Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kai_Rong

senior tag

válasz Xaels #3561 üzenetére

Pont tegnap nyomtam le azt a csatát :) Nálam az egész Scoia'tael erdő arról szólt, hogy kijátszottam Raylát, a következő körben előkerestem vele a pakliból Xavier Lemmenst, előkerestem egy másik egységet és Reynardot, aztán még két egységet, pluszba még egyet a kézből is kijátszottam. Ezzel a swarmmal az elfek se nagyon tudtak mit kezdeni. Ha az első kört nyeri a gép, akkor automatikusan passzolnak a következő körre még a legnehezebb fokozaton is, emiatt kiszámíthatóan lehet nyerni. A puzzle-ök a második mapen azért megizzasztottak egy párszor. Szerintem a She-Trollos puzzle nem volt triviális, elég hülyén volt megfogalmazva a mellette lévő artifact szövege. A hullapakolásos puzzle-ön ültem vagy fél órát, mire rájöttem, hogy hogy lehet megcsinálni, de legalább volt sikerélmény a végén. Arra is rájöttem, hogy túl naiv vagyok a játékban: az elfek simán átvertek a temetőben, megbocsátottam az árulónak, sőt, utána még hajlandó is voltam vele vacsorázni. Az embereim morálja is szinte folyamatosan negatív. A sok pofon után végül a fiát elvesztő nilfgaardi parancsnokot gondolkodás nélkül kivégeztem, bár utólag lehet, hogy jobb lett volna pénzt kérni érte...

Egyre nagyobb a csapat is, a kutyán jót derültem :) Viszont érzek némi ellentétet a csapattagok erkölcsi világa között, nem tudom, hogy lesz-e olyan, mint régen a 90-es évek RPG játékaiban volt, hogy összeférhetetlenség miatt valakik távoznak a csapatból. Jó lenne mindenkit megtartani.

Láttam PSN-en, hogy te már Angrenben kalandozol :) Én még csak most értem Mahakamba, ha itt még jobban felpezsdül a sztori, az külön öröm, a második map inkább a karakterekről szólt, mint a sztori előremozdításáról.

A Gwentet is kimaxoltam a hétvégén, meglett a Prestige 1, és ezzel együtt a platina. Amennyire tartottam a "nehéz" trófeáktól, annyira könnyen meglett minden bármilyen player matches mókolás nélkül, simán csak azzal, hogy casual módban játszottam. Igaz, sokat segített az, hogy casualben sokszor abszolút kezdőkkel dobált össze a rendszer, akiknek egyrészt gyenge starter deckje volt, másrészt nagyon látszott, hogy fogalmuk sincs arról, hogy hogy is kéne játszani a játékkal (pl. visszatérő kedvencem, amikor első körben eldobálják minden lapjukat, függetlenül attól, hogy 5 lap után te már passzoltál. Vagy amikor kijátsszák Vesemirt úgy, hogy kézben van Lambert és Eskel).

Ranked módban már nem annyira fun a játék, a 7-es szinthez már nagyon jó winrate kellene, szóval elvagyok így 8-as rangon a szezon végéig, főleg casual meccseket játszogatok már. Skellige nagyon belopta magát a szívembe, jó deckeket lehet összerakni, most a faction challengek alatt döbbentem rá, hogy Brannel és Crach-kal is lehet izgalmas, nyerőképes deckeket összerakni.

• Kai_Rong

senior tag

válasz Xaels #3559 üzenetére

Én kb. a map negyedénél járok, de egyelőre túl sok Scoia'Tael a kezdő harcon kívül nem jött még szembe (de az ugye egy puzzle pálya volt). Az kétségkívül nehézség, hogy abszolút más unit szisztémára kell átállni: Lyriában a sereggel swarm alapon tudtál jókat sebezni, a banditák viszont movement direct damage-re és boostra épülnek (legalábbis amit eddig láttam belőlük).
    Ha tetszenek az itteni nehéz döntések, és még nem játszottál a Witcher 3-mal, akkor mindenképp ajánlom, nem fogsz csalódni :)

Gwentben ez nem az én hetem, kedd este azt hittem, hogy a kontrollert belevágom a TV közepébe. 6 meccsből 6 volt Monster faction elleni, egyszerűen undorítóak ezek a paklik, 5 meccset buktam zsinórban. Főleg az Eredin - Ge'els kombótól szokott felmenni a vérnyomásom, baromi frusztráló, hogy ha kint van Ge'els, akkor az ilyen kis szutyok fogletek, arachas spore-ok meg drownerek simán felmossák velem a padlót. Szerencsére az ellenfelek többsége mohó, és figyelmetlenül, rögtön az első körben játssza ki Ge'elst, így Harald képességével ez kezelhető, de így Dagur lesz abszolút felesleges a kézben lévő lapok közül.

• Heavyrain

őstag

válasz Xaels #3543 üzenetére

Menj minél hamarabb rankedre.
    Egyrészt sokszor több cuccot kapsz onnan, másrészt pedig olyanokkal fogsz játszani, akik veled egy szinten vannak. Casualban ha jól tudom nincs matchmaking.

Új hozzászólás Aktív témák