- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Nakérem, eltűntek mindenkinél a bejglihegyek ?
-
Joker88
őstag
Esetleg van itt a csapattagok közt cukorbeteg ?
Anyám mint kiderült cukorbeteg lett,aztán valahogy próbálnék segíteni neki a hétköznapokban.. mit ehet,mennyit, jó üzletek ilyen téren, stb, másabb életritmus , stb.. 61 éves,szóval kis újrakezdés neki
-
Joker88
őstag
válasz
stairmaster #36574 üzenetére
ha router beállítás kell,szerintem itt a fórumon találsz segítséget, biztosan akad olyan részleg ahol az adott router márkájához tudnak beállítást segíteni/adni.
-
Joker88
őstag
nem tudtok a városban egy helyet ahol USB kulcsról / telefonról ki tudnak nyomtatni képet/képeket ?
Van ugyan nyomtatóm,csak színes patronból csínyján állok.. -
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #36361 üzenetére
Ha kell,dobj egy privát üzenetet csütörtökig.
Más:
Mivel, most egyedül vagyok 'nőügyileg' , tudtok valami jó nyaralási tippet/helyet SZÉP kártyára? Pár napos kikapcs jól jönne, elszakadni mindentől. -
Joker88
őstag
válasz
sotetlovag97 #36357 üzenetére
Ha nem esik más, nekem van egy, sosehasználtamakínait
Pénteken délután tudom adni,akkor megyek az új szemcsiért az Ofotértbe a Belvárosba..
2 USB aljzat szükségeltetik , 1 a kakaó,1 az adatkábel..
Kb egy éve rendeltem Aliról, mert a notiból ki lett véve az optika és caddy lett helyette.de eddig sosem használtam.
-
Joker88
őstag
Khmm
[kép] -
Joker88
őstag
válasz
ladopapa72 #36213 üzenetére
Köszönet a reakciókért, végül nekem is a Dunacenteres megoldás jött be..
A Puskás utcában, lévő bútorbolt választéka nekem eléggé csalódás volt,valahogy nem volt az igazi kínálat (régebben ott vettünk bútort, akkor két szinten volt, ma márcsak a felső szinten van az üzlet,alul meg talál Unix)
De a Duancenteres bolt,felülmúlta a várakozásaimat, igaz,talán egy kicsit drágább az előbb említett bolthoz képest (bár nemtudom a tulaj ugyanaz a cég/ember .. )
És poén,hogy ami én vettem 5 évvel ezelőtt komplett hálószoba bútort 150.000 - ért, az ma 185-200.000 Ft -
Joker88
őstag
Melyik bútorboltot ajánlanátok a városban? Elsőkörben ágy kellene, nem a 'teljes méretű franciaágy 180*200 ' hanem kissebb .
-
Joker88
őstag
van valakinek eladó 'óccsó' notebookja? legalább FHD felbontású panel lenne az ideális.. Nem játékra, otthonra, net,youtube,frászbúk.. Akksi tökmindegy, nem lenne hordozva..
-
Joker88
őstag
válasz
tserrof77 #36128 üzenetére
kiskölyöknek , általános sulis, pont a digitális oktatás végére adta meg magát a billentyűzet.. fél klaviatúrát érzékeli,felét nem . de mindig ugyanazokat a billentyűkkel szórakozik. aztán mielőtt komolyabban szétszedném,megpróbálok hozzá billentyűzetet,ártani nem árt alapon..
-
Joker88
őstag
mindenhez IS !
ON : van valami elviteles pizzázó a városban, ami ajánlás szintjén van és elfogadja a SZÉP kártyát? már csak azért ,mert eddig egy helyről szoktunk kérni (nem házhozszállítás! ) elvitelre, de az utóbbi időben egyre csökken a feltét vastagsága,az árai meg kúsznak felfelé..
-
Joker88
őstag
tud valaki ajánlani autó-szélvédő cserés szakit Győrben? elfutott a kavicsfelverődés..
OFF : mi ez a borzalmas új szinkron az Amerikába jöttem filmben? Paramount Network..
-
Joker88
őstag
válasz
ladopapa72 #35950 üzenetére
Köszönet Neked is,meg a többieknek is a válaszért !
Sikerült is szereznem dolgokat,gyorsan
[#35952] Balinov : ' Győri Szilícium Völgy ' -
Joker88
őstag
srácok,srácok..
nem voltam eléggé figyelmes, a városban van nyitva tartó PC-s bolt?
alapvetően hővezető paszta kellene majd.. van itt 5 gép,aztán valamikor nekik kell állnom.. -
Joker88
őstag
lenne valakinek eladó core i5 4670K CPU-ra hűtője? kicsit forrófejű, LGA1150 foglalat..
[link] -
Joker88
őstag
válasz
Dryman #35593 üzenetére
persze,igaz lehet amit írsz erről a VL-es licenszelési metódusról, csak az itteni felhasználók zöme szerintem nem céges környezetben használja a gépeit. hanem otthon. (bár nemtudom van-e a sulisoknak még valami MS /+office/ 'ingyen' használati lehetőség )
Viszont akkor egyet nem értek..
Akkoriban, még mikor árulták a 'sima' Windows8-at, vettem is egyet a MediaMarktban, 19.999 Ft.-ért.. És ahhoz nem volt semmi ragasztós- vagy egyéb címke .Csak a kartondobozban egy kis kártya a telepítési kóddal..Ez volt 2013.02.09.-én, még a nyugta is megvan.
Akkor én akaratomon kívül itthon illegális szoftvert használhatok jelenleg /még mindig Windows 8.1 / ? -
Joker88
őstag
van valakinek valami occsó-jó videókártyája eladóban? netezős gép, semmi játék.. a mostani Geforce210 már a végét járja, fél órás használat után elkezd csíkozni.. hűtése megy, AIDA szerint 46 fok körüli hőmérsékleten van,tehát gondolom a memória kezd kimúlni majd 10 év után..
nem kell drága ketyere,csak legyen rajta HDMI .. -
Joker88
őstag
ha már így szóba került az ilyen notebook ügy..
Otthon mennyire reális egy PC helyett egy notebook? Hányan használtok innen notit,vagy PC--t otthon? -
Joker88
őstag
válasz
PociAti #35394 üzenetére
igen,tudom hogy veszélyes hulladék,régebben volt egy kis boríték is a patron mellé csomagolva, de a mostaniaknál már nincsen.. amikor még volt boríték,volt hogy 2-őt is beleraktam és küldtem.. csak miután már nincsen benne,nemtudom hova tenni,elhajítani a kukába meg nem akarom..
meg például épp ma vettem az Office-ban,csak én balga elfelejtettem megkérdezni hogy a régieket hova rakhatom.. -
Joker88
őstag
tudtok helyet a városban,ahol le lehet adni az üres HP tintasugaras nyomtató- patronokat ?
-
Joker88
őstag
Győrben tudtok ilyen autó rádió/hangszórós beépítő embert/céget? most volt a kocsi szervízben karosszériaügyileg és festésileg,aztán sikerült a szakinak megtörni mindkét ajtóban a kábelt.. ha meg már javítani kell,akkor mehetne hátra is hangszóró,ott úgy sem volt eddig
nem ilyen horror-árasra gondoltam
-
Joker88
őstag
olyan jellegű kérdésem lenne, hogy van-e,ismertek-e olyan vállalkozást/céget,aki autó ülés tisztítással foglalkozik ? értsd,hogy nem csak sima porszívózás,hanem normális tisztítás.. most van lakatosnál a kocsi és hát eléggé tré lesz a belseje,ha mindennel végez a szaki hétvégére..
-
Joker88
őstag
válasz
Dorien #35124 üzenetére
köszönöm a reakciókat [envagyok] , [Dryman] , és persze Neked [Dorien]
10 millióért szeretné adni a tag a lakást elméletileg garázzsal eggyüt.
És ez az ár a szokásos adókkal eggyütt még menne is hitel nélkül kettőnknek a lánnyal.
Mindketten Gyárvárosban dolgozunk, ez azért nem az a rész,de nem is esik messze onnét. És mivel mindketten beköltözők lennénk,azért informálódok kicsit.. -
Joker88
őstag
srácok,srácok, a Bán Aladár utca mennyire cinkes hely ? Igen,használtam itten a keresőt, 4-5 vélemény volt ról,de mindegyik több éve történt.. Azóta változott valamit ? Mert konkrétan lenne egy eladó panel-lakás az említett utcában.. Bele merjek-e vágni ?
Köszönet ! -
Joker88
őstag
Győrben,környékén , ismertek, tudtok ajánlani egy jó karosszériást ? Egy jobbos küszöb meg sárvédőívek lennének az áldozatok
persze aki nem horror áron dolgozik
-
Joker88
őstag
válasz
golya32 #35072 üzenetére
biztosan fog ! pl add fel a hirdetést,esetleg fotókkal valamelyik Facebookos ingatlanos csoportba.. Max fél napon belül lesz rá embered . Van ilyen néven csoport is : Győri Albérletek: kiadó szobák, lakások, irodák , vagy : Győri Albérletek .
Ismerős is meghirdette Gyárvárosi lakását, azthiszem 2+fél szoba volt, így a frászbukon keresztül, délelőtt tolta fel a hirdetést,délután már volt bérlője is.. persze számlásan adta ki hosszú távra,nemtudom mennyiért havonta.. De Győrben, bár Ti biztos jobban tudjátok, olyan 85-90-110.000 Ft-ért mennek az albik,plusz rezsi.. -
Joker88
őstag
nincs valakinek eladó merevlemeze PC-be ? legalább 500Gb-os, de ha nagyobb tárhely az sem gond. akár új akár használt (persze azért legyen még használható..
) Kezd betelni a mostani
(sok poresz,tudom-tudom
)
-
Joker88
őstag
A városban tudtok ajánlani valami korrekt fogorvost?
-
Joker88
őstag
A Praktikernél van valami autómosó.. Talán fél éve hogy oda telepítették.. Van róla tapasztalat ?
-
Joker88
őstag
Olyan tuti kérdésem lenne, elsőkörben hogy tudtok-e ajánlani megbízható autószerelőt ( fék csere, egyéb folyadékcserék,meg apró- cseprő javítások ) illetve karosszérialakatost aki megcsinálná nekem a bal küszöböt bal első/hátsó sárvédőt ? ( Akár egy személyben ) A keretem olyan 250-350 körül lenne maximálisan,szerintem ez már elég lenne ilyen kaliberű munkákra, hogy pár évig ismét problémamentes legyen a kicsikocsi. Az alany egy Fiesta, 1998-as kiadású lenne. Mert ha minden jól menne,maradna munkába járós kocsinak.. Akár üzenetben is lőhetitek az infót..
-
Joker88
őstag
tudtok valami jóféle, beülős ismerkedős helyet ? "csaj téma"
-
Joker88
őstag
Ifjúság körúton tudtok valami jó kis pékséget/boltot , ami reggel 5 vagy negyed 6 fele már nyitva van ? Most költözünk arra a környékre, én meg Gyárvárosba dolgozok,aztán munka előtt akkor meg tudnám venni a kis kajámat
-
Joker88
őstag
van valakinek itt eladó alap videókártyája ? Egy integrált Intel HD4600-at kellene leváltani . Net,YT, film. ilyen alap dolgokra kellene egy VGA.. Ja , és HDMI kimenettel.. Egy FullHD monitort kellene meghajtania.
-
Joker88
őstag
válasz
SyMbioTe #34547 üzenetére
de ahogy olvastam , fél év és megint valami huszonakárhány érkezik újonnan már, 0 kilométeresként.. de csuklós..
de attól független, öröm csillagos busokat buszokat látni a városban..
PociAti : ahogy tudom ,a Credo,vagyis Krvatex nem gyárt városi buszokat,csak távolságiakat/elővárosiakat.. Meg nem mondom hol olvastam nem is olyan rég.. -
Joker88
őstag
-
Joker88
őstag
kicsit megkésve, meg ilyesmi..
Győrben holnap este lesz valami utca-buli,vagy ilyesmi a szilveszter miatt ? -
Joker88
őstag
válasz
bendeguz76 #34467 üzenetére
nem. csak egy felverődésem lett a szélvédőn. hogy hol lehetne holnap/vasárnap/ javíttatni,nehogy nagyobb gond legyen belőle..
-
Joker88
őstag
van valakinek ötlete hova tudnám vinni a kocsit ? mert lett egy kőfelverődés, aztán nem akarom hogy ebbe a hidegebb időben tovarepedjen.. pláne,hogy januárban műszakizna...
-
Joker88
őstag
válasz
vendingo #34337 üzenetére
ha még aktuális..
Én is a Jókai parkolóházat választanám..
[Itt le van írva] a használata.. -
Joker88
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Győrben ki szokott notebook CPU hűtőjét szétszedni és újrapasztázni ? Vagy kit ajánlatok ? Asztali PC-t simán megcsinálom,de ennek a notebook témának nem merek nekiugrani ? Ja , egy közönséges Asus X554L-ről lenne szó.. Intel Core i3 5010-U .. Már öt éves a kicsike,ideje lenne rendberakni...
-
Joker88
őstag
srácok..
ide is betenném, hátha tudtok segíteni.. / a HP totyikban nemigazán van élet.. /adott egy WiFi-s hálózati nyomtató , HP 3787 DeskJet .
A gondom az, hogy ha nyomtatni akarok, akár képet,akár dokumentumot, el is küldi a részére,de vagy fél óra múlva kezdi el kinyomtatni a nyomtató..A hálózaton lévő gépekre fel vannak telepítve az illesztők, minden gép Windows 10-es a legfrissebb javításokkal..
A hálózaton elméletileg megtalálható a nyomtató..
mit balfaszkod*attam el a beállításokban ?
-
Joker88
őstag
tudtok Győrben villamossági boltot,ahol TV antennához lehet kapni kábelt ?
Mindig TV-s kültéri antennához kellene kb.15m kábel ..
-
Joker88
őstag
van innét valaki aki ismeri az Ergényi lakótelepet, vagy esetleg ott is él ?
megkereshetne privátban, vagy fordítva -
Joker88
őstag
tudtok valami jó mesterembert palatetők javítására ? ez a rohadt szél megkezdte a háztetőt
családi ház, 2 emeletes..
-
Joker88
őstag
gyalog is ugyanannyi a távolság..
tudom erős volt
ON : érdekelne valakit egy olcsó telefon ? / nektek kedvezménnyel adom \Redmi Note 5A Prime
-
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #33718 üzenetére
bocsásd meg kérdésemet,de milyen Árpihoz ?
-
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #33710 üzenetére
régebben volt azthiszem .. péntekenként Pápán szokott lenni. ha érdekel..
-
Joker88
őstag
Nagyon régen, kb 2 éve voltam egy motelban Győrben. Vagyis pontosabban, Ménfőcsanak közelében volt, valami magánúton. Nem jut eszembe a neve de ilyen személyzet nélküli volt nem volt recepció..
Megvan még ez a szállás? Valaki tud róla valami infót? -
Joker88
őstag
lesz valami utcabál Győrben szilveszterkor ?
a nagy újságban nemigazán találtam errevaló infót...
-
Joker88
őstag
ki szokott vállalni notebook-hűtő újrapasztázást Győrben ? Emberi áron
valahogy nem merem annyira szétszedni a notit,eddig csak HDD -->SSD cseréig jutottam el.Corei3 5010U illetve Geforce 920M
-
Joker88
őstag
most olvasom, hogy aki esetleg menne Pápa felé a 83-as főúton,találkozhat a MiG 21-el..
Forrás : InfoPápa
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest