-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz medvezsolt #21748 üzenetére
Hát nem tudom mit csináltak, de már megint akad a menü. Pedig az előző patch megoldotta, erre most megint akad...
-
medvezsolt
senior tag
válasz medvezsolt #20106 üzenetére
A rockstar editor-ban nem is lehet elérni a Settings-et hogy kikapcsoljam a kezelőszerveket. Hát ezt nem értem én
Valakinek tipp a témában? (Screenshot egyedi szögekből filterrel akár, kezelőgombok nélkül)" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
headhunter86
senior tag
válasz medvezsolt #20099 üzenetére
Szevasz,
Szerintem: Settings -> Display -> Radar: OFF, HUD: OFF.
Most nem tudom kipróbálni, de ennek mennie kellene. -
vg
addikt
válasz medvezsolt #5760 üzenetére
Juj!
-
RohamDroid
aktív tag
válasz medvezsolt #5736 üzenetére
Egyrészt köszönöm másrészt meg annyira nem undorító dolog ez mert remek üzlet politika ugye csak akkor ne került volna ennyibe a game viccet félre téve ha nem lesz drága egy ilyen token ami játék pénzt ad akkor lehet még én is vásárlok majd belőle. Általában az a baj ezekkel hogy túl árazzák csak ezzel is az a baj hogy nekünk tűnik csak túl árazásnak az 5 6 euróért kapott játék pénz... Nem magyarországhoz igazítják ezeket az árakat hanem az Euros országokhoz vagy pl UK-hoz. Mi meg szívunk
vg : Ha egy DLC segítségével sokkal beljebb kerülsz egy játékban, pl codban veszel egy nagyobb kiadást több pénzért pl Call of duty akkor kapsz fegyókat esetleg amiket más nem ér el. De itt is aki a drágábbat vette meg az kapott boostot meg fegyókat és extra kocsit multiban induláshoz. Tehát itt is van ilyen.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Mobil flották
- Politika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Háztartási gépek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Escape from Tarkov
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% Brutális i7-13700H 14Magos! 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest