Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
A gumi korára vonatkozóan sincsen semmilyen szabályozás legfeljebb ajánlás így akár 20 éves gumival is járhatsz, ha a profilmélysége meghaladja azt az 1.6mm-t ami a jogszabály minimunként meghatároz akkor alkalmas a közlekedésre.Akár téli akár nyári az a gumi.
Normális ember nem biztos hogy jár is vele ebben is egyetértünk de ha akarja megteheti senki nem vonhatja emiatt kérdőre.Nekem is van casco-m, abban a szerződésben is feltétel az évszaknak megfelelő abroncs ezt is leírtam korábban csak itt leírták már páran, hogy nyári gumival ha balesetezel télen akkor nem fog fizetni a biztosító.
Ezért másoltam be feljebb amit látsz, mert van olyan amikor a biztosító mentesül a kártérítési kötelezettsége alól, de csak bizonyos esetekben például akkor ha a gumi kopottabb volt mint a jogszabályban meghatározott minimum 1.6mm.És itt én be is fejeztem a témát senkit nem szeretnék meggyőzni semmiről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest