- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Ha itt lejjebb gorgetsz, majdnem legalul van, hogy "20 BRAND NEW CARDS FOR GWENT".
Ez alapjan gondolom 20 Gwent kartyat kap aki megveszi.
-
micafighter
nagyúr
Ez rendben van, de ha az első kört viszi mondjuk alchemy drypass miatt, pár lapja brick lesz, de ez csak a 2. kör húzásnál számít, mert a 2. körben a kör hossza már tőle függ egy winnel a zsebében, és ugyanúgy tele tudja rakni a graveyardot amíg téged bleedel, és harmadik körre ugyanúgy tele lesz a graveyarda.
-
micafighter
nagyúr
Kb teljesen új játékot fogunk kapni ugy látom, csak a kártya artok maradnak meg kb. Már csak ez önmagában óriási változás amit irsz. Tényleg ugy néz ki, hogy újra kell majd "tanulni" szinte mindent. Kiváncsi vagyok mennyire lesz balanced állapotban mikor kijön a HC, vagy mennyi ideig fog tartani mire nagyjából balanced állapotba hozzák.
-
NyxNyxNyx
addikt
Csak megtudják oldani az optimalizálást. Nem olyan brutál a grafika, hogy bajok legyenek.
Amikor megtudtam, hogy videót kapunk, azt hittem ez egy hosszabb videó lesz, amiből több minden kiderül. Ez így most nekem arra volt jó, hogy megnyugodtam, hogy nem minden leader és board néz ki gagyin.
A board meg így mégjobban néz ki.
Ammi engem aggaszt még mindig, az a lapok erősségének csökkentése és a 30 lapos pakli 3 helyett 2 ugyanolyan bronze-okkal és az eddig bemutatott lapok egyszerűsége ( damage, damage, damage).
-
Alexxxis
aktív tag
Nem tudom, valami van a hatterben ,mert nem erheti meg nekik, ez tiszta sor. Ugyanez fordult meg a fejemben, hogy vagy uj crcy, vagy ami kevesbe eselyes, hogy pofatlanul draga lesz minden uj lap. Rohadtul orultem ,mert sok ideje nem nyitottam egy ilyen eventre varva. most viszont nagyon szomoru vagyok, mert ugy fest nem leszek gepkozelben holnap delutanig
-
Alexxxis
aktív tag
Negatív vagy nagyon saját magad felé. Kicsit nézd más szögből. Akik top 1000-ben vannak valószínűleg a 24-ből 14 órát játszanak folyamatosan. Te ezt megteheted? nem. -legalábbis így sejtem.
Magadhoz képest mérlegelj, nem hasonlíthatod magad azokhoz akik 1K+ órát játszottak már..Én nagyon sok mindent ebben a játékban főképp tőled/tőletek tanultam akik nem vagytok top100-ban, én rátok tekintek úgy, hogy bakker mikor fogom így érteni, mint ti…
Benned lehet ez a szint simán, dehát: idő,türelem,idő,türelem….
Ne menjen el a kedved a játéktól emiatt (majd elmehet az új design miatt)
-
Heavyrain
őstag
Az ore-t szerintem semmiképpen sem érdemes megtartani. Burza valahol mondta, hogy számíthatunk még egy ládanyitós eventre (remélem megint olyan, hogy az utolsó kártya rare). Később szinte biztos, hogy lesznek egyedi kegek, pl egy új frakcióhoz. Ahhoz jól fog jönni a sok ore. De mégjobban megéri, ha most nyitod ki a ládákat, a kártyákért megkapod a scrapet és nem a szerencsére bízod az új kártyákat, hanem azt craftolsz le majd, amit csak szeretnél.
Vagy mit vársz, szerinted mi érkezhet, amihez ore kell? -
micafighter
nagyúr
Nehéz benézni, mert 7 keg meg párszáz crafting alapanyag hiányzik
Nézni szoktam szezon végén hogy mennyi jutalom várható, azért tűnt fel, hogy kevesebb jött.
Nem a világ vége amugy, csak nem tudtam a rendszer változott volna-e, mert ha valtozott volna a rendszer akkor szezon végén rank 20 esetén 17 keg helyett "csak" 10 jár, illetve alapanyagból majdnem a fele.
De akkor nem változott, csak valami bug lehet max, írok a supportnak
Köszi a válaszokat
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi, értem, vagy legalábbis azt hiszem
, tehát akkor a lényeg, hogy minél több lapom legyen.
Más:
Itt írnak a Thronebreakerről:Thronebreaker: The Witcher Tales - has seemingly blossomed into a full-scale RPG, with a campaign of around 30 hours, full of choices and consequences, albeit one where actions are still decided by the outcome of Gwent games.
As a result of its massively increased scope, Thronebreaker: The Witchers Tales will now be offered as a standalone title, and won't require the Gwent collectible card game client to play.
-
micafighter
nagyúr
Közben találtam egy reddit threadet ami nagyjából összeszedte amit eddig tudni lehet.
Állítólag fix 30 lapos deckek lesznek, remélem ezt nem lépik meg
A gwent egyik pozitivuma nálam, hogy a 40 lapos deck ugyanugy életképes lehet, mint a 25 lapos.
Remélem, hogy a mostani játékon csak atalakitanak és hozzátesznek HCn, nem pedig elvesznek..
-
Alexxxis
aktív tag
Gyors megnéztem, miből élek..pff, na azt hiszem eddig ültem a rózsaszín felhők között, hogy én mennyire jól állok
rá kell kapcsolni a gyűjtésre-.-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi a biztatás mindenkinek.
Megnézem ezt a Foltest dekket.Akkor rögtön laikus kérdések: mi az a "thinning" és a "tiltelés"? Tudok angolul, de ebben a kontextusban nem értem őket.
Meg ugye NyxNyxNyx is azt írta: "azt jelenti, hogy érted a játék lényegét. Az átlag bőven nem jut el odáig. És aztán onnantól jön az, hogy érted-e a matchupokat és mennyire ismered a metát".
Ekkor gondoltam, hogy igazából egy egy elitista játék, ahol vagy nagyon penge vagy, vagy soha nem fogod tudni élvezni. -
NyxNyxNyx
addikt
Inkább rank 5, és a legendnek felel meg a grandmaster. Én legalábbis így fogom fel. Kb azt jelenti, hogy érted a játék lényegét. Az átlag bőven nem jut el odáig. És aztán onnantól jön az, hogy érted-e a matchupokat és mennyire ismered a metát. Csak rank 20 után már jobban kijön a matchupok közötti különbség, ami miatt megutáltam anno a HS-t. Hogy sokszor ha a fejed tetejére állsz, akkor sem vered el az ellenfelet, hiába lennél jobb nála. Oda már kell a mentális erő, hogy tudjon az ember nagyban gondolkodni, hogy ne tilteljen.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én sem vagyok a mobilra portolás híve, de pont az ilyen típusú játékoknak kell az a célközönség is, és azért valljuk be, egy tableten még kényelmesebb is lehet játszani adott esetben.
Plusz: lehet, hogy az asszony nem bírja, ha a gép előtt ülsz, de tabletezni a strandon is lehet.
-
micafighter
nagyúr
Van azért pár a top deckek között is, ami meg tudja fogni Calveitet:
Ezek ellen negativ a wr-e Calveitnek a meta report alapján:
Én mint írtam RKE Boostot játszok, lehet vele haladni
Calveit ellen 50% a wr-em:
Úgy, hogy több mint fél év kihagyás után vettem elő megint a játékot most, az új lapokat ranked közbe olvasgatom mi micsoda
Meg eddig nem vettem még komolyan a játékot ebben a szezonban, általában 2-3 más dolgot csinálok közbe, van, hogy meló közbe játszok és eldobok 1-2 lapot mert meloval kellett foglalkozni, de csak rankedezek. Annyi hogy már azért van 500 órám a játékban, nagyjából érzem már melyik kört hogy kell megjátszani, mikor érdemes passzolni, mikor nem stb. De pl amikor 4300MRre mentem, akkor azért ismertem minden meta decket, minden lehetséges helyzetet, és tudtam mit hogy kell megjátszani, ezek most a kanyarba nincsenek
Csak azert irom ezeket le, mert szerintem ideális körülmények között az az 50% wr calveit ellen lenne szerintem 60% is.
-
Alexxxis
aktív tag
Nekem szerencsére nyaralás közben nem hiányzott
bár nem is én vagyok az egyedüli célközönség. Értem, amit mondasz, ezzel is majd meg lehet fogni új játékosokat. Csak elképzelni nehéz, hogy a sok szép tartalmat, hogy lehet majd "rászabni" egy sokkal kisebb felületre.
Hol tartasz most, nem próbáltad meg Nilfgaarddal te is, csak amiatt, hogy hátha beérsz GM-be?
-
micafighter
nagyúr
Tudom, azért irtam, meglestem a gyüjteményed
Az ore-t viszont a helyedben megtartanám szerintem, igy ha netán mégse lenne a teljes áras törés, akkor is tudsz venni egy csomó keget amikből minden lap új lesz ugye.
Illetve ha jön új kieg amihez már más kegek lesznek, akkor szintén jó lesz a sok ore
-
Alexxxis
aktív tag
Persze, kibírjuk, csak történjen már, aminek történni kell
kezdek türelmetlen lenni, hiába tudtam eddig is, hogy októbernél hamarabb nem lesz semmi.
Most jutottam el addig, hogy elolvastam ezt a remek kis összefoglalót ... "With all these modifications, there will be a "soft" reset: we will keep everything except our cards. When the update will be released, your collection will be entirely milled (for full mill value)." <-- Jól gondolom, hogy most érdemes még sok lapot begyűjteni HC előtt(?), és akkor elvileg sok scrappel indulhatok az új érába.
-
Dobi 562
addikt
Az nagyon durva eredmeny, gratulalok!
Nekem nem megy ilyen jol, beragadtam rank 18-ba. 3600 mmr elott mindig visszabukok 3500 korulre.
Majd kiprobalom amit irsz, hogy a vegere hagyod a ghoulokat, en mindig elhasznaltam 1-2-t mar a 2. korben ha meg tudtam vele enni egy felbuffolt Fiend-et vagy Spy-t.
Sok sikert a GM megszerzesehez, majd ird meg hogy haladsz vele!
-
Darkness1
aktív tag
Igen, ezek T3 paklik, de érdekelnek, ezért akarom összerakni plusz a T1-es paklikhoz nincsenek jelenleg se silver, se gold lapjaim, sokáig tartana megszerezni a hiányzókat. Egy héten 3-5 nap játszom, max. fél órát, nem tudom mennyi ideig tartana akkor a dolog.
Akkor játszok, aztán majd kiderül.
-
Darkness1
aktív tag
Köszi, akkor igyekszem ezeket próbálgatni.
Seltkirk-et ki akarom kraftolni. A másik a Bloody Baron, amit szeretnék, Geralt-ot gondoltam vele felváltani. Plusz még a Muzzle is kellene.
Közben néztem a többi paklit is és szerintem valamelyik Scoia'tael lesz a másik, pl. Control. A Muzzle ebben is megvan, akkor ezt érdemes lesz megszereznem.
Lehet egy Spies paklit is kellene csinálom, leginkább azért, hogy jobban megértsem a működésüket, mert elég nehéznek találtam velük a játékot. Meg úgy általában a spying koncepció működését, ezért is kérdeztem rá Thaler-re.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Egész végig határok között mozogsz, nem sok lehetőséged van választani a playek között, szerintem eléggé magától értetődő tud lenni a pakli, de nem vagyok pro én sem a paklival így lehet tévedek. Nagyon különbségek nehézségben tényleg nincsenek ebben a játékban a paklik között miután megtanultad az alapkoncepciójukat, inkább az ellenfél paklijához alkalmazkodás dönti el, hogy ki mennyire jó játékos szvsz. A nehéz pakli meg sokszor azért nehéz, mert mondjuk tier 3 és tökéletesen kell játszanod, hogy nyerj.
-
Alexxxis
aktív tag
Igen, a jelenlegi R12-ről nyilatkoztam, hogy egyszerűnek találom, gyors könnyű menetek voltak meg is untam .
Nem a 10-1 volt a lényeg, nagyon jól tudom, hogy ez 20 felett nem menne így, remélem egyszer nyilatkozhatok onnan.
De már bánom,hogy beírtam egy pillanatnyi véleményem, ami nem egyezik a tiéddel, mert az offolás az megy rögtön .. legközelebb nem fordul elő. -
NyxNyxNyx
addikt
Ja én is akartam, csak asszem rank 20-ért adta anno és akkor nem csináltam meg. De most rank 15-ig egy délután alatt le lehet menni kis túlzással. Viszont a borderek nagyon bénák. Mondjuk a viper witcheresek is azok voltak. Volt anno még egy witcheres, talán a farkasos, na az kéne nekem.
-
Alexxxis
aktív tag
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy rá kellene állnom a gyűjtögetésre és nem rögtön minden 100 ore után "rohanni" a shopra
már akartam kérdezni, hogy ti mit tennétek ha olyan lenne db.számra a lapkészletetek, mint nekem (profilomon látszik) . Gyűjtsem az ore-t vagy vásároljak bátran? oylan nehéz ezt megítélni
Alchemyben én most játszom Trial of the grassest, brutál jó ha jól jön ki a lépés utolsó fordulókban.
(#2804) ezen most nagyon röhögök
szívemből szóltál , én is most mindenből gwentre asszociálok, vagy még az jó, mikor felszólalok társaságban és olyan szavakat használok, amit csak az értene aki játszik = magamban beszélek
-
NyxNyxNyx
addikt
Köszi, nem is tudtam hogy van ilyen. Tök jó ez a GwentUp, hogy fejlesztik folyamatosan.
A thin nova paklival játszottam az utolsó 18 meccsemet, de még kell rajta finomítani. Igazából a hyperthin már nem is igaz rá, az egy másik verziója volt, ebben "csak" 10 thin van és ADC-t is kicseréltem Ida-ra. A meditation-t, csak érdekességből raktam bele, de rendre 20 pont körül hozott. Csak az a baj vele, hogy tudni kell mikor kell ellőni, nem szabad sokáig várni vele, mert egy rövid harmadik körben borzalmas.
-
Alexxxis
aktív tag
Akkor én teljesen el voltam tájolva, azt hittem 4100 a GM.
Hááát szeretném egyszer elérni, de most úgy érzem túl magas lovon ülök. saját boldogság hiányában ezért örülök úgy a te 4077-es eredményednek mintha bármi közöm lenne hozzá
80-100 meccs.. kár, hogy nem működne ezen a szinten a tegnapi 5 órás mókád -
Genji
őstag
Amúgy most számolgattam 5 óra alatt toltam le a 68 meccset az 4,4 perc átlag meccsenként.
Alexxis: 4300 a GM és 4100 felett már egyrész 12-15 MMR-t kapsz ha győzöl és 40-45-öt veszítesz ha buksz, másrészt a játék szinvonala is nagyon emelkedik főleg 4200 felett.
4077ről 4300ra menni az bőven több mint odáig eljutni. Tippre habár "csak" 15 győzelem kéne zsinórban, szerintem 80-100 meccs.
-
-
Alexxxis
aktív tag
Jójó ,köszi. Nincs is már más tervem a szezonban, csak jól szórakozni
Tegnap jutott egy Sabbath, nem tudtam vele mit kezdeni, megalázott nagyon hamar. 3 kör után nem láttam értelmét tovább játszani ellene.
Amúgy mi ellene a jó módszer? Mert ha jól emlékszem valamivel fel is lehet éleszteni -
Alexxxis
aktív tag
Azta nagyon kemény vagy
(remélem már be is állítottad azt a szép kis bordert a 30win után ) . Ilyenkor casualben játszol, vagy nincs mit veszíteni már és ranked?
Megmutatod melyik az a meme deck,amit most így élveztél? Én végül szó szerint elaludtam az új alchemy decken.
-
Alexxxis
aktív tag
A durva az, hogy én is ugyanígy félreolvastam . Örömködtem, majd megzavart egy hívás, és mikor már nektek osztottam meg, akkor fogtam fel, hogy ugyanúgy az ötödikre érvényes. szóval én is a vágyaim láttam bele
Na de én most megint nem tudok nyitni 6-7 kegnél többet. Ti hogy álltok?
-
Alexxxis
aktív tag
Mit csinálnál a helyemben? : szeretem machinet, Vilent le tudtam gyártani, de Seltkirket nem. Betörnél pár lapot, S-ért cserébe? 600scrap hiányzik, össze tudom kaparni simán sparecardsból.
(Eddig azért nem törtem semmit, mert a teljes árra hajtottam, ami fél év múlva csorogna a kasszába)
-
Alexxxis
aktív tag
Igazat adok, ezért készítettem is neked valamit. Fogadd szeretettel
-
Alexxxis
aktív tag
De ügyes vagy, 12-2 jól hangzik nagyon. Jelents majd a mai folytatásról is.
Köszi a tippet, Shanit ma le is cserélem Villentretenmerth-re.
Guletre így nem marad fedezetem, törni most nem szeretnék miatta semmit. Vagy a kettő közül melyik legyen az elsődlegesem szerinted? Villentrtrtr...() vagy Gulet ?
Illetve elkapnálak még egy kérdéssel. Erről mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Automata kávégépek
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest