- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
csocsi,
valakinek nem kell 1eves licensz a SanDisk (LC Tech) fele Rescue Pro Deluxe-hoz?
Megjott amazonrol a 2 nyolcgigasom, mindkettohoz van, 1 felesleges lett
-
Balinov
titán
PNA/GPS szakik, erre tudtok gombot varrni?
NAVIGON 2310-es PNA-hoz megvettem a Q2/2012 terkepet. A gondom az, hogy ebben 2GB a belso memoria es ha a full EU terkepet akarom a Navigon Fresh-el letolteni, ki irja ugye, hogy nincs eleg hely a belso memoriaban.
Sebaj, gondoltam, ugyis van egy tartalek 2GB-os, bontatlan SanDisk microSD-m, majd azt behelyezve le tudom az osszes orszagot tolteni/telepiteni, nem csak egy reszuket (ami egyebkent sikerult is problemamentesen). SD berak, win7 x64 fel is ismeri, de a Navigon Fresh valahogy megsem latja. Kartyaolvasoban nezve a microSD-t tokeletes, a PNA meg meg is formazta, NAVIGON SD kotetnevvel, de a Navigon Fresh megsem latja.
Talalkozott mar valaki hasonlo problemaval? Vajh mi lehet a megoldas -
Balinov
titán
potkivanok, prentek 13!!!
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10068 üzenetére
egesz jol egybevan, mennyi idos?
Cellpeti: settings-ben a VLC-nel kell lennie file association-nak, ott be tudod loni
-
Balinov
titán
ismetlegm ,csak nekem nem jon email ertesito a forumos hsz-ekrol?
-
Balinov
titán
masnak sem mukodik a PH!-s forumhozzaszolasertesito email?
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10050 üzenetére
megy az olvasnivalok koze
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #10020 üzenetére
Plaket Kft a Buda u. 8-ban?
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10016 üzenetére
varjuk, varjuk.
en is szerettem a kisoroszlant, sajnos miutan kijottunk egy evre ra el kellett adnom, valami romak vettek meg szegenyt, azota se tudtam ezt magamnak megbocsajtani.
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10014 üzenetére
anno mikor 2001 oszen megvettem (ausztriabol hoztak be es helyeztek magyar forgalomba 2001 elejen, volt osztrak csendorsportegylet hasznalta) akkor volt az ora szerint 270k vagy mennyi benne. Egyszer en tekertem vissza haverral ugy 100k-t, meg sajat magam is beletettem ugy 60-70ezret
jo kis gep volt, levitt 4unket csomagokkal az Isztria csucskere
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10012 üzenetére
205XRD 1.9, jo kis szivodizel. Az a motor az brillans volt, kar,hogy olyan gyenge futomuvet tettek ala anno a franciakok
-
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #10003 üzenetére
hat, nemhiaba a jo, regi, francia szivodizel az oroszlanek 1.9D-je volt...
-
Balinov
titán
válasz
Borokafa #9980 üzenetére
Ertem, koszi. Neha el-elkap, hogy par honapon belul gepupgrade kellene, de rajottem, hogy a bull nekem sok lenne. Egy normalis hazikoba egy A75-os lap, bele egy ilyen A8, 2x4 vagy 2x8 gyors DDR3, a tobbi meg menne a jelenlegi gepbol. Vajh az APU-ba a GPU resz menne e egyutt a 4870-el?
-
Balinov
titán
Sracok, szerintetek egy AMD A8-3870K (3GH, 4MB L2, 100W TDP) hogy all mondjuk egy 3Ghz-re huzott Q8200-al?
-
Balinov
titán
CellPéter, diabeteszeskent meztet ehetsz, vagy ha nem, mivel helyettesited?
-
Balinov
titán
amim van Sandisk 120-as SSD az a ph!-s teszt szerint sata3-al 400+-t kop ki magabol, viszont otthon az ICH10R SATA2-jevel kb 250-280 korul van.okosok azt mondjak, ugyanaza sosodo-n nem is veszed eszre a gyorsulast, ha sata2-rol 3-as portra rakod.
samu 830-ast ajanljak meg
-
Balinov
titán
Jazzosnal (hol mashol!) bar nincs 890G-s AM3+ os lapja az urlistaban (csak Gigabyte GA-880GM-D2H vagy Gigabyte GA-880GM-USB3 - de egyik se tamogatja hivatalosan a Bull-t)
AMD FX 4100 3.6 GHz AM3+ BOX - 30.6k
2x2gb ddr3-1600 2x3.9kszerintem ha akarna, hozna neked asrock lapot,
-
Balinov
titán
pong.
miert nem nezel valami Asrock AMD 890GX-es lapot egy FX4100-el, 2x2GB rammal?
SSD-k meg kezdenek meg olcsobbak lenni, toszol bele egy 120-ast (ugyis office-ra, meg netre kene, nem?) azt villam is lesz, olcso is lesz, meg kesobb tudsz bele 6/8 magos Bull-t, + memoriat vagy coombosb vga-t is tenni
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #9858 üzenetére
miota kinnvagyunk sokszor repultem mar (talan 20nal is tobbszor) de az igazan nagy igazsag az, hogy kurvara fugg, hogy milyen pultoshoz allsz be a checkin-nel.3eve a Charles De Gaulle-on majdnem pofanbasztam a francia aerlingusos csekinest, mikor visszauton a csekinnel az ir vizumomat kerte
-
Balinov
titán
ftc, ha meg nem vettel RAW editort, nezd meg a Dxo Optics Pro 7 standard-ot, ho vegeig 99€-re van learazva
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #9853 üzenetére
teniszkonyok
-
Balinov
titán
crások, most probaltam ki a hulu-t, kiiba*tt jo
-
Balinov
titán
Az a hires angol hidegver
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
15kg a feladott poggyasz, abbol borond 3kg, tripod 2,2, marad 9.8kg ruhanak,szirszaroknak, mire nem eleg az? kisestelyit viszel magaddal? nomeg ott van a keziporgyaz is, azt is meg szoktuk rendesen pakolni, volt hogy majd 13kg volt...
felarert szoktak engedni + kilot. esetleg naivan rateszed a pl. 17kilos fonottszatyrot a merlegre, majd nagy csodalkozasok kozepette elballagsz befizetni azt a tizenhusz eurot a tulsuly miatt...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9829 üzenetére
Nem a kornyeken, hanem benne a kozepebe bele. Kar,hogy akkor lesz, nem leszunk itthon me' nyaralunk. Viszont lesz Máriapócson is aug 24-25-ig
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9820 üzenetére
juj, ez nem is annyira vicces!
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #9730 üzenetére
gratula, de azert ott se gyonge hw-vel dolgozol.
Nagykeszi ez Komarom meg gyor kozott feluton van? Aszittem a mecsiarreaktor valamerre feljebb, az osztrak szlovak tatar kornyeken van
-
Balinov
titán
basszamega a WEstlife, hogy pentek du. 6-kor kell a Croke Park-ban koncertezniuk, sok hulye tini picsa miatt 3x annyi ido alatt ertem haza
-
Balinov
titán
ping
-
Balinov
titán
Joreggelt!
hogyme' nem lehet anigifet rendesen feltolteni a PH!-ra.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9693 üzenetére
enedzsazjort ne is emlegesd. Aposom 40k-s Pana kompaktjahoz kapott ismerosetol energizer szettet...mikor eloszor voltak nalunk mentunk kirandulni mast se lattam, csak kotor a taskaba a csereakksikert. Kapott egy szett Eneloop-ot, azota orom es bodotta
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9691 üzenetére
D5000-hez 1080-as Li akksi van, a rekord, amit 1 fulltoltessel csinaltam az valami 400-450expo korul volt
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9688 üzenetére
Oly kompaktunknak is kb ekkora akksia van, Parizsban 1 napot epp,hogy kibirt, pedig sok vakus foto nem is volt benne. Mondjuk meg igy is kibirt ugy 150kepet egy toltessel. SZerintem a Pana is ekorul teljesit
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #9679 üzenetére
azenemertem, miert akar USB tikbelet tolteni vidobali
-
Balinov
titán
SRacok, mennyiert lehet mostanaban Gyorben 1 vagy 2 szobas lakast berelni?
-
Balinov
titán
most neztem, 478 oranal jarok
-
Balinov
titán
válasz
LackoMester #9641 üzenetére
huh, nekem is meg kene nezni a profilomat. meg jo, hogy mindig mentettem a profilomat...rosseb tudja hol jarok, 2008 ota tolom origivel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest