- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz pocokxx #13515 üzenetére
Én a következőt tenném: azonnal lehajítanám a p*csába ezt a fos gumit ami rajta van, és vennék 4db normális nyárigumit. Majd amikor eljön a téli szezon, vennék egy garnítúra normális téligumit. ... kb pont ezt csináltam tavaly amikor vettem egy 7 éves autót, amin még az a repedezett szétkopott nyárigumi volt amivel 0km-esen vette az előző tulaj.
Vagy ha keveset autózol és elég a 4S gumi és spórolni akarsz, akkor vegyél most egy garnitúra CC-t.
De ilyen stratégiázást (kihúzom vele a szezont, veszek télit nyárra stb..) a gumikkal nehéz megérteni. Ha cserés a gumi akkor kicserlni kell, nem kihúzni vele valameddig. Ha nem futja rá akkor meg kölcsön kell kérni vagy álljon az autó, vagy át kell gonodlni az autó tartást, mert a gumi az fogyóeszköz és nem kellene hogy problémás tétel legyen.
Esetleg jó áron használt nyárigumi sem elvetendő, de csak ha nem öregebb mondjuk 4 évnél, és max 2mm kopott el az eredeti profilból. Annak semmi értelme olyan használtért pénzt adni ami 10ekm/év mulva kuka lesz.
Téliből nem vennék használtat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest