Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lootolok
tag
válasz
Kornel
üzenetére
Az autók mekkora részében van TPMS?
Nem tudom.
Nekem nincs, és ezek után figyelni fogok, hogy olyan autóm legyen, amiben nincs, max a kerék sebességgel működő.
De tényleg cserélni kell ezeket? Ezt nem tudtam. Egy újabb költség növelő tényező, az egyre nagyobb kerékméret mellett...
Hülye világot élünk, na.Egy TOP 4 évszakos meg jóval drágább, mint a prémium kategóriás szezon gumi, ha jól láttam. Persze meg lehet spórolni az évi két kerék csere árát. De ez csak annak opció, aki keveset megy, és azt is lassan, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- VoLTE/VoWiFi
- NBA és kosárlabda topic
- E-book olvasók
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest