- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Phantomhive
üzenetére
Ez amúgy jó kérdés. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak nyújtani a dungeonok. WoW-ban gyakorlatilag az vitte el az egész pve-t, mert hát a küldik nem voltak valami hűdenagyon izgalmasak, viszont az insták marha jók voltak, és megérte olykor szenvedni bennük. Na meg ott gyakorlatilag a pvp is max szinten kezdődött, ergo a játékos minél hamarabb elakarta érni, de itt ezt már egyből megkapja akárki. És nem tudom még azt sem, hogy a lootok milyenek lesznek, egyáltalán megéri majd instázni?
Az viszont jó pont, hogy max szinten is megcsinálhatod pl az lvl10-es szinten lévő küldiket is, mert leskálázódsz. De lehet ennyi nem lesz elég. Mondjuk gondolom a fősztori azért ütős (aki már komolyabban előrehaladt vele az írhatna véleményt, én direkt most nem vetettem bele magam), de annak ellenére, hogy jók ezek a "dinamikus eventek", nem hiszem, hogy az egész pve-t elvinné a hátán.
Kíváncsi leszek, hogy mi fog kisülni belőle, 80-as szinten remélem már nem csak a pvp marad, de annyira nem aggódom. Tudják a dolgukat a fejlesztők.
K_mester_ Ez teljesen jogos, egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest