- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Pont tegnap nyomtam le azt a csatát
Nálam az egész Scoia'tael erdő arról szólt, hogy kijátszottam Raylát, a következő körben előkerestem vele a pakliból Xavier Lemmenst, előkerestem egy másik egységet és Reynardot, aztán még két egységet, pluszba még egyet a kézből is kijátszottam. Ezzel a swarmmal az elfek se nagyon tudtak mit kezdeni. Ha az első kört nyeri a gép, akkor automatikusan passzolnak a következő körre még a legnehezebb fokozaton is, emiatt kiszámíthatóan lehet nyerni. A puzzle-ök a második mapen azért megizzasztottak egy párszor. Szerintem a She-Trollos puzzle nem volt triviális, elég hülyén volt megfogalmazva a mellette lévő artifact szövege. A hullapakolásos puzzle-ön ültem vagy fél órát, mire rájöttem, hogy hogy lehet megcsinálni, de legalább volt sikerélmény a végén. Arra is rájöttem, hogy túl naiv vagyok a játékban: az elfek simán átvertek a temetőben, megbocsátottam az árulónak, sőt, utána még hajlandó is voltam vele vacsorázni. Az embereim morálja is szinte folyamatosan negatív. A sok pofon után végül a fiát elvesztő nilfgaardi parancsnokot gondolkodás nélkül kivégeztem, bár utólag lehet, hogy jobb lett volna pénzt kérni érte...
Egyre nagyobb a csapat is, a kutyán jót derültem
Viszont érzek némi ellentétet a csapattagok erkölcsi világa között, nem tudom, hogy lesz-e olyan, mint régen a 90-es évek RPG játékaiban volt, hogy összeférhetetlenség miatt valakik távoznak a csapatból. Jó lenne mindenkit megtartani.
Láttam PSN-en, hogy te már Angrenben kalandozol
Én még csak most értem Mahakamba, ha itt még jobban felpezsdül a sztori, az külön öröm, a második map inkább a karakterekről szólt, mint a sztori előremozdításáról.
A Gwentet is kimaxoltam a hétvégén, meglett a Prestige 1, és ezzel együtt a platina. Amennyire tartottam a "nehéz" trófeáktól, annyira könnyen meglett minden bármilyen player matches mókolás nélkül, simán csak azzal, hogy casual módban játszottam. Igaz, sokat segített az, hogy casualben sokszor abszolút kezdőkkel dobált össze a rendszer, akiknek egyrészt gyenge starter deckje volt, másrészt nagyon látszott, hogy fogalmuk sincs arról, hogy hogy is kéne játszani a játékkal (pl. visszatérő kedvencem, amikor első körben eldobálják minden lapjukat, függetlenül attól, hogy 5 lap után te már passzoltál. Vagy amikor kijátsszák Vesemirt úgy, hogy kézben van Lambert és Eskel).
Ranked módban már nem annyira fun a játék, a 7-es szinthez már nagyon jó winrate kellene, szóval elvagyok így 8-as rangon a szezon végéig, főleg casual meccseket játszogatok már. Skellige nagyon belopta magát a szívembe, jó deckeket lehet összerakni, most a faction challengek alatt döbbentem rá, hogy Brannel és Crach-kal is lehet izgalmas, nyerőképes deckeket összerakni.
-
Kai_Rong
senior tag
Én kb. a map negyedénél járok, de egyelőre túl sok Scoia'Tael a kezdő harcon kívül nem jött még szembe (de az ugye egy puzzle pálya volt). Az kétségkívül nehézség, hogy abszolút más unit szisztémára kell átállni: Lyriában a sereggel swarm alapon tudtál jókat sebezni, a banditák viszont movement direct damage-re és boostra épülnek (legalábbis amit eddig láttam belőlük).
Ha tetszenek az itteni nehéz döntések, és még nem játszottál a Witcher 3-mal, akkor mindenképp ajánlom, nem fogsz csalódniGwentben ez nem az én hetem, kedd este azt hittem, hogy a kontrollert belevágom a TV közepébe. 6 meccsből 6 volt Monster faction elleni, egyszerűen undorítóak ezek a paklik, 5 meccset buktam zsinórban. Főleg az Eredin - Ge'els kombótól szokott felmenni a vérnyomásom, baromi frusztráló, hogy ha kint van Ge'els, akkor az ilyen kis szutyok fogletek, arachas spore-ok meg drownerek simán felmossák velem a padlót. Szerencsére az ellenfelek többsége mohó, és figyelmetlenül, rögtön az első körben játssza ki Ge'elst, így Harald képességével ez kezelhető, de így Dagur lesz abszolút felesleges a kézben lévő lapok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest