületek?
Elég macerásnak tűnik, szerintem a kutyaszőr + nejlonharisnya kombót fogom kipróbálni. Ezt talán rögzíteni is lehet a motortérben és nem kell vele mindig vacakolni... -
Dorien
veterán
Megjelent a Mortal Kombat X.
[link]
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
válasz
memphis221 #25206 üzenetére
Privi ment
-
Dorien
veterán
Na megjöttem...
-
Dorien
veterán
Jó reggelt!
-
Dorien
veterán
Etalon ja, lehetne Hűtőházi Hilton is.
-
Dorien
veterán
válasz
bendeguz76 #24955 üzenetére
Hijj, de mennyire...
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Boldog karácsonyt!
-
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Egy kis retró:
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #24161 üzenetére
TDCi-t meg más modern dízelt én sem vennék ami tele van drága, többszázezres alkatrészekkel, de eddig erről a régi TDDi motorról csak pozitív beszámolókat olvastam. Egyedül az adagoló szokott beállni rajtuk. Nekem több, mint 8 évig megvolt a Berlingó és szinte csak nyertem a dízelségével, egyszer nem kellett a motorhoz, porlasztóhoz hozzányúlni. Az izzításával voltak csak problémák alkalmanként.
-
Dorien
veterán
válasz
Tarill #24137 üzenetére
Nekem ebből az jön le, hogy csak a TDCi-ben van:
"Mondjuk azt, hogy minden második kilométert számoljuk csak ennél a TDCi-nél, akkor is rég abbahagyta a pittyegést a három időzített bomba, a kettős tömegű lendkerék, a nagynyomású szivattyú és a porlasztók. Bezzeg a kedvencemnél, a TDDI-nél az egyetlen kritikus alkatrész az üzemanyagra kissé érzékeny Bosch VP-adagoló, azt sem nagy varázslat javítani." [link]
-
Dorien
veterán
válasz
sladka_pani #24118 üzenetére
Jaja, jól szuperál az is!
-
Dorien
veterán
Ha esetleg valakinek kellene egy jó kis furgon: Eladó Citroen Berlingo
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Megbízható autószerelőt keresek lehetőleg az ETO Stadionhoz közel.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest