- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #12354 üzenetére
Nekem van, de akkor gyere amikor én vagyok, különben drága.
Ma épp most lépek el haza házat építeni.
-
Jazzos
őstag
válasz
McKane #12315 üzenetére
Én Kalmár Lacit javasolnám, szerintem nagyon profi a srác. Ő szokott helyrerakni ha szétbringázom magam.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #11960 üzenetére
pot gelt napt?
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #11849 üzenetére
-
Jazzos
őstag
Elég gyenge ez a Fertő-tó! 4 óra alatt megvolt körbe bringával.
-
Jazzos
őstag
válasz
zsigee #11561 üzenetére
Sok dolgot én is pv-nak tartok bennük, de tény: én is addig fikáztam, amíg a végén vennem kellett egyet. Egy kis Xperia Mini Pro csüffögőm van, semmi extra igényem nincs és baromi jól működik. Nem értem Androiddal mi gondod van, egyszerű, gyors, stabil. Pulzust mérni ez is tud.
Netezni nem azért kell vele, mert kényelmes, hanem mert épp kint vagy a puszta végén (vagy az építkezésen) és hirtelen kell egy cím, egy adat, egy bármi más. Ilyenkor baromi jól jön. Pl. múltkor kellett a beépítendő kandalló mérete, lehetőleg azonnal. Telefon elő, gugliba be, 20 mp alatt megvannak a kért értékek. Vagy: elszámolás vállalkozóval, persze nála sincs árajánlat, nálam sincs. Dropboxra fel, 10mp alatt a kezemben minden. Vannak még jó dolgok ezen kívül is. Én pl. Viberrel havi szinten 1-2 órányi telefonálás díját megspórolom. Személy szerint a szifontól sem vagyok jobban hagyattesve, ugyanazt tudja mindenből mint a többi, max kicsit szebben fordul a kép amikor elforgatod a kijelzőt.
Szóval köllött ez nekünk, mint falunak a villany. Meg a szennyvíz. Meg a brutális kommunális díjak. -
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #11445 üzenetére
Tényleg. Van király hűtőm, gyári AMD. Múltkor hagyta nálam valaki. Nyóccáz?
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #11380 üzenetére
Rá is fér az az 5 év garancia.
-
Jazzos
őstag
Turkáltam a kazamatában
Gigabyte VGA mellé kapott bontatlan Neverwinter Nights 2 játék ingyen elvihető. Ill. legyen inkább egy szép ízes köszönés bejövetelkor, az ingyen az túl olcsó.
-
Jazzos
őstag
válasz
stairmaster #11242 üzenetére
-> Drylaci
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #11026 üzenetére
Én is utálom őket. Hulladék egy szakma az építőipar. Na jó, azért vannak kivételek is!
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #11005 üzenetére
[link]Ezeknek is kész a hátulja. Szép és egyedi mindegyik, 19-es.
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #10969 üzenetére
Bäkker, hogy került ki a balatoni túránk videója?
-
Jazzos
őstag
válasz
sladka_pani #10943 üzenetére
1680x1050-es monitor, 16000-ért szívesen át is venném.
-
Jazzos
őstag
220 km tegnap Balaton oda-vissza bringával. Kissé fáj a seggem.
-
Jazzos
őstag
-
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #9665 üzenetére
Ez épp Álmos utca, két szobás (de minimum másfél, nem tudom hogy számolják ezt
). Persze függ sok mindentől, de azért azt tudni kell hogy amikor 3 éve albit kerestünk, az ingatlan.com-ról lekértem a kiadó lakásokat, vagy 6-8-10 oldal volt 40-45e ft körül, és alig bírták kiadni őket. Nézd meg most mi az ábra. Alig valami...
-
Jazzos
őstag
Én még idén csak 150-nél. De ez tényleg bringa.
-
Jazzos
őstag
válasz
LackoMester #9641 üzenetére
Az nem kevés
Fele ennyit bringáznál, te lehetnél Lance Armstrong 2!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest