- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, mostanaban hol, mennyi JMKF-ert es mennyi ido alatt lehet szemelyigazovanyt hosszabbitani Gyorben? Kipostazzak vagy szemelyesen kell atvenni? Lehet-e meghatalmazassal elhozni?
-
Balinov
titán
válasz
Weaver #31543 üzenetére
meg mikor otthon voltunk sokat maszekoltam haverekkal hetvegente, akik foallasban (is) uztek. Ugy remlik, meg csaladi haz terkoves kocsibealloba is ckt beton lett alapra rakva, arra vekony reteg murva es csak azutan a homok, ami nem volt annyira finom es szaraz (idealis esetben) mint az, amit a besopresre hasznaltunk.
A Velux gyarnal konkretan emlekszem, hogy ckt, aztan lapvibratorozott murva es arra ment a terko a gyarcsarnokok kozotti jardakon. Szoptunk is a K szegelykovel, mert ellett merve, nem adta ki a leier ko es mivel mar a ckt megkotott jopar 10m-t kellett flexxel lecsipni centiket,hogy kiadja
-
Balinov
titán
válasz
ígyvanferi #31428 üzenetére
Pontosan, csak a nicked tudnám ismételni
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #31413 üzenetére
Sekély tálban 2cm vízkőoldó?
-
Balinov
titán
OkiDoki, boldog születésnapot!
-
Balinov
titán
Sracok, Késszakértok....konyhakesek elezesere keresek fenokovet. Amazonrol vennem, ezek kozul melyiket erdemes megvenni?
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #31181 üzenetére
Tavaly nyar vegen mi a Bajcsy-Zsilinkszky utcaban levo magan fullorgegeszhez mentunk,cegnevre nem emlekszem, de itt kellett a kapualjban bemenni
kicsit szoceral belulrol, de a fulorrgegesz holgy teljesen korrekt volt/
-
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #31166 üzenetére
pl en. O+2, P9, ceges Latitude ill a privat T420 is tudja az 5gh-et, es mivel nagyrabelcsult jupiszi/virdzsin ugy ket eve vegre engedelyezte az 5ghz-et a Horizon box-ban, van is, ami 5ghz-en szorja.
neki csak a jovore valo tekintettel ajanlanek dualbandos-t, igaz, neki is ceges dell van, N-es centrinos wifivel, szoval profitalna belole. Mondjuk most belegondolva meg nem, vpn-en ugyis csak talan 4-5mbit jon at.
-
Balinov
titán
válasz
Dorien #31160 üzenetére
nem aztmondtam Dorien, hogy mostantol nem kell a csirket mosni, csak hogy van benne racio es a hir nem olyan szeretlekmagyarorszagos kamuhir, hanem van alapja
sztem inkabb akkor fontos, ha mondjuk veszel 10db csirkemell filet, aztan kisebb adagokban le akarod fagyasztani. na akkor nem biztos,hogy leoblitenem fagyasztas elott.
a receptet koszi, talan vasarnap lesz olyan jo ido,hogy vegre tudunk az erkelyen grillezni.
verhas nemgyenge, nekem ugy 15 eve szalmonellahoz volt szerencsem, legutoljara meg februarba jo kis rota virushoz...akkor lementem kg 10+ eve eloszor 100 ala
nem volt kellemetes
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #31154 üzenetére
nebas** Laci, meg mindig ekkora luxus a gb lan ebben az arsavban?
Koszi a tippeket, akkor ezek kozul barmelyik, ha Diginet 100 Pro vagy attol jobb csomagot vesz majd Dani
ez a joszag meg, ha az alap 100-ast
Aqua-s linkek random, fogalmam sincs, mi most a jo, normalis pesti bolt.
-
Balinov
titán
Sracok, wifi router kerdes, nem vagyok mar a temaban naprakesz.
Mi manapsag az ajanlott modell 10k brutto kornyeken, ami ami legalabb A/B/G/N, 2.4+5Ghz, GB lan legalabb 3 porton es stabil mint allat.
Asszem Digi kabelnethez kene.
B
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31092 üzenetére
az az igazsag,hogy ettol valami koreszerubbet szeretnek...sajna S775 felett mar eljart az ido, kb I3/5 (perzse nem az aktuals gen) alatt nem nagyon van ertelme cpu+lap kombonak...s1150 valami B-s cerka, vagy hasonlo...Meg annak is lenne erteme, hogy ha vennenek egy T420/430-at, ra a bill-eger-monitor kombo, oszt jovan, ugyis halorol menne
az a baj, regen amilyen napra kesz voltam pc hw fronton, mara ab szolut minimummal vagyok tisztaba (talan..)
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31090 üzenetére
Nagyon szivesen Mester, orulok,hogy sikerult es tudtam segiteni.
Ha okosan van beallitva kontakt, naptar, foto szinkronizalas egy esetleges telefoncserenel sem faj annyira az ujra belakas. P9 lite meg franko, Veranak a rendes P9-e van, igaz, HTC Sense utan sokaig furcsallotta, de most mar bevallja o is, szereti es megszokta az ij UI-t
Viszont kerdes a Nagyerdemunek.
Anyuek AM2 alapu vasa haldoklik. Van vagy 5+ eves, meg Drytol lett vetelzve, szoval normalis konfig, nem vacak.
Tippre az AM2-es X2-es vagy a lap haldoklik, win7 alatt mar egy ff/chrome zongezo is meg tudta akasztgatni. 7600GS VGa sem acelos mar...
Kerdes, 30-40-50k-ert milyen hasznalt, de garancias vagy uj lap+proci (lehetoleg IGP-s, de az sem baj,ha nem) kombot lenne erdemes? Es honnet? Lehet egy kisebb, 60-120GB-os SSD a rendszernek sem artana.
Jo lenne, ha 3-4 evig tuning nelkul elketyegne. Skype, MS Office, Netezes, erre kell csak. 0 jatek, bitcoin banyaszat, 4k x265 enkodolas.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31087 üzenetére
zsigee, ilyen szinten nem vagyok otthon a windows okoszisztemaba, de az ms fiokba nem tudod beimportalni a csv-t valahogyan?
esetleg ebbol a tippekbol valamelyik?
Tuti megoldast nem tudok, csak probalok lehetoleg jol 5letelni.
-
Balinov
titán
válasz
Ukraan #31010 üzenetére
Eleg lesz az a 64-es a kovetkezo bevasarlasra? 128-as mondjuk meg sincerity-nel is eleg huzos aron megy egyenlore
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #30988 üzenetére
Nekem meg az origi miband van, kijelzo, pulzusszamlalo (az mondjuk nem jonne neha rosszul). de amire kell, nekem eleg. 2015 karacsonyara jott meg GB-rol, azota fennvan (1x kellett szijat cserelnem, ugy masfel ev utan megadta magat). Meg most is elmegy majd 1 honapot egy toltessel.
Ja, gyari app helyett probald ki ezt, Laci. Igaz fizetos, de megeri azt a par euro befektetest.
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #30984 üzenetére
en is igy vagyok vele. pedig gondolkotam, legalabb valami kinau 10€-s szintut kiprobalnek. de orara ott a Tommy karora, amit 30-ikra kaptam es tavaly szijaztattam fel sokezerer a Szechenyi ternel az orasnal, okosnak meg rajtam kivul ugye ott az okostelefon. Meg ahogy mondta ismi, 2-3 naponta tolteni kell.
Funkciok egy reszet ki tudtam amugy is valtam egy Xiaomi Mibanddel, 8€-ert BG akcioban 2eve
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #30958 üzenetére
koszi, mi is gyartunk hasonlot, de ennyiert abbol max a toltot + pot litium akkut kapnam meg
-
Balinov
titán
SRacok, Lidl/Parkside-os multifunkcios csavarhuzoszettet erdemes megvenni? nem az az 1x hasznalom es vagom a szemetbe kategoria? Ennyi penzt otthonra siman meger.
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #30802 üzenetére
-
Balinov
titán
Ismeroseknek 1-2 eve a csanaki Achilles parknal volt az eskuvo + lakodalom, azt mondjak, meg voltak elegedve...en szemely szerint nem voltam meg ott eskuvon (csak heretaztatni a lohugy hofoku vizbe). Kristalyban voltam egy jo lagzin, jo zene, kaja, pia, csak ott nincs kerthelyseg.
Nekunk anno a Beri Balogh-ban volt, na azt mai fejjel inkabb mar nem ajanlanam
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #30649 üzenetére
Laci, lehet mar tulhalad a problemadon, de en tennek egy probat a cFosSpeed-el, ha egygepes a dolog tenyleg.
Anno, mikor itteni elso albinkban "csak" 20/10-es UPC net volt a desktop gep volt a jatszos, filmnezos es p2p mindenes, Cod4 multi kozben mikor ment a letoltes olyan pingjeim voltak, hogy dobaltak ki az S&D HC szerverek szep sorjaban. Cfossal meg sikerult ugy beloni,hogy gyk full sebesseggel ment a le/feltotles, es a cod4 multi siman jatszhato volt mellette.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Gaben, lassan 40 fele en is ezzel kuzdok, az a baj,hogy ahany film/release csapat/release annyifele hangkodeket, normalizalast, hangerot hasznalnak. Rohadtul idegesit,hogy pl tv adasban a 15-on frankon mindent hallani, de egy SD/720p epizodnal van,hogy 1resznel ugyanazon a 15-on teljesen jo, egy kovetkezo epizodnal (ugyanazon releaser) meg akar 80-ig fel kell tolni, hogy aztan veszett bakkecske modra kapj a tavirgalo utan, hogy levedd felere/3-adara, mikor a parbeszednek egyszercsak vege es uvooolt a kiba**tt zene/effekt...
-
Balinov
titán
válasz
frankstork #30340 üzenetére
mea culpa, nekem sajat tapasztalat alapjan NSA325-on futo Twonky alol G-s wifin (ami mogott 240/20-as kabelnet van) az avatar 1080p (nem 3D) akadt, ha beletekertem. Pedig az majd' a legkisebb 1080p release volt amit talaltam, nem a 20+ GB-os. Virgin Horizon box-ban a dual band wifi azt hiszem realtek (vagy boardcomm).
Igazandibol ha Gabennek ez nem szempont, az lenne a legjobb. Nalam a tv, Virgin box es a TV egy 2m-es sugaru korben van, igy a sok tikbel mellett egy lan kabelt elvezetni nem volt ervagas. Ezt a regivel (lm640s) tortent. az ujnal szerintem meg a wifit is letiltottam.
A minihifis megoldast viszont koszi, eddig egy Logi 2.1-es pc-s cucc volt rajta, de az mar a veget jarja. Lehet kukazok valami mikro hifit hasznaltan
-
Balinov
titán
hat ja... nem egyszeru, most nezem csak, a wifi-s temaban kimaradt elobb, hogy mivel G-s a wifi en feltetlen a lan-os osszekotest ajanlanam. Apro megjegyzes, de szerintem meg a mostani okos tv-k tobbsege is csak 100-as lan-t tud.
szerk: mindenkepp nezz utana a temanak, ha van nagyjabol kiszemelt model vagy tobb modell hasonlo opciokkal, featurekkel nezz utana azoknak kulon, hogy neked megeri-e az esetleges extra opcio az esetleges felarat.
-
Balinov
titán
Szia Gaben,
ha SMART tv-t veszel gyk kivedhetetlen a wifi, az mar reg std dolog, viszont sok tv-ben (pl. a mi 2015-os LG-knel is ) csak G-s a wifi, szoval egy combosabb 1080p (3d-t nem is emlitem) lehet megfekteti a lejatszast. N-es wifi-s tv-k nem tudom mennyire elterjedtek.
Webos2.0-s, van ra minden, teljesen korrekt DLNA lejatszo, flickr, zongeszo, magic remote tav, es franko YT kliens. Van egy 1st gen chromecastom, azzal akarmilyen droidos (4.1 vagy 4.4-tol felfele) a szart is ki tudod kuldeni a tv-re, wifi direct-es leven mondjuk sok ertelme az extra chromecast-nak nincs.
3D-t, ahogy olvasom kezdik ejteni a gyartok, azt nalam sem volt preferencia, mikor tavaly meghalt a 2012-es LG-nk.
ZSERK:
Samsung fele smart megoldassal nincs tapasztalotom, Sony csinal droid alapu smartokat, az eleg igeretes es ne mis nezett ki rosszul tavaly ev elejen, mikor nezegettem azokat is. Lehet azota fejlodott annyit, hogy a droidba lehet erdemes belevagni.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
sracok, itt is megkerdezem az objektivitas vegett. Thinkpad T420ra w7hpx64 vagy inkabb w10hp x64-t tegyek, ha a cpu egy gen2 i5-os (2520M SandyBridge) 8GB ram ill. crucial SSD..
fo hasznalat, ps es lightroom cc, net, yt, viber, jatek 0, vagy max valami bongeszo alapu flesses (nem WoT)
10-essel Vera A6-os pavilion hp laptopjan szereztem feluletes tapasztalatot, w7-et meg ugye napi szinten hasznalom evek ota..
-
Balinov
titán
válasz
tserrof77 #29807 üzenetére
koszi András, egy ilyen Integral V series Marvell/TLC-s SSD-t raknek bele. 5400/8MB cache-s vinyok helyett ez is megvaltas lenne, nameg mymemories-nel epp 24GBP postaval...
-
Balinov
titán
nade hogy megiscsak szakmai portalon vagyunk,
T420-akat nezegetek hasznaltan, tipikusan i5-2520M-el 4/8GB rammal. Van ennek a tipusnak valami rakfeneje amire figyelni kell?
egyenlore HDD-vel vennem, allapottol fuggoen 4gb-rammal. mekkora macera ssd-t ill + so-dimmet belehgeszteni? Van eyg kilatasban ,amibe NVIDIA NVS 4200M-van,
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest