Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz PainKiller13 #43364 üzenetére

i30-ról tudok nyilatkozni, az öntanult, feltették a márkaszervizes fiúk a lízing cég által - Isten tudja honnan, de biztosan mélyen áron alul - rendelt téliszettet, akkor vinnyogott h "tyre pressure failure" és elindultam vele, mire beértem reggel melózni (4-5 km), addigra elcsendesült... hogy beletörődött vagy felismerte nem tudom, de azóta átszerelésnél nem nyíg, ez biztos. Szerencsére a márkaszerviz azt ajánlotta a lízing cégnek h szerelt kereket rendeljenek, mert ők nem vállalnak felelősséget a szelepért (ha nem náluk veszik a garnitúrát), úgyhogy én nem is láttam szétszedve, egyben volt mire odaértem. Feldobták és mentem vele dolgozni.

Suzuki szelepről tudok még nyilatkozni (VDO), szintén szerelt kereket vettem (6 hó gari a szelepekre, szóval valszeg alis), de azt sem kellett tanítani, nem is jelzett be semmit, feltettem és minden oké volt, mintha mi sem történt volna... Méri is a nyomást szépen.

Szerény véleményem szerint nem kell tanítani őket... de ez csak magánvélemény. :U

Új hozzászólás Aktív témák