- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12127 üzenetére
az lesz az, ugyugy
na, kerdes meg mindig nyitott, 512mb-os HD4850 mit er hasznaltan? kb 3 eves, de ugy 2-3 honapi volt csak hasznalva
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12125 üzenetére
huu, ez a BMW-s ez anno ingyenes volt, nem? mintha kiprobaltam volna
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #12123 üzenetére
Hmm.. Hamar Race 07, bagoert meg lehet a Steamen venni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12120 üzenetére
hatja... en sem jartam tul sok sikerrel, utoljara viszonylag sokat a SimBim fele RACE 07-el vagy a RACE - The Official WTCC Game-vel jatszottam, azokat eleg jol lehetett bill-rol is iranyitani.
Jobbkormanyos? Hidd el, nem akkora vaszisztdasz. Persze eleinte jopar hetig en is az ajtokarpiton akartam neha sebesseget valtani, de aztan beleszoksz. Ami komoly az a jobbkormanyos kocsival a kontinensen kozlekedni....mikor jottunk haza 3 eve, elozeseknel lattam kozbe-kozbe ledobbent arcokat a leelozott kocsikban
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12117 üzenetére
balos vagy jobbos
egyelore a khm...verziot akarom kiprobalni, mennyire iranyithato kb-el...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12115 üzenetére
ja ertem, akkor felejtos. gyk uj jatekot nem probaltam ki vagy 1 eve, talan most, hogy kinnvan az F1 2012..
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12113 üzenetére
ezmiez?
-
Balinov
titán
mennyit er hasznaltan most egy 512MB-os Force3D HD4850 hutes nelkul?
-
Balinov
titán
potkivanok a zUraknak.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12007 üzenetére
az, de legalabb szaraz es meleg a lakas,
futesben azert kurva sokat szamit, meg hogy 3-ik emelet, delre nezo ablakok.
legutobb, mikor takaritottam mar boot-nal lebaszta a hovedelem a gepet, kar, hogy nem csinaltam rola kepet telefonnal, nem is pororoszlanok mar, hanem kb 4-5mm vastag porposztó reteg allt vegig a hutoben
Mobal: sok deszka terem erre, nem olyan, hogy hatramegyek a sufniba es fater galambhazepito cuccai kozul olyat valasztok, amilyet akarok
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #12004 üzenetére
az, hogy kibaszottul szoszos tole a levego es a jelenlegi hutessel a 70-esnel nemegyszer volt mar olyan, hogy boot utan desktopnal lekapcsolt, mert meghaladta a GPU temp a 100C-t...szonyegpadlo atka, parkettanal valszeg nem lenne ennyi..
-
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11997 üzenetére
"Teljesítményben nem tudom hova rakni" - na en is pont ebbe a cipobe jarok
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11995 üzenetére
na nehulyeskedj, 4870-el megfogadtam, csucskartyat tobbet nem veszek. Egy ilyen 7850-re viszont beneveznek
-
-
Balinov
titán
potkivanok
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11849 üzenetére
nem, vagy igen ,vagy nem, szerintem.
Mobal, mid van?
-
Balinov
titán
a faszom a szajaba ennek a sok dilettans baromnak
-
Balinov
titán
Ikarus PC kucko, mekkora mar!!!
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #11772 üzenetére
szia,
ha 4 eve nem lett leveve a huto en egy kicsit jaratnam prime95-el (5 perc kb eleg), hogy felmelegedjen es a paszta is, igy valszeg nem fogod a procit a hutovel egyutt kitepi a foglalatbol.
En ugy szoktam, hogy egy borsnyit (nem borsó, bors) teszek a kivett, megtisztitott procira, majd egy nevjegykartyaval, telefonkartyaval szepen elsimitom a feluleten, majd mehet vissza a foglalatba, aztan ra meg a huto
-
Balinov
titán
szia RudyD, erre gondoltal?
az a baj, szivesen backupolnam, de nincs 500GB-nyi tartalek vinyom, csak egy 120-as notivinyo, amivel nem sokra megyek.
Valszeg az lesz, hogy atnezem a 2 HDD tartalmat, gyalulok minden olyan szart, ami P2P potolhato sepercalatt, atttolom a terrasrol a cuccokat, ami feltetlen kell a 640-esre es csinalok 2db patriciot a terrason. Majd egyszer, ha kurva sok idom lesz
vagy, figyelem az akciokat es amikor latok 750GB-1TB koruli vinyokat olcsobbert, veszek 1et. Most neztem 60 korul van 500-as, de terras WD Blue mar 85-ert van, ingyenpostaval....fura, aszittem meg mindig jobban elvannak szallva a hdd arak, kb 1,5 ev a terras Hitachit vettem valami 90egynehanyert
-
Balinov
titán
ajanljatok jo lemezpatricio kezelot, amivel meglevo patriciokat adatvesztes nelkul tudok atmeretezni.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11694 üzenetére
jegert ha lehet kerulom, multkor is 1 felestol bealltam, 20perc alatt masfel ora alatt ertem haza, bar az lehet a 7-8 pint sor miatt volt inkabb
-
Balinov
titán
najo,de ha 1-2 x86-ra megirt gamman kivul, amit mondjuk epp nem is futtatsz azert 1GB korul idle eleg kell legyen, nem? sok sw-nek meg mar van nativ x64-es verzioja. Konkret kerdes az az volt, amibe belefolytam, hogy E7xxx, 9800GT OC, win7 x64 es 2GB ram mellett (jo, tudodm, ide eleg az x86-os is) iszonyat laggol a COD4, grafikai reszletessegtol fuggetlenul es egyik hsz azt mondta,hogy keves a ram.
lofaszt keves cod4 multihoz (aminek az MP resze kevesbe hw igenyes, mint az SP), anno AM2-es huzott Sempron + 7600GT + 2x512MB ram mellett nem szaggatott
-
Balinov
titán
akadt 1 erdekes kerdes. win7 x64 tobb memoriat eszik, mint win7 x86? azonos felszeretlseg mellett, mondjuk HP vagy Prof. sztem x64 prof nem szabadna, hogy fel-1GB ramot nyeljen uresjaratba, hacsak nem kiscsillio program indul el automatikusan
-
Balinov
titán
Sracok, ha a Movarrol Pozsonyba meno D2-es szlovak palyara pozsonyig, (repter) hasznaljak, kell fizetni a 10€-s 7 napos madricat?
-
Balinov
titán
Tavasszal Letiskora/rol repultunk, visszafele kicsit elobb sikerult becsekkolni, biztonsagi kapun, utlevelellenorzesen atjutni, igy beultunk a kapuknal egy kv+cigire abba a kis kavezoba.
Naffeju tobbsegi kiszolgalt siman (angolul kertunk), azt mig szurcsoltuk a kv-t, kapuccsinot, cigit, beszelgettunk egymaskozt, nana, hogy magyarul. gondolom ezt eszrevette a fajbarma, mert az elso hivasnal szedelockodtunk es fizettem (volna), de unott poharmosogatas, 5 masik vendeg kiszolgalasa mellett nem vette a faradtsagot, hogy odaadja a rohadt szamlat. Ugy felbasztam magam, kiszamoltam centre, mennyi a vege, es odabasztam a pult moge, a mosogato melle
Vera meg durvabb lett volna, o azt mondta, inkabb siman el kellett volna a picsaba indulni a kapu fele, egybol surgos lett volna neki, hogy fizessunk.
Erdekes, mert mind a poggyaszleadasnal, parkolofizetesnel, infospultnal, duty free-ben tok normalisak voltak, soot meg az utlevelellenorzesnel is volt egy mosoly a dakujem-emre...pedig aztan itt is mindenhol lathatttak, hogy magyarok vagyunk..
szvsz igencsak ember valogatja..lehet alulrol,felulrol jovo uszitas, de aki normalis szlovak, az ugyse ul fel ennek.
-
Balinov
titán
potkivanok!
-
Balinov
titán
30ms volt a legalacsonyabb, eircom szervert merve. jupiszis embert 2008 oktobere ota (mikor bekotottek) nem is lattunk, futar hozta az uj ciscso gateway-t, igaz, ezt tavasszal.
digiweb-es szervert merve ez van
torrentet egy 1cd-s rippel probaltam, 8.8 volt a plafon, igazandibol meg vagyok elegedve, kevesbe csucsidoben lesz ez jobb is, nameg hogy egy centtel sem kerult tobbe, mint az 50
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #11591 üzenetére
alaplapi realtek NEC-es gigabites halokari van, de szerintem inkabb az lesz, hogy mindenki a tombbol most esik haza,es esik neki a netnek
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #11582 üzenetére
ez gyors volt
Dear Balazs,
Thank you for your online order.
Your order has been processed for Fibre Power Broadband 100Mb.
Your account number is ************
If you have any further queries please do not hesitate to contact us on 1890 940 013.
Kind regards
Anurag
UPC Online SalesKivancsi vagyok, mit merek majd
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Nafasza, 1 honapja upgradeltem 50/5-re, erre matol a legkisebb csomagot (25-ost) duplazza a jupiszi 50-re...Kivancsi vagyok, mennyi ido alatt aktivaljak az upgrademet 100/10-ra
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #11552 üzenetére
csak a weboldal nevu hivatkozasra kene kettyinteni, ami ide visz
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #11544 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11529 üzenetére
SGS2-t meg a Hero is felulmulta anyagminosegbne
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11494 üzenetére
szomoru, hogy ilyen a pusztaba humpakolok egyaltalan nyilvanossag kozelbe kerulnek. kitennem vizes orbundaban januar kozepen a sarkkoron tul egy uveg hashajtoval az ilyet
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11488 üzenetére
ez ki a faszom????
-
Balinov
titán
válasz
LackoMester #11464 üzenetére
amugy igen jo kis vas volt anno, csak a hutes volt ilyen gagyi, rendszeres karbantartast igenylo es kurva hangos. Sajna mar eljart felette az ido, bar mw1-ben 1080p-ben meg igy is fix 125fps van, es ippen csak piciny hianyzik, hogy ne legyen meg a stabil 250
-
Balinov
titán
igen? akkor csak en szoptam miatta akkor? Igaz, s/n alapjan vadi uj kartyat kaptam vissza, de azota is havonta, 2 havonta ki kell pucolni a hutot, mert kulonben 100C kore ugrik a GPU es a safety shutdown leallitja a gepet. Gyk. posztó szeru cucc ul ra az egesz hutore
nem akarlak lebeszelni, szived es penztarcad joga Asust valasztani, de az ilyen hutos megoldasokat keruld, mint kurva az apehost
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11407 üzenetére
Lynda az jo, onnet van...khm..LR4 oktatovideom
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11405 üzenetére
alapismeretek, szerintem nem rossz 4doboz cigi araert egy alapozo tanfolyasnak.
mondjuk bonfire blogjabol tuti tobbet lehet tanulni.ha tudja az ember mit is keres,
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11402 üzenetére
gec*lla inkabb, nem?
szerintetek milyen lehet ez a PS, Illustrator & Indesign tanfolyam 6 oraban, 39-ert?
-
Balinov
titán
masnal muxik az ncore, meg a tvstore.me?
-
Balinov
titán
válasz
memphis221 #11343 üzenetére
kep alapjan eleg neki a PCI-E slot 75W-ja, mivel egy deka + tapcsati sincs rajta. Eleg a tap neki?
-
Balinov
titán
szepjoreggelt
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #11263 üzenetére
en is valami ilyesmire tippeltem.
-
Balinov
titán
potgeltnapt crasok,
mit er mostansag egy ilyen felgep?
Biostar NF4-A9A alaplap
3200 Athlon 64 939-es proci
512MB/500MHz A-Data RAM
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest