- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
válasz
Alexxxis #2667 üzenetére
Használd ezt az oldalt: Gwent Duel Calculator
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2667 üzenetére
8 élettel és 3 armorral, akire rányomsz azon sebez 8at és másik visszaüt annyit amennyit az élete és így tovább amíg valamelyik meghal.
Pl Seltkirk 8 élet 3 armor ráütsz vele egy 14 élet 0 armoros lényre --> 6 élete marad azzal visszaüt --> Seltkirk lesz 5 élet 0 armor --> azzal ráüt az ellenre lesz belőle egy 1 életes --> 1et visszasebez Seltkirk lesz 4-es és visszaüt az ellen meghal. Ez így egy 18 pontos play ami önmagában, de segít előkészíteni egy jó scorchot mondjuk a végén, vagy megöl egy Sabbathot vagy pl Greatswordot vagy bármi fenyegetést/engine-t.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2658 üzenetére
Én még vasárnap próbálgattam egy kicsit. Van benne potenciál
A Siege Support-okat nagyon hamar kiszedik sajnos, viszont ha talpon maradnak akkor jó supportot produkálnak és a Reinforced Ballisták is rendkívül tudják idegesíteni az ellenfelet. Round 3-nél is nagy eséllyel el lehet sütni a Shani+Germain kombót és/vagy Henselt-et is. Sok pontot lehet generálni a deck-el szinte minden körben ha van egy kis szerencséd.Mindezek ellenére nem hiszem, hogy sokat fogok ezzel nyomulni, mert relatíve kevés kontrollt tudsz gyakorolni az ellenfélre. (Én meg az agresszív kontroll deck-eket szeretem, de ez a magánügyem
) Egy Skellige Greatsword/Axeman vagy Monster Consume deck-nél kicsit meg van lőve az ember szerintem.
-
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2628 üzenetére
Cuki az a szívecskés körberajzolás
Mondjuk érthető, messze ő a legjobb választás a három közül
Az alchemy nekem is nagy kedvencem volt, előző szezonokban sokat játszottam vele, de most valami másra vágyom. A consume monster valóban nagyon kemény dió tud lenni, brutális tempót tudnak kisajtolni magukból. Mondjuk viszonylag kevéssel találkoztam mostanság, ellenben a Henselt deck-ek nagyon elszaporodtak.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2592 üzenetére
Ha ez kicsit vigasztal, én is nagyon szívatva voltam tegnap este.
Olyan peches helyzetek jöttek szinte sorozatban, hogy a hajamat téptem... Kissé hülyeségnek hangzik, de frankón valamicskét javított a helyzeten, hogy kiléptem, majd újra beléptem a játékba, egyből jobb köröket mentemST - Brouver deck-kel játszom mostanában egyébként. Nem olyan egyszerű, mert eléggé kiismerték már a játékosok a pakli erősségeit és egész hatékonyan próbálják kikerülni, lekapcsolni azokat.
Holnap-holnapután folytatom a grindolást, talán valamivel hatékonyabban, de erősen gondolkodom, hogy pár lapot kicserélek, átvariálok. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2588 üzenetére
Nem tudom biztosra mondani, de lehetséges. De ha írsz, szerintem azt látom utólag is ha nem lennék fent.
+Genji:
Lehet amúgy, hogy csak szerencsés sorozatom volt alacsony rangon, aztán összeraktam egy Deathwish-t Unseen elderrel és azzal is simán nyertem. De most újra van kedvem játszani, szóval majd írok később, hogy miként alakult. De amúgy én Ignit még sosem láttam Brouvernél, lehet le vagyok maradva.Az tényleg fájhat.
-
Heavyrain
őstag
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2534 üzenetére
A klasszikus az a Veteran deck amire gondolsz, keress rá így GwentDB-n. Én nem annyira szeretem mert nagyon sebezhető scorchra (sok 11-es medve miatt).
Mostanában sok hibrid verzió is pörög (Ciri Nova verziótól, maruderesen keresztül, shipes verziók - ezekbe is lehet medve spam mert 12 pont bronz az elég, hogy beférjen sok deckbe, nem beszélve az esetleges veterán és restore valueról), ezeknél még szerintem nem annyira tiszta melyik is az optimális lista.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2529 üzenetére
Muzzle egy nagyon jó neutral lap, kb minden pakliba belefér, bár kevés van, amibe közelező. Charm az azt jelenti, hogy átkerül az ő oldaláról a unit a tiédre.
Outlaw is jó lap, ha szereted a Scoia'tael-t, de talán az erősebb paklikba nincs benne.Én a Muzzle-t venném ki.
-
Heavyrain
őstag
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2485 üzenetére
Fura amugy mert rank20 az kb nulla kihivas, idaig winstreaken lehet jonni, de aztan mindig megall a tudomany. Itt kezdodnek a jo jatekosok es innentol meg csak a coinflipen meg a huzason mulik minden.
Ne vedd meg a 7577-et, hetfon. Fogok tudni jobbat ajanlani, tudod en is most akarok venni. Beszeljunk majd.
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2459 üzenetére
Sadfury ezzel nyomja Twitchen. Orosz ugyhogy kb akkor aktiv amikor mi.
A deck lenyege, hogy Brouver+Els+Cleaver kombó ami baratok kozt is 26 pont red coinon (ha az ellenfel jatszik egy 10-es bodyt), szinte garantalt 2 lap elony ha az ellenfel tovabb jatszik. Ha passzol lapegalban mentek R2-re, azaz R3ra egy lapelonnyel mesz.
Magyarul ha masodik vagy, szinte garantalt a minimum 1 de akar 2 lapelony.
Ha bukod az R1et ott a wardancer ami megment a drypasstol es kvazi szinten lapelonyt jelenthet.
Aztan a strategia annyi, hogy telifosod a boardot elfekkel amiket aztan buffolsz a vanguard+officer saskia+vanguard kombokkal.
A vegere befejezesnek meg ott van Hattori es Ciri.
A deckben az a szep, hogy ha ugyes vagy annyira jo a thinning potencial, hogy csak par lap marad a pakliban a vegere, amivel kvazi garantalod a jo recon targetet (erdemes a vegere hagyni a recont illetve mercet) valamint a pakliban maradt esetleges arany lapokat jo esellyel kihuzhatod R3 mulligan-nel illetve esetleg utana officerrel.
Szerintem nincs masik olyan pakli amiben annyi ertek van mint ebben. Beteg Op lapok es kombok sokasaga.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2455 üzenetére
Már most látom, hogy nem lesz meg, mivel megint tiltelek mindenen feleslegesen. Meguntam a metát és úgy magát a játékot. Arénázni próbáltam most, mert nincs még meg a 9 win-ért járó title (3-szor mentem már 9 win-t, de csak az utolsó volt azután hogy létezik az achievement, de arra valamiért nem adta meg
), de szenvedek. Nem is élvezem már.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Alexxxis #2439 üzenetére
Nekem egy Skellige vereség tetszett nagyon, olyan jól pakolta össze meg élesztette a lapokat, hogy öröm volt nézni.
Azt szívesen összeraknám, de azért lassan jönnek a lapok. Az csinálja jól, aki vesz pár (vagy pár száz) keget, mert akkor jó eséllyel több decket tud próbálgatni.
Persze, lehet, napi 1-2-t szerezni játékkal is, de kb. fényévek, mire úgy összeáll valami.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2425 üzenetére
Nekem nem igazán tetszik a pakli, a rezchain, amit lenyom a végén undorító. Remélem nerfelik, mint ahogy Henseltet is. De én utálom a Nilfgaardot szóval nem éppen elfogulatlan vélemény. Nagyon nem lőhetsz mellé, egyszerű pakli ezért kicsit hamarabb unalmassá tud válni, de mire megunod összegyűlik annyi scraped, hogy gyárthasd a következőt. Erősnek meg erős, nyerni meg jó, szóval így fun is.
-
Trabecan
tag
válasz
Alexxxis #2417 üzenetére
Én főleg Swimstream-et nézek, szerintem jól tolja a srác, csak az a gondom, hogy angolból főleg akkor értek meg valamit, ha le van írva, a hallott szöveget nem vágom
Bár van, hogy találok Guide leírást deckkekhez, de ott sem mindig értem pontosan, mit miért, de azért ki tudom sakkozni, hogy egy deck mit akar csinálni. Bár a 3 roundot nehéz kitalálnom, még 1 decknél, mikor melyik deck mire "megy" rá, melyik fordulót akarja nyerni és mikor spy-ozik...de ugye stream alatt látom h mit tol , de még úgy sem egyszerű a dolog...(nekem) De majd ha több játék lesz a hátam mögött, akkor már jobban átlátom a dolgokat
Esetleg, ha valaki lenne olyan jó és a mostani "menő" deckkekről írna pár dolgot, nagyon hálás lennék. Melyik roundban mit kell csinálni, mikor kell elengedni egy kört meg ilyenek...köszi. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Alexxxis #2367 üzenetére
Szia,
van ez a KingBlackToof nevű arc, ő elég sok videót készít, és szerintem elég informatívak is.A deckekből itt van két Tier1-es ajánlás, amik nem drágák és most (újra)kezdheted.
De a fórumban itt vannak sokkal nagyobb "nevek" (NyxNyxNyx, Heavyrain), majd ők megmondják a tutit, én csak filthy casual vagyok.
-
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2258 üzenetére
Én 44 keggel fogok nekivágni az újabb szezonnak, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a termés
Sajnos borzasztóan elfoglalt voltam ebben a hónapban, alig volt időm Gwentezni. A kevés szabadidőmben pedig pihentetőbb játékokat vettem inkább elő. A Mahakam Ale Festival idején volt legutoljára, hogy egyáltalán játszottam
Remélem ebben a szezonban több időm lesz
-
makopeter
tag
válasz
Alexxxis #2231 üzenetére
Köszi Alexxis, micafighter. Két napja még 4200 pontom volt, nem reménykedtem az R21-ben, aztán elkapott a gépszíj.
Ferdzso: Annyiból jó, hogy az ellenfelek nem tudnak felkészülni a paklidból.
Viccet félre téve kitartás, több olyan posztot is láttam már, akik f2p accountal maxolták ki a kollekciót, mondjuk biztos nem kevés játékkal. Átlagban napi 10 meccsel már szépen lehet haladni. -
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #2201 üzenetére
Yennefer megalázza az ellent szerintem is kötelező ebbe a pakliba.
Mulligan: Harpy+Foglet+Roach autoban amúgy meg Archgriffin-ből elég 1 vagy egy se kell, kivéve Skellige vagy weather paklik (ezeknél mind megtartós). Ha ezután is marad mulligan: 2 Nekker warriorból elég 1 aztán 3 Ekimmara-ból elég 2, ha van Dorregaray is kézben akkor elég lehet 1 Ekimmara is. Ami még nyilvánvaló ha van Yennefer, Woodland és Royal Decree is egyszerre akkor Yennefer vagy Woodland dobós.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2203 üzenetére
Az egyértelműn kívül nem tudom. Én mindig csak kilököm a harpyt, roachot, fogletet, aztán ha harmadik mulligannél nincs egyik sem a kezemben, akkor nem mulliganelek harmadikat.
Ezüstöt és goldot általánosságban én sosem dobok el, csak ha mondjuk tudom, hogy az adott lap amiért bent van, az adott matchupban nem jó. Pl Aglais vs NG, talán Bekkers vs Swarm.
-
makopeter
tag
válasz
Alexxxis #2198 üzenetére
Két lap eltérés van: Yennefer és Ifrit kontra Caretaker és Scorch.
Yennefer hatalmas value egy ilyen pakliban, én biztos nem hagynám ki.
Ifrit megint nagyon beleillik, rövid körben is gyorsan tudsz vele C.Hornra kiépülni. Scorch néha nagyon erős de átlagban nem biztos hogy hoz 13 pontot meccsenként.
Nálam az első verzió a favorit. -
Valentin_Z
kezdő
válasz
Alexxxis #2166 üzenetére
Rank 16-on vagyok jelenleg és jól tudod, hogy 2 hónapos a Season.
Október végén fog véget érni a mostani etap.
Rank 20-t szeretném elérni, mert kifejezetten tetszik az Ioverth avatar. Nilfgaard mill-el játszom de NR-t is próbálgatom (szigorúan nem "armor" decket használva
).
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Alexxxis #2157 üzenetére
Kipróbáltam. Nagyon bejött, most játszottam vele 7 meccset, 6 win, 1 ragequit miután mellékattintottam mulligankor. Élvezetes volt, erős, nem unalmas, valamennyire az ellenféllel is van interakció. Caretaker nagy kedvenc. Dorregaray helyett keresek valamit, mert, igaz sosem volt rossz, de annyira jó sem. M
Renew-m nincsen, helyette beraktam Geels-t. Nincs kedvem legyártani csak ezért a Renew-t. Nincs már túl sok scrapem, elszórtam premium scoia lapokra miután elfogyott a meteoritom.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #2154 üzenetére
szerintem 3-4k-ig sima ladderen fel lehet jutni kb bármivel, én most reveal NG-t játszok, és papíron kb a leggyengébb deck, de sikerül felfele haladni stabilan, bár kevesebbet játszok most
Frakciók közül amugy mindegyiknek van most erős deckje, a skellige van kicsit lemaradva a többitől, de szerintem ez részben azért is van, mert a többi frakciónál már kb megtalálták az ideális deckeket, skelligénél pedig még nem sikerült megtalálni, próbálkoznak folyamatosan új dolgokkal pro ladderen is. Pro ladderen egyébként a legnagyobb MMR-t scoia frakciónak sikerült elérni eddig.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Alexxxis #2011 üzenetére
Azért, mert rohadt unalmas. Semmi bajom azzal, ha nehéz ellenfél van, azzal van a bajom, hogy agyatlan a játék és szélmalomharcot vívok. Amikor QG dekkel vagyok és első körben kinyiffantja Lethoval a felbuffolt QG-okat az nem érdekel. Szopacs, de nem érdekel. Attól a játék még érdekes, sőt! Onnan szép nyerni. (Pl. a legszebb ilyen az volt, amikor az ezüst Lethot visszazva az utolsó kőrben megettem a lapjait és egy Mardroeme-al elintéztem.) Ezeken a meccseken ketten játszunk. Egy átlagos Monster meccsen egyedül vagyok. Én játszom, ő meg kb. sz@rik a világra, csak tolja ki a lapokat. Nagyon riktka, hogy egy ilyen meccs feszes, vagy érdekes. Vagy sikerül pár lappal elintézni, vagy lényegében tök jól elvan ő egyedül a saját térfelén. Nem érdekel, hogy milyen erős egy dekk. Van annyi Scrap-em, hogy bármilyen dekket össze tudnék rakni, de én azért játszom, mert szeretek játszani, és nem azért mert "kötelező", vagy, hogy mindenáron bezsebeljem azt a +200 scrap-et. Még kikapni is jobb egy élvezetes meccsen, mint ezek ellen nyerni. Ezek ellen egyszerűen dög unalom. Ami megint nem lenne gáz, ha nem 3 ilyen dekkre jutna 1 bármi más. Pl. tegnap kivételesen az utolsó 3 meccsem mind Skellige volt. Mindhárom ellenfél King Bran volt, és teljesen más lapokkal, más stratégiával játszottak. Nem az van, hogy meglátod a Leadert és a 25 lapos dekkből 23-at felsorolsz vakon. Mindkettőnknek járt az agya, reagáltunk egymás lapjaira...stb.
Ezért.
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #1946 üzenetére
Ha nem akarsz pénzt költeni a játékra, akkor én most ugy csinálnám, hogy kinéznék egy erős decket ami tetszik, és az epic/legend kártyái más deckekben is használhatóak, azt a decket lecraftolnám, és azzal probálnék feljebb jutni. Kegeket nem nyitnék csak gyüjteném, majd amikor új patch jön a nerfekkel, akkor nyitnám az összes kegeket, mert akkor tudom, hogy mik a nerfelt lapok, és tudok célirányosan választani kártyákat, olyat amit nerfeltek, igy azokat egyből teljes áron be lehet törni. Illetve minden nerfelt kártyát érdemes betörni amikor teljes áron lehet őket törni, főleg a common és rare kártyákat, de amugy én minden epicet és legendet is török. Peter pl kezdő epicje volt nilfgaardnak és erős lap, még nerf után is erős maradt de betörtem teljes áron, azóta nyitottam egy újat, igy megvan a kártya is és előrébb vagyok 200 scrappel
Ezért van most kb 25k scrapem, és nem akarok craftolni most semmit, mert 12k scrap hiányzik a teljes gyüjteményhez, viszont ha elkezdek craftolgatni most, akkor az új kegek értéke jelentösen csökken számomra, a duplikáltak miatt (pl nincs most meg ciri: dash, ha nyitnék egyet az nekem 800 scrapet érne, ha viszont lecraftolom most, és majd holnap nyitok egyet, akkor az már csak 200at ér, mert annyiért lehet millelni).
A rank meg jön majd magától
Arra érdemes viszont még figyelni szerintem, hogy elég sok mindenen lehet gondolkozni meccsek közben, igy én kikapcsolok minden egyéb dolgot ami gépen a háttérben fut, egyedül gwent stream szokott menni, de annak is a hangerejét leveszem sokszor, hogy jobban tudjak gondolkodni
. Sokszor apróságokon mulik egy-egy meccs
Amikor jobban koncentráltam 70% körül volt a winrátám, amikor kevésbé voltam toppon, ugyanazzal a deckkel 55% körül volt a winrátám, mert sok apró hibát csináltam amin elmentek a meccsek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alexxxis #1941 üzenetére
Nekem elmult napokban nem sok nilfgaard jött szembe:
Egyik deck:
Másik deck:
Ezek jöttek szembe. A reveal nilfguaardokat amugy én ugy vertem el hogy betecheltem egy ciri-t a lapelőny miatt, meg egy scorchot, igy a spotterekkel sose volt gond, és ez jó volt a gravehag-ek meg minden buffolós pakli ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest