- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
Plata
félisten
válasz
Tompo92 #36232 üzenetére
Unlockolni kell.
Humane Labs heist unlockolja.
Két féle van belőle az olcsóbb 675 ezerért és a drágább 1.35 milláért.
A sima berakható garázsba,a géppuskás nem rakható be.
De nagyon jól jön ha van.VIP küldikhez sima küldikhez iszonyúan jó.
Én ma mikor voltam fent elvittem az enyémet mod shopba,kis szintű volt a karim mikor megvettem,pár száz ezret ma rá költöttem megint,az Insurgent egy állat,egy buldózer,insurgentben nem kell figyelni a forgalomra,úgyis mindent elsodorsz.
Egyszer PS-en kuruma helyett Insurgenttel mentem el a csónakhoz,keresztül sok sok rendőr kordonon,volt hogy úgy meg csaptam a rendőr autót hogy minimum 20 métert repült a levegőben. -
válasz
Tompo92 #36211 üzenetére
Akkor sem elvileg, csak spawnolt dubsta spawnol chrome/gold dubstat.
Pénz téma, szigorúan magánvélemény: Felvett milliókért önmagában soha nem bannolnak, ahhoz túl balfasz a rendszer. Ha valaki reportol, mert látott publicban, akkor viszont simán. Persze ez változhat, lehet, hogy idővel lesz benne értelmes védelem, vagy már van is, de erősen kétlem. Mint már sokszor mondtam: redditen volt olyan kép, ahol a srácnak 1 milliárd volt bankolva inpromptu versennyel és nem kapott bant...
-
Plata
félisten
válasz
Tompo92 #36206 üzenetére
Sima dubsta az utcákon mászkál,chrome vagy arany dubsta-t nem találhatsz,csak akkor ha egy chrome vagy arany már van.
Vagyis keresel egy játékost akinek van arany taligája és elmegy veled spawnoltatni egyet.
Ha van chrome vagy aranyad,már mind a kettő spawnolni fog.
Nekem Cactus segített spawnoltatni egy chrome-ot,azóta már 2 arany 1 chrome van a garázsomban.
Amíg szeretnél egy Dubsta-t,tuti nem fog spawnolni,de ha már szarsz rá akkor mindenhol abba fogsz ütközni.
Tudom mert így jártam,szarakodtam fél napig,de 1 sem jött,lett Dubsta-m már ötösével mászkáltak az utakon. -
Ghard
őstag
válasz
Tompo92 #35470 üzenetére
A kék barátot jelöl a zöld crew-t. Ha mindkettő akkor logikus hogy a barátod, akivel egy crew-ban vagytok.
(#35471) Plata
Gratulálok.
És arra nem gondolsz, hogy:
a fehér jófiúk pofátlan módon csak lövöldöznek akit érnek, tehetségtelen mamlaszok
mivel képtelenek megölni bárkit is, ezért maradnak fehérek mert a mental state így nem változik
aki meg szarrá szedi ezeket a jógyerekeket, az lesz piros és szerinted hülye akit kerülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest